Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЗА 15год.3 титли,СРАМОТА.СРАМ Е ЧЕ СЪМ ОТ ЦСКА.
Що се плюем за нищо????????Ами бяхме отписани от петицата а до последно играхме за титлата,като гледаш кво става на Герена пресели се там!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Контакти:
CSKA72 написа:ЗА 15г.,само това ли успяхме да спечелим?ВИЖТЕ КВО ИСКАТ ОТ ГЕРЕНА?ДА НИ СТИГНАТ ПО ТИТЛИ,ДАА И ЩЕ НИ СТИГНАТ,АКО,ПРОДЪЛЖАВАМЕ КАКТО ДО СЕГА.НЕ ИСКАМЕ,ОБЯСНЕНИЯ,ИСКАМЕ ТИТЛИ.КАК НЕ ВИ Е СРАМ?ДО КОГА ЩЕ НИ ИЗЛАГАТЕ?КОЙ Е ВИНОВЕН?В КОЙ Е ВИНАТА?САМО ДА ИМА ЕДИН ДА ПОСМЕЕ ДА МЕ ОБВИНЯВА?,,,,А СЕГА КОЙ ЩЕ ОТГОВОРЯ?ЗНАМ ЩЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ?НО ТОЙ ЩЕ Е ОТ ЗОР ЗА МАНАН......ГОРКИТЕ НИЕ КВО ЛИ НИ ЧАКА?
Пиле ти от кога гледаш ЦСКА??????Много тъпи мисли имаш,то не става така футбола да е хегемония,ако знаеш значението на думата,ако си по-голям ще знаеш защо така е станало!!!!!!!!!!!!!!
Пиле ти от кога гледаш ЦСКА??????Много тъпи мисли имаш,то не става така футбола да е хегемония,ако знаеш значението на думата,ако си по-голям ще знаеш защо така е станало!!!!!!!!!.ТАКА ЛИ? ТИ КОООООООООООО0ГА СЕ РОДИ? ТА ДА ЗНАЕ6 ЗА КВО СЕ ОТНАСЯ,ЩОМ НЕ СИ СПОМНЯАШ ЧИЧО ТИ СТОЙЧО.КОГА ВКАРА НА ЛИВЪРПУЛ..ПИЛЕ ПИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.......
MEN ME BOLI ,POVE4E OT VAS ,TOVA NEGO ZNAETE ,,KVO ZNA4I? ZATOVA SI MAL4ETE ,PO DOBRE ,OTKOLKOTO DA PI6ETE GLUPOSTI...
-
- Контакти:
А и въпроса не е да се караме а да пълним стадиона,много ме боли да отида и да има 400 човека.Нека да видим как ще играят пред пълен стадион??
ОХХ,,,БОЖЕЕЕ,ДЕЦА,ДЕЦА,КЪФ Е СМИСТЪЛА?ДА ВИ СЕ ОБЕСНЯВА КОЙ КЪДЕ, Е БИЛ ТОГАВА,ВАЖНОТО Е СЕГА ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗА ЦСКА,ЧЕ ЦСКА СИ Е ЦСКА,И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ОТ ЦСКА,,,,
-
- Контакти:
CSKA72 написа:ОХХ,,,БОЖЕЕЕ,ДЕЦА,ДЕЦА,КЪФ Е СМИСТЪЛА?ДА ВИ СЕ ОБЕСНЯВА КОЙ КЪДЕ, Е БИЛ ТОГАВА,ВАЖНОТО Е СЕГА ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗА ЦСКА,ЧЕ ЦСКА СИ Е ЦСКА,И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ОТ ЦСКА,,,,
Аз не съм дете и много ме боли за ЦСКА ,плаках след последния" мач" за първенството,но искам да пълним стадионите а не само по форумите да спорим........
-
- Контакти:
Не мога да си го простя най-големия отбор в Бъългария да играе пред 400 човека...
На неграмотните хора трябва да им се спира интернета.
McLovin написа:Това е една от най-великите теми, които съм виждал в този форум! Моля не я премахвайте! Изключителна е![]()
Оправи ми вечерта
Подкрепям, нека остане.