Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 юни 2012 06:21

Кога най-сетне ще разкараме тези гадове от Армията?

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 14 юни 2012 09:00

E ,вече феновете могат да са доволни.Шефовете работят ЗА тях и ПРОТИВ Стойчо.Щом така искате ---селекцията е ясна ---СТАРАТА.Да ви е честит НОВИЯ -СТАР ЦСКА. Сега всички освободени ще искат да се върнат щото са по-млади от Тошко ,а Стойчо ще си подаде оставката и предполагам някой фен ще стане треньор.Това ли искахте ---Титан да ви угаждат и да не се съобразяват с треньора.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 юни 2012 09:41

fen0212 написа:E ,вече феновете могат да са доволни.Шефовете работят ЗА тях и ПРОТИВ Стойчо.Щом така искате ---селекцията е ясна ---СТАРАТА.Да ви е честит НОВИЯ -СТАР ЦСКА. Сега всички освободени ще искат да се върнат щото са по-млади от Тошко ,а Стойчо ще си подаде оставката и предполагам някой фен ще стане треньор.Това ли искахте ---Титан да ви угаждат и да не се съобразяват с треньора.

аз исках да махнат лекето- стоянов и костенурчето -петър..............и още го искам :evil:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 14 юни 2012 09:51

Ами ,да ,нали това казвам --щом феновете казват кой да играе и кой става --ясно е че ЦСКА няма да го бъде.Само че костенурчето Петър е в пъти по-грамотен и техничен футболист от рендето Дюлгеров ,който е не по-малко тромав ,но и няма грам мисъл в главата ,както и впрочем твоя бързоног любимец Галчев.Остави ме мен --помисли защо Стойчо остави Петър ---явно е видял нещо ,което не изисква бързина ,нали? И що пък за омраза към мен без да ме познаваш ,че скачаш срещу всяко мое мнение?.Тук реки от сълзи и сополи потекоха за Дюлгеров незнайно от кого ,а ти реши с моето мнение да се занимаеш.Защо не ми обориш мнението ,а пак намесваш Петър -това не го разбирам.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 юни 2012 10:04

на теб всеки коментар ти е насочен към халфовата линия, сакън Петър да няма конкуренция. Освен това виж си първото мнение, влизаш почваш -на ви ся, яжте, щото се върнал Дюлгеров, ами харесват го хората, играе момчето. Аз също му се кефя, грешиш, ако си мислиш, че ми пука Тошко или Галчев, пука ми за ЦСКА и според мен те , Стоянови са излишни. Стойчо може да си харесва всеки, негово право си е, а аз си казвам моето мнение, моето право.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 14 юни 2012 10:14

Цигането при мотиватор като Стойчо ще играе на висота, отделно плюс при него е че може ад играе и ляв бек. Петър Стоянов има хъс но само с това май не става. Галчев според мен ще го продадат. За мене и той има място в отбора но само като вътрешен халф. За Тошко Янчев съм си казвал мението, но въпреки това заради образа си на железен боец и припознаването на повечето фенове като символ нека заеме пост в отбора и да влезе в залата на славата. Нека бъде новата легенда /то и Георги Илиев го водят легенда...../. Ама и нека да спре да играе.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 14 юни 2012 10:30

Титаните направиха поредната грешката като се намесиха в работата на Стойчо и аз имам лошото предчувствие, че той скоро ще си хвърли оставката, но дано не съм прав. Май отново ни чака един провален сезон.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 14 юни 2012 10:43

Шивача, моето мнение беше продиктувано от прецедента, който се сътвори с връщането на освободените от Стойчо --това че в случая е халф ,който си позволи да атакува треньора си и съотборник ,който и да е той ,защото се е помислил за незаменим ---е просто съвпадение.Който и да беше играча ,за мен по-важното е ,че се дава повод един футболист да диктува чрез медиите какво трябва да правят треньори с него.Затова казах ,че както той ,така и други може да тръгнат да търсят сметка--- и какво ще стане после?А ти взе че го обърна на личностни основи пак.Погледни от кога не съм писал тук --защото все някой се заяжда с някой --не може човек с различно мнение от вашето да се появи ---и го яхвате.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 юни 2012 10:52

fen0212 написа:Шивача, моето мнение беше продиктувано от прецедента, който се сътвори с връщането на освободените от Стойчо --това че в случая е халф ,който си позволи да атакува треньора си и съотборник ,който и да е той ,защото се е помислил за незаменим ---е просто съвпадение.Който и да беше играча ,за мен по-важното е ,че се дава повод един футболист да диктува чрез медиите какво трябва да правят треньори с него.Затова казах ,че както той ,така и други може да тръгнат да търсят сметка--- и какво ще стане после?А ти взе че го обърна на личностни основи пак.Погледни от кога не съм писал тук --защото все някой се заяжда с някой --не може човек с различно мнение от вашето да се появи ---и го яхвате.

първо, не е сигурно дали дюлгера го е казал това
второ, с нищо не ги е нападнал, ако си прочел цялото изявление, а не само заглавието
трето, аз също съм против да пренебрегват треньора, който и да е той, но пък , ако са му ги натресли, да излезе и да каже, както и защо станко продължава да се мотае в отбора, щото с това много ми падна в очите :oops:
четвърто, както вече ти казах-ти влезна и почна , видяхте ли, казах ли ви, на ви ся дюлгера и тн.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 юни 2012 10:57

j0rka7aa написа:Титаните направиха поредната грешката като се намесиха в работата на Стойчо и аз имам лошото предчувствие, че той скоро ще си хвърли оставката, но дано не съм прав. Май отново ни чака един провален сезон.

не провален, ами направо война ни очаква. Стойчо е последния треньор при титан, ако напусне, така ще настрои феновете, не че ще има нужда, че ще стане страшно, така си мисля :roll:

Върни се в “ЦСКА”