Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Мнениеот grasiani » 25 май 2012 20:33

Фен съм на Левски,но това което става е недопустимо,ние помежду си може да имаме дразги левскари цесекари,но такива мутрагенски подходи не може да се толерират.Чудя се само защо до сега ръководството на Цска не е реагирало да защити своите привърженици,иначе приказват ние имаме най великата публика тя винаги е нашия 12 играч и винаги ни подкрепя.Ами сега играчи,треньори,президенти на Цска да подкрепят феновете и да заклеймят ставащото беззаконие.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 май 2012 20:38

незнам как може нормален човек да удобрява това което правят стюардите на разград!За пореден път видях,че има и доста свестни и нормални хора в тоя форум , но и много комплексари и тъпи парчета с извиенение!Вие всичко обръщате на омраза!Ние говорим за прости правила вие се кефите,че стюардите са били феновете на ЦСКА!Да ама ако ви се случи на вас, ще ви видя аз тогава какво ще говорите!Явно трявба някой да умре по време на мач, за да може най-после да се спазват някакви правила и полицията да се вземе насериозно!Това,че фенове са заплашвали ,не значи че трявба да ги ръгаш с нож или биеш с палки.още повече едно да говориш друго е да го направиш.повечето си говорят ей така колкото да се направят на мъже и на велики!Ако някой трявбаше да се намеси в този случай това е полицията, а не да седи и да гледа какво става.Но като се има предвит кой управлява в Разград ми е ясно.Все пак полицайте са едни от най-подкупните хора в държавата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 май 2012 21:09

Сектор "Б" предупреди "делиорманския дерибей": Не ни карайте да идваме подготвени!

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с мъжка и принципна декларация, с която индиректно взима страната на феновете на ЦСКА и твърдо осъжда мутренското поведение на "стюардите" на Лудогорец по време на дербито за титлата в сряда.

Ето какво разпространиха ултрасите от Сектор "Б":

НКП ЛЕВСКИ изразява острото си възмущение от случилото между т.нар. "стюарди" и гостуващи фенове на стадиона в Разград по време и след решителния мач за титлата.

Шокирани сме, както от действията на една група ретро мутри, така и от бездействието на уплашената селска милиция.

Всички знаете какво е отношението ни към "червените" ни приятелки, но охраната на спортните събития касае всички нас.

Предупреждаваме Делиорманския дерибей Кирил Домусчиев, че ако при мач в Разград се постъпва по този начин срещу привържениците на Левски, ние ще вземем необходимите мерки. Не ни карайте да идваме подготвени!

Въпрос към Министър Цветанов: След като за една запалена факла има съд, то какво следва да получи мутрата с желязо и нож в ръка за посегателството над футболна агитка, била тя и червената? Припомняме, че не за такива стюарди се говореше на Кръглата маса.

Очакваме да предприемете незабавни мерки, нали обичате да се самосезирате.

Национален клуб на привържениците на Левски
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 21:11

Кога ще говорим и за терористите, които хвърлиха няколко бомбчики и запалителна ракета измежду публиката на Лудогорец в северната част на А сектор? Имате мнение за стюардите, имате ли мнение, че напълно невинните хора които пострадаха, докато си гледаха мача? Имате ли мнение за провокацията, която червената агитка организира? Хайде един от клетката да излезе и да разкаже как се е сдобил с билети за А или В сектор, как си е сложил якето върху червената фанелка и е минал входа. След това как са се събрали групичка вътре и са си махнали якетата. Как са провокирали останалите. След това как стюарди и полиция са ги извели от сектора и завели в клетката. Как са се държали стюардите с тях и те със стюардите. Видяли ли са кой хвърли бомбичката, която избухна в краката на човека в А сектор? Кой хвърли запалителната ракета по хората в А сектор? Кой хвърли бомбичката по детето в А сектор? Кой хвърли бомбичките сред стюардите? Кой хвърли бомбичките зад вратата, където бяха юношите на Лудогорец? Кой къртеше винкелите от оградата и по кого ги хвърляше? Кой опитваше да разруши оградата?
Дайте да видим цялата истина! От призивите за насилие, публикувани къде ли не, през провокативното държание извън стадиона до насилието вътре. Кои бяха провокаторите? Имате ли смелост да си признаете, че посяхте омразата, че родихте насилието? Никога преди не съм виждал някой да посегне на някой друг на този стадион. Питайте други, които често да посещавали домакински мачове на Лудогорец, виждали ли са някога нещо подобно. Дори и зрънце насилие...
Да чуем цялата истина!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Re: Гонг , защо мълчите за стюардите, ножовете, палките и тн???

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 25 май 2012 21:17

Neron написа:
POPCORN написа:
Neron написа:Дете на инвалидна количка замервано с бомби а те се кахърят за некви наркомани и идиоти които се опитват да трошат оградите и после що си изяли боя...наглост наглост.

каква наглост бе ..ти като видиш ЦСКА и пада яко плуене.много си ми смешен!Плака ли като ви биха полицията на миналото дерби и как било полицейски произвол това ?Плака нали!Сега какво ми се рпавиш тука на ощипана девойка!Детето , та детето.Ами от феновете на ЦСКА също има невинни и са пострадали какво ще ми кажеш тогава а?Пак ли ще ми говориш за наглост?

