Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Перо, Гърне, Праховец, Цимбик...Леле, ЦСКА е пълен цирк!

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 17 юни 2012 10:18

ЦСКА се превърна в парад на глупостта

Ако глупостите в ЦСКА имаха материално измерение, то на "Титан" нямаше да им стигнат всички боклукчийски кофи, за да ги натоварят и изнесат до сметището в Цалапица. Ето го и това последното - селекционен съвет. Шефовете създадоха някаква изгъзица, която трябва да определи кои ще бъдат новите играчи. Оказа се обаче, че единият от основните членове - Паро, дори не е казал "да". Там е и Перо, известен най-вече като приятел по чашка на Гърнетата и със съмнителните си идтории като президент на Металург. Докато това ново политбюро се събере и се наумува кого ще купува, ЦСКА сигурно ще е финиширал в Европа и ще е минал 2-3 кръга от първенството.

И не само това! Срамота е някакъв си маркетингов директор да пита какъв цесекар е Стойчо, щом взима 20 бона заплата и как още не е приел да си редуцира парите. Алооо, лекоатлетчето, докато този Стойчо е шиел Ливърпул и вдигал титли като играч и треньор, ти какви пари успя да осигуриш за бъдещето на клуба?! Къде са милионите от рекламни договори, от продуктите с емблемата на клуба? И какво е взел треньорският щаб, като още преди седмица стана ясно, че са работили, без да вземат стотинка в последните три месеца. На всичко отгоре още в събота Стойчо обави, че предвид новата ситуация е приел и 30% намаление на заплатата. На "Армията" обаче явно си мислят, че с повтаряне на една лъжа 100 пъти могат да накарат феновете да и повярват.

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Re: Перо, Гърне, Праховец, Цимбик...Леле, ЦСКА е пълен цирк!

Мнениеот vili2010 » 17 юни 2012 10:27

TE тия от Титан да вземат да се стегнат и да оправят заплатите на момчетата и да им подсигурят условия за тренировки, че ми се струва , че ако Стойчо си тръгне както четох днес, тоя път ще има борба до дупка за премахването им . Писна ми да чувам , че в ЦСКА всичко било пред провал, а за нови попълнения ще вземаме само недоказали се футболисти, докато другите отбори си направиха селекция и си провеждат подготовката нормално. Прекалиха вече с търпението на феновете ми се струва.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 17 юни 2012 10:47

Според мен ако до утре наистина не платят и Стойчо си тръгне, може да се повторят сцените от 2008, когато не взехме лиценз. Нямат пари, но същевременно не искат да продадат Мораес, заплатите ги няма, селекцията не е готова , а сме 17 юни.... след 1 месец по това време ще трябва да играем първия мач от ЛЕ!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 17 юни 2012 10:53

Тези дни пиша като луд на емайла даден в официалният сайт като се надявам Ченчев да прояви разбиране!Призовах 100 пъти да излязат и да кажат какво става,колкото и да си измислят медиите за някои неща определено в някои писания има истина особено в тази тема!Не е нормално някой си Перо да не казвам какъв да решава съдбата на Стойчо и Радуканов нормално ли е?Позора вече е нанесен и се нанася нон-стоп,но ние се правехме на слепи защото имаше шанс да станем шампиони и сега задаватели си въпроса ЗАЩО?Ами защото титана е нямал пари и е знаел,че неможе да си позволи да им обещава шампионски премии защото не е плащал заплата от няколко месеца.Това не се търпи вече дайте да се организираме и да ги махаме защото ще ни съсипят както Христолов бавно съсипваше Ботев.Докато другите отбори водят спокойно подготовка ние всеки ден ставаме свидетели как гадните перничани убиват ИНСТИТУЦИЯТА ЦСКА поне да кажат нямаме пари ограничаваме се и всичко да се знае.Явно трябва да им обесним,че това не е Металург Перник!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 17 юни 2012 11:06

Вижте тука да си говориме само не става, трябва да се прави нещо, такива паразити няма нито плащат нито стадион оправят и тоя Дучето да направи нещо за тоя клуб, не да ми ходи по Украйна

Потребителски аватар
leski

В ЦСКА всичко е спокойно

Мнениеот leski » 18 юни 2012 16:55

Димитър Борисов посети ЦСКА по време на лагера на тима в Боровец, научи Livesport.bg. Босът на „армейците“ разговаря с треньора Стойчо Младенов и го увери, че бъдещето му в клуба е сигурно и всичко с отбора ще бъде наред.

Основна тема на разговорите на двамата е била селекцията на клуба. Борисов е уверил Стойчо, че всички, които бъдат поискани от него ще бъдат доведени на „Армията“. Босът е харесал как върви и работния процес на лагера в Боровец, като е обявил, че днес групата на „Армейците“ ще се увеличи.

Килиан Шеридън и Жуниор Мораеш ще кацнат днес в София и ще отидат в лагера на отбора. Новите попълнения Спрокел и Нунес от днес също вече са там.

Вчера е имало първо съвещание на селекционния комитет, като комисията вече е излязла с някои имена, които са предложени на ръководството на „червените“.

Нека стотиците сини фенове да се успокоят,краят на ЦСКА се отлага за неопределено време !

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Re: В ЦСКА всичко е спокойно

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 18 юни 2012 18:48

leski написа:
Димитър Борисов посети ЦСКА по време на лагера на тима в Боровец, научи Livesport.bg. Босът на „армейците“ разговаря с треньора Стойчо Младенов и го увери, че бъдещето му в клуба е сигурно и всичко с отбора ще бъде наред.

Основна тема на разговорите на двамата е била селекцията на клуба. Борисов е уверил Стойчо, че всички, които бъдат поискани от него ще бъдат доведени на „Армията“. Босът е харесал как върви и работния процес на лагера в Боровец, като е обявил, че днес групата на „Армейците“ ще се увеличи.

Килиан Шеридън и Жуниор Мораеш ще кацнат днес в София и ще отидат в лагера на отбора. Новите попълнения Спрокел и Нунес от днес също вече са там.

Вчера е имало първо съвещание на селекционния комитет, като комисията вече е излязла с някои имена, които са предложени на ръководството на „червените“.

Нека стотиците сини фенове да се успокоят,краят на ЦСКА се отлага за неопределено време !

Задължително обаче се стига до сините фенове, които разбира се треперят от страх :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

ЗА 15год.3 титли,СРАМОТА.СРАМ Е ЧЕ СЪМ ОТ ЦСКА.

Мнениеот CSKA72 » 20 юни 2012 02:15

ЗА 15г.,само това ли успяхме да спечелим?ВИЖТЕ КВО ИСКАТ ОТ ГЕРЕНА?ДА НИ СТИГНАТ ПО ТИТЛИ,ДАА И ЩЕ НИ СТИГНАТ,АКО,ПРОДЪЛЖАВАМЕ КАКТО ДО СЕГА.НЕ ИСКАМЕ,ОБЯСНЕНИЯ,ИСКАМЕ ТИТЛИ.КАК НЕ ВИ Е СРАМ?ДО КОГА ЩЕ НИ ИЗЛАГАТЕ?КОЙ Е ВИНОВЕН?В КОЙ Е ВИНАТА?САМО ДА ИМА ЕДИН ДА ПОСМЕЕ ДА МЕ ОБВИНЯВА?,,,,А СЕГА КОЙ ЩЕ ОТГОВОРЯ?ЗНАМ ЩЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ?НО ТОЙ ЩЕ Е ОТ ЗОР ЗА МАНАН......ГОРКИТЕ НИЕ КВО ЛИ НИ ЧАКА?

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: ЗА 15год.3 титли,СРАМОТА.СРАМ Е ЧЕ СЪМ ОТ ЦСКА.

Мнениеот mormona » 20 юни 2012 02:20

CSKA72 написа:ЗА 15г.,само това ли успяхме да спечелим?ВИЖТЕ КВО ИСКАТ ОТ ГЕРЕНА?ДА НИ СТИГНАТ ПО ТИТЛИ,ДАА И ЩЕ НИ СТИГНАТ,АКО,ПРОДЪЛЖАВАМЕ КАКТО ДО СЕГА.НЕ ИСКАМЕ,ОБЯСНЕНИЯ,ИСКАМЕ ТИТЛИ.КАК НЕ ВИ Е СРАМ?ДО КОГА ЩЕ НИ ИЗЛАГАТЕ?КОЙ Е ВИНОВЕН?В КОЙ Е ВИНАТА?САМО ДА ИМА ЕДИН ДА ПОСМЕЕ ДА МЕ ОБВИНЯВА?,,,,А СЕГА КОЙ ЩЕ ОТГОВОРЯ?ЗНАМ ЩЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ?НО ТОЙ ЩЕ Е ОТ ЗОР ЗА МАНАН......ГОРКИТЕ НИЕ КВО ЛИ НИ ЧАКА?

:lol: :lol: :lol:

Ебати Чепа :lol: :lol: :lol: :lol:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”