Динамо Москва???????????????
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- levskarinvt
- Контакти:
Динамо Москва???????????????
Re: Динамо Москва???????????????
Нали - пълни смешници,ако ги хване Дебрецен ще си счупи 
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
- unforgettable
- Контакти:
В Русия има пет а може би и шест отбора които винаги могат да победят прехвалените 'Динамо' тая година прогнозирам 6 място в Руското първенство 
levskarinvt написа::shock:Поздравявам ЦСКА с добрия резултат и сравнително добрата игра,но искам да попитам това ли беше голямото страшилище,от което толкова се притеснявахте.Та те 2 паса не можеха да си подадат на моменти.Честно казано Берое играха с повече идея в нападение преди 3 дена отколкото Динамо днес.И казват,че руснаците играели по-силно като гости и по-слаби като домакини.Е то от това по-слабо може ли питам аз.Аз не веднъж казах,че Динамо не са чак толкова силни колкото си мислеха някой ама с тази игра те надминаха и най-негативните ми впечатления.
пич грешиш много според мен
unforgettable написа:В Русия има пет а може би и шест отбора които винаги могат да победят прехвалените 'Динамо' тая година прогнозирам 6 място в Руското първенство
сигурно и лефски ще ги бие с 3-0 нали?
[url=http://img170.imageshack.us/i/document0002.jpg/]
-
vinagi_4erveni
- Контакти:
нали се радвахте че ни се падна тежък съперник,а на вас лек
levskarinvt написа::shock:Поздравявам ЦСКА с добрия резултат и сравнително добрата игра,но искам да попитам това ли беше голямото страшилище,от което толкова се притеснявахте.Та те 2 паса не можеха да си подадат на моменти.Честно казано Берое играха с повече идея в нападение преди 3 дена отколкото Динамо днес.И казват,че руснаците играели по-силно като гости и по-слаби като домакини.Е то от това по-слабо може ли питам аз.Аз не веднъж казах,че Динамо не са чак толкова силни колкото си мислеха някой ама с тази игра те надминаха и най-негативните ми впечатления.
Според мен ни подцениха и си мислеха , че ще ни бият с ходене.На реванша не ни чака нищо добро 
- levskarinvt
- Контакти:
alkoh0L написа:Нали - пълни смешници,ако ги хване Дебрецен ще си счупи
Абе подиграваш се ти,но стази игра на Динамо ти казвам,че Дебрецен не само ще ги счупи ами ще ги почупи отвсякъде. А и направих тази тема не да се заяждам или да умаломажавам успеха на ЦСКА.Просто това не беше никакъв отбор за мене днеска(имам впредвид Динамо)
- unforgettable
- Контакти:
AC23 написа:unforgettable написа:В Русия има пет а може би и шест отбора които винаги могат да победят прехвалените 'Динамо' тая година прогнозирам 6 място в Руското първенство
сигурно и лефски ще ги бие с 3-0 нали?
Не намесвай Левски бе , тъпанар такъв !
levskarinvt написа:....но искам да попитам това ли беше голямото страшилище,от което толкова се притеснявахте.Та те 2 паса не можеха да си подадат на моменти.
Ами един отбор играе толкова, колкото му позволи противника

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!