Като видиш че идват стюардите спокойно можеш да се дръпнеш имаш време за реакция ама да ти падне бомба в краката колко време ще имаш да реагираш?2-3 секунди?И хич не ми се прави на невинен щото много добре знаеш за какво стана всичко стана заради негативния за вас резултат.Що не дойдоха в началото на мача или на полувремето да ви бият?Щото тогава все още имахте шанс за титлата и кротувахте.Същото стана и в Мездра същото стана и в Ловеч като не ви изнася резултата си го изкарвате по чуждите стадиони.Ай сега ми кажи че онея фенове в Мездра които бяха на поне 50 60 метра от агитката ви са ви провокирали че да отидете да се биете в сектора с фенове на домакини.Станахте смешни че изгубихте 8 точки преднина и айде да трошим.Още при първата метната бомба трябваше да ви изметът със шутове извън стадиона да си го изкарвате на някое дърво а не срещу деца и фенове отишли мирно да гледат мач.

:!:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 май 2012 21:26

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 25 май 2012 22:26

Фен съм на Черно море , подържам си отборът от 10 години поне ходя на стадионите , симпатизирам и на Лудогорец, като футболен отбор, но изгледах видеоклиповете и съм склонен да осъдя за случилото се както феновете на ЦСКА , хвърляли бомбите , така и стюардите на Лудогорец позволили си насили е и съм склонен да защитя тази част от феновете на ЦСКА( въпреки , че не обичам хич този отбор) , които нямат нищо общо с хвърлянето на предметите и бомбичките! Тук става въпрос за насилие , а насилието няма цвят и футболен отбор. Във всяко стадо има мърша , както и в нашата агитка има фенове , на които трябва да има се забрани да ходят на мачове, така и по другите агитки е така! За мен случаят трябва СЕРИОЗНО ДА СЕ РАЗСЛЕДВА и да се осъдят както феновете на ЦСКА вършели золуми , така и стюардите, удряли феновете! За съжаление следващият път ще пострадат на Армията невинните фенове на Лудогорец , които нямат нищо общо с инцидентите и омразата се насажда все повече и повече по оста ЦСКА-Лудогорец заради една група олигофрени и от двете страни! За мен трябва веднъж завинаги да се вземе решение относно футболното хулиганство и то е следното:

- Всеки който си позволи да посяга на фен , да чупи седалки , да хвърля бомби , да троши и т.н. и се докаже по видеокамера - наказание 10 години забрана да посещава футболни мачове, както е в Англия!
- На стадиона да се влиза с лична карта и ако си в "черният списък" - навън
- Наказаните 2 часа преди започването на мача се задържат в близкото РПУ и два часа след свършването на мача се пускат
– 1000 часа обществено полезен труд за виновниците

Само така ще се спре насилието по стадионите - с драконовски мерки за истинските виновници!Ха да видим ако се спазват тези закони , дали ще има насилие по стадионите и някой ще си позволи да наруши реда, при положение, че знае какво го очаква. Искам , като отида на мач , да съм спокоен за собственото си здраве , а не да се страхувам от бомбички и някакви бабаити да ме бият! Това е моето мнение по темата.

Голям Звяр
Контакти:

Мнениеот Голям Звяр » 25 май 2012 22:41

Дериорманският БЕЙ си донесе една огромна слава:ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ/сини,червени,всякакви/ го мразят и са готови на кола да го разпнат :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 25 май 2012 22:51

tsonpen написа:Кога ще говорим и за терористите, които хвърлиха няколко бомбчики и запалителна ракета измежду публиката на Лудогорец в северната част на А сектор? Имате мнение за стюардите, имате ли мнение, че напълно невинните хора които пострадаха, докато си гледаха мача? Имате ли мнение за провокацията, която червената агитка организира? Хайде един от клетката да излезе и да разкаже как се е сдобил с билети за А или В сектор, как си е сложил якето върху червената фанелка и е минал входа. След това как са се събрали групичка вътре и са си махнали якетата. Как са провокирали останалите. След това как стюарди и полиция са ги извели от сектора и завели в клетката. Как са се държали стюардите с тях и те със стюардите. Видяли ли са кой хвърли бомбичката, която избухна в краката на човека в А сектор? Кой хвърли запалителната ракета по хората в А сектор? Кой хвърли бомбичката по детето в А сектор? Кой хвърли бомбичките сред стюардите? Кой хвърли бомбичките зад вратата, където бяха юношите на Лудогорец? Кой къртеше винкелите от оградата и по кого ги хвърляше? Кой опитваше да разруши оградата?
Дайте да видим цялата истина! От призивите за насилие, публикувани къде ли не, през провокативното държание извън стадиона до насилието вътре. Кои бяха провокаторите? Имате ли смелост да си признаете, че посяхте омразата, че родихте насилието? Никога преди не съм виждал някой да посегне на някой друг на този стадион. Питайте други, които често да посещавали домакински мачове на Лудогорец, виждали ли са някога нещо подобно. Дори и зрънце насилие...
Да чуем цялата истина!

drugiq ma` nqma da samo edna raketa
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
ASENOVSKI_BRANIK

Мнениеот ASENOVSKI_BRANIK » 25 май 2012 22:58

Искам само едно нещо да кажа и то е много важно дано повечето фенове го разберат :!: :!: :!:

Феновете на Лудогорец бяха изключително добронамерени към нас и през цялото време докато обикаляхме из града и се редяхме на опашките за влизане на стадиона ние нямахме никакви проблеми до момента в който се намесиха "стюардите" на гелосания ( който си мисли, че като се е хванал за на Бойко таш***те е много голяма работа, но след изборите догодина и двамата ще стъпят на земята ), за това ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ както нашите така и феновете на останалите отбори да не си го изкарваме на обикновените фенове на Лудогорец а на платените ку****ки които направиха тази простотия :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Върни се в “ЦСКА”