Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: CAN`T LET YOU GO JUNIOR MORAES
Клипчето е супер, браво!
Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Браво братле,страхотно клипче.Как си се сетил за тази песен ... cant let you go 

- THE RED SNAKE
- Контакти:
Страхотно клипче! Браво братле! Само ЦСКА
!

- ASENOVSKI_BRANIK
Не бях обиквал така силно играч на ЦСКА от много много време, но Мораес човек просто не може да не го обикне, защото той е истински професионалист и за разлика от много други които бяха с класа по слаби от него той се раздаваше във всеки един момент в който беше на терена с червената фланелка
След другият сезон ( защото той сам иска да остане ) Мораес ще се нареди до имена като Ибрахима Гай, Тиаго Силва, Флорентин Петре, Еуген Трика, Радостин Забавник, Ненад Лукич, Ней ( ако съм забравил някой го допишете ) които макар да бяха чужденци си оставяха сърцата на терена в името на ЦСКА

След другият сезон ( защото той сам иска да остане ) Мораес ще се нареди до имена като Ибрахима Гай, Тиаго Силва, Флорентин Петре, Еуген Трика, Радостин Забавник, Ненад Лукич, Ней ( ако съм забравил някой го допишете ) които макар да бяха чужденци си оставяха сърцата на терена в името на ЦСКА

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Поздравления, позволих си да го публикувам!
- florentin_petre
- Контакти:
Браво, това ЦСКАРИТЕ сме таланти, още веднъж Благодаря ти пич, гледах и настръхнах, само ЦСКА.
ПС: Предполагам че няма да ми се разсърдиш ако го разпространявам
ПС: Предполагам че няма да ми се разсърдиш ако го разпространявам

Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Поздравления!
Аз мислех, че са кадри с негови голове, но и това е добре! Самата песен действа достатъчно надъхващо така че, към нея каквито и снимки на ЦСКА да сложиш ще изглеждат респектиращо! 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Браво !
+1948
+1948
- benquick
- Контакти:
Евала пич ,супер е... 

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си