Динамо Москва???????????????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

venom

Re: Динамо Москва???????????????

Мнениеот venom » 20 авг 2009 23:33

PetarBG написа:Слаб футбол на бавни обороти от два слаби отбора и логично 00.Вижте ако можете Ппартизан-Жилина висока скорост удари от всякакви положения интрига до последно.Да всички вкупом направихте Динамо някаква супер сила за да се пъчите сега с това смешно равенство.

Вашия кумир, дето от време на време обича да си показва гъза на сините фенчета, Наско Сираков вчера се изцепи, че ако евентуално сме били успеели да направим равен, то щяло да бъде чудо. Днеска обаче, на принципа на фурнаджийската лопата, вече след свършен факт, почваме да говорим, че Динамо са безумно слаби, и сме имали късмет че са ни се паднали, а горките лефски са изтеглили страшилището Дебрецен. Говеда. Повече няма смисъл да ги обиждам. Смешното им отборче никога няма да надскочи нивото на БАТЕ, Жилина, Олимпия, Тампере и други подобни колоси. Никой не чака от тях да признаят нашите успехи. Нека си се радват на отборчето от подуене.

V1peR
Контакти:

Мнениеот V1peR » 20 авг 2009 23:35

levskarinvt написа:
love_hurts написа:
PetarBG написа:Слаб футбол на бавни обороти от два слаби отбора и логично 00.Вижте ако можете Ппартизан-Жилина висока скорост удари от всякакви положения интрига до последно.Да всички вкупом направихте Динамо някаква супер сила за да се пъчите сега с това смешно равенство.

Ха-Ха-Ха това за тебе, ако е слаб футбол. Значи ЦСКА, ако играе така всеки мач, ако ще и 9 да завършват в България ще съм доволен. Тия си оставиха дроба на терена бе. Имаше доста грешки, ама отбора на Динамо е подреден много добре. Отвори се само 1 положение и Делев го изпусна може би и затова ще ни отстранат. Страхотна преса и такъв футбол в България не съм виждал досега. Последните 25 минути Динамо не знаеха къде са. Проблема е че в България няма такъв тим като Динамо и това ще е единствения сериозен мач и ще гледаме отпусната история. Как да играят срещу Локо ПД така ? То като си дават 10 пъти по-малко зор ги бият 5-0. За какво си говорим

Това,че са се раздали много не означава,че се получил хубав мач.Ако трябва да бъда честен пълна скука беше.Не го казвам защото съм от Левски,а защото си беше така

пич ... не беше много интересен мача , защото и 2та отбора не искаха да получат ГОЛ ... Динамо бяха по-близо до това да не успеят... но Уви късмета не се усмихна ни на спасчо , ни на никой..

Гледах и левски вчера ... и само да ти кажа,че вашия мач не беше по интересен ...
Най интересното в мача ви беше "кога ще свърши скапания мач, да не отнесете 3-4 гола , и да не срамите България , и българските отбори..."
Не го казвам щот съм ЦСКАР - а щото съм реалист ... и вчера желаех успех на Левски ...

Ей Седрик КАРТОН от едно време беше 1 от най ценните ви играчи .. пазете си го много

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 20 авг 2009 23:46

От безпристрастен зрител- Динамо не направи голямо впечатление , но и ЦСКА играха много умело с тази преса и твърда игра.Определено няма да е изненада ако ЦСКА преодолее Динамо.Аз лично останах много изненадан от добрия футбол на ЦСКА.Хмм.. звучи странно ама ЦСКА надиграха Динамо(Москва) :shock:
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 21 авг 2009 00:10

Прочетете уникалната мисъл на Г-н Ефрем Димитров от *** и ще разберете защо хората отдавна не ги следят, а само се псуват там :o

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 21 авг 2009 00:13

Хммм....и гаранция 10000% половината "суперлативи" за ЦСКА и плюенето по Левски са от хора където не са гледали мача особено на ЦСКА ...гаранция ;)

Потребителски аватар
[1948]CSKA
Контакти:

Мнениеот [1948]CSKA » 21 авг 2009 00:59

Отиваме за победа в Москва тфа е :!: :!: :!:

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 21 авг 2009 01:57

Може би защото съм от ЦСКА, но мача ми беше много интересен. Казвам ви по-добър мач не сме правили от години. Невероятна преса и раздаване. Аз повече не искам за наще смешни стандарти. Все още съм реалист и мисля, че Динамо ще ни отстранят. Сега в пресата ще се изпише колко са добри ЦСКА и разбираш ли как какви са звезди. Супер дебилна политика, ако Любо Пенев успее да предпази от спекулации футболистите ще се представят пак на това ниво.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Върни се в “ЦСКА”