Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот obi4am_pirin » 24 май 2012 22:56

Alexander Barthe написа:
obi4am_pirin написа:колко пари даде разград за селекция и колко дадоха ЦСКА

Какво общо имат парите? Всеки дава според джоба си. Нали ЦСКА беше марка, харизма и всякакви такива глупости....

aloha^guy написа:Не,че нещо искам да ви нападам, но защо официалната емблема на клуба е Л Razgrad???? Смесица от кирилица и латиница???? Да ви имам и европейското мислене - пълни непрофесионалисти!!! Учете се от ЦСКА! :) Отбор с история и традиции!

Къде на логото виждаш латиница и кирилица:
Изображение

за това говорим на една гола харизма го карат
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 май 2012 22:59

sandi74 написа:Какво ревете бе плачковци?Директивата е била такава :mrgreen:

Те само това правят. Крадат играчи, допингират се, а феновете им само се оплакват, по примера на Стойчо.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 май 2012 23:01

щях да се радвам за разград но като се сетя че са друга вяра ...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 май 2012 23:04

От това, което се вижда на тези видеа, е страшно... Хич не ме интересува чии фенове са агитката. Но от друга страна... Не ми се вярва тези хора да са толкова агресивни без някой да ги предизвика. Ние като отидохме там, имаше 3 селски бека, които само лаеха от далеч, но не посмяха даже и да се доближат. Дано ако са виновни тези "стюарди", да си понесат вината на правилното място. А ако цесекарите са ги предизвикали с предмети и т.н., оплакванията им олекват бая. Жалкото в случая е и това, че ченгетата, колкото и малко да са, седят и гледат сеир от първи ред. А нерно обикалящия шеф, който винаги е с голямо шкембе, говори по телефона (защото разговорите там не се записват), обикаля като преял кон и той нищо... Жалко.
[offtopic]Отношението на полицаите в Разград беше ужасно с нас, това си спомням. Седят, мълчат като пукали и те гледат с тъп и празен поглед, не ти дават отговор на въпросте, които задаваш. Много зле... Най-добре бяха куките на мача с Локомотив Пловдив и с Видима.[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 24 май 2012 23:04

varanaDrago написа:Вечно вторите да мълчат , дойде " хилядната " червена армия, половината е още в разградската болницата, другата половина тръгна с пълни гащи . ЗАПОМНЕТЕ ЧЕРВЕНИ К. ЛУДИТЕ Е...Т НА РЕД , ЩАСТЛИВЦИ СТЕ ЧЕ НЕ ВЛЯЗОХМЕ ПРИ ВАС . оБИКНОВЕНИ БРАНТИЙЙЙ :mrgreen:

Ще дойдете и вие в София, чакам да ме нае*еш ти лично!
Защо не ги пуснахте тия зелените боклуци с голи ръце да влязат? Защо носеха ножове и метални тръби? Страх ли ги беше от "червените момиченца"?!
Аре, пийте млякото и лягайте. Честита титла, анадолци!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 май 2012 23:06

varanaDrago написа:ЧЕРВЕНИТЕ МОМИЧЕТА ПЛАЧАТ , ЗАЩО , И КАКВО ТЪРСИТЕ НА МАЧ :?: :oops: ЗАЩО НЕ ДОЙДОХА МЪЖЕТЕ ВИ :?: НЕ ЗНАМ :mrgreen:

Че и вие големи ултраси станахте изведнъж. Твоите съграждани също не дойдоха, поканих ги, казах им къде и кога и пак се покриха. Мъже, смо като зад вас има 10 пъти повече народ. Намразих го тоя отбор, а ми бяхте симпатични. Не сте добре дошли в Бургас.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 май 2012 23:06

mad forest написа:Хората гледаха мача докато им гърмяха бомбички в краката! А само не ми казвай, че подвиквания могат да те накарат да хвърляш бомбички!
Просто това вчера бе едно безумие! Всички агитки гостуваха на този стадион, включително и на Левски и такова безумие не е имало!

Що продължавате да лъжете бе смешковци! ФЕНОВЕТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ започнаха да хвърлят първи БУТИЛКИ по нашият сектор!!! След това нашите им отвърнаха с бомбите, а явно е трябвало с аплодисменти... или с машаллах?!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 24 май 2012 23:07

Alexander Barthe написа:
obi4am_pirin написа:колко пари даде разград за селекция и колко дадоха ЦСКА

Какво общо имат парите? Всеки дава според джоба си. Нали ЦСКА беше марка, харизма и всякакви такива глупости....

aloha^guy написа:Не,че нещо искам да ви нападам, но защо официалната емблема на клуба е Л Razgrad???? Смесица от кирилица и латиница???? Да ви имам и европейското мислене - пълни непрофесионалисти!!! Учете се от ЦСКА! :) Отбор с история и традиции!

Къде на логото виждаш латиница и кирилица:
Изображение

Смешко отвори си сайта на клуба бе резак!!!!!!!!!!!! :!:
Изображение
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 24 май 2012 23:09

RedeviL написа:За кви се мислят тия резаци бе?

Питай - "стюардите им! !!!!! http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 май 2012 23:13

aloha^guy написа:
RedeviL написа:За кви се мислят тия резаци бе?

Питай - "стюардите им! !!!!! http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Ми те всичките бяха надрусани!!!Кой ги е намерил тези "хубавци" ми е интересно?

Върни се в “ЦