С тази тема неискам да дразня фенове на Левски!
Браво на румънците - ще издигат плаката и Бернабеу - мисля, че неостана никой в Европа, който да не е запознат българщината, а къде сме ние:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=56541
"Justice for CSKA Sofia!"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "Justice for CSKA Sofia!"
не ги дразни че утре вечер ще бъдат много раздразнени......ще бъдат като ужилени

- bigbonusprize
- Контакти:
Justice for CSKA
Кюрди! Кюрдите от кюрди биват подкрепени! Така е в целия свят! И аз съм за справедливост за цска- В група, където им е мястото на всички отбори с нередовен лиценз, но уви синьото БФС пак ви пожали!
Кюрди! Кюрдите от кюрди биват подкрепени! Така е в целия свят! И аз съм за справедливост за цска- В група, където им е мястото на всички отбори с нередовен лиценз, но уви синьото БФС пак ви пожали!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Ние обаче се занимаваме с вътрешни междуособици, съдийски скандали и ред глупости. Няма стадиони, няма ръководители, няма пари, няма нищо. Е как тогава да имаме футбол? Ще разчитаме пак на моментни избухвания, ще си я караме на парче – каквото стане.
Или сме слепи, или пък така е удобно на управниците ни във футбола. Така че ще дишаме прахта на все повече нации в Европа.
То, почти не останаха такива, дето тепърва да ни изпреварват.
Това до голяма степен обобщава БГ реалност !
А за темата...еми мен лично не ме дразниш пич

bigbonusprize написа:Justice for CSKA
Ето го поредния пациент.Понякога имам чувството,че съм във форума на 4-ти км.

- River Plate
- Контакти:
Говеда вас и в Европа ви надушиха какви сте боклуци!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- POPCORN
- Контакти:
В агитката на Бате Борисв също ще има такъв трансперант 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Blue_Lion написа:Ние обаче се занимаваме с вътрешни междуособици, съдийски скандали и ред глупости. Няма стадиони, няма ръководители, няма пари, няма нищо. Е как тогава да имаме футбол? Ще разчитаме пак на моментни избухвания, ще си я караме на парче – каквото стане.
Или сме слепи, или пък така е удобно на управниците ни във футбола. Така че ще дишаме прахта на все повече нации в Европа.
А за темата...еми мен лично не ме дразниш пичМакар и да не ви харесвам много,аз мисля,че това което стана в цска е жалко,не за друго ами това е Българският Шампион този сезон,и като такъв представлява страната ни в ЕКТ,поне така трябва да бъде,но вместо това определен кръг от хора направиха така,че цска да представлява БГ реалност ! Жалко,но факт ! В Левски ситуацията не е много по-различна,а за останалите клубове с изключение на Литекс може би,няма какво да говорим - Трагедия ! Националния ни отбор е пълна боза !Стадионите,пак с малки изключения,приличат на антични кенефи който по ирония на съдбата нямат кенефи в тях си,а за базите и за състоянието на ДЮШ да не говорим...Тъпото е,че май няма да се оправят скоро нещата,каквито и кодекси и комикси да се подписват !
Макар че съм върл чорбар те подкрепям напълно,а и да ти кажа някои от нашите предшественици беше казал ''Слаб народ слаба държава''.А от там и спорт и всичко пропада.Просто ние сме си виновни.
hongildon написа:Blue_Lion написа:Ние обаче се занимаваме с вътрешни междуособици, съдийски скандали и ред глупости. Няма стадиони, няма ръководители, няма пари, няма нищо. Е как тогава да имаме футбол? Ще разчитаме пак на моментни избухвания, ще си я караме на парче – каквото стане.
А за темата...еми мен лично не ме дразниш пичМакар и да не ви харесвам много,аз мисля,че това което стана в цска е жалко,не за друго ами това е Българският Шампион този сезон,и като такъв представлява страната ни в ЕКТ,поне така трябва да бъде,но вместо това определен кръг от хора направиха така,че цска да представлява БГ реалност ! Жалко,но факт ! В Левски ситуацията не е много по-различна,а за останалите клубове с изключение на Литекс може би,няма какво да говорим - Трагедия ! Националния ни отбор е пълна боза !Стадионите,пак с малки изключения,приличат на антични кенефи който по ирония на съдбата нямат кенефи в тях си,а за базите и за състоянието на ДЮШ да не говорим...Тъпото е,че май няма да се оправят скоро нещата,каквито и кодекси и комикси да се подписват !
Макар че съм върл чорбар те подкрепям напълно,а и да ти кажа някои от нашите предшественици беше казал ''Слаб народ слаба държава''.А от там и спорт и всичко пропада.Просто ние сме си виновни.
Само да добавя "Прост народ - слаба Държава, много прост народ - много слаба Държава"!
Радвам се, че все повече хора осъзнават, че вината е в нас самите, вси пак управниците са избрани и излезли от нас...ние сме същите в ежедневието си, но просто при тях се вижда с много по-голяма сила! Излизане от ситуацията няма или поне аз не виждам вече изхода!

ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!
bigbonusprize написа:Justice for CSKA
Не,Лумпене.В грешка си,бате.Те и турците се подкрепят,а освен това мразят кюрдите,АРКАДАШ.Това ме навежда на мисълта,че май си "резнат",което не е лошо,че чак да се стесняваш.А инак е нормално големите отбори(каквито са и Стяуа и ЦСКА)да се подържат.А докато в Уецки са "сами срещу всички" ще се дупят на скиори,трактористи,малки негърчета и какви ли незнайни отборчета.Идва ред на Жилина,чийто президент се занимава с тоалетна хартия(дано да им услужи да не ходят осрани в самолета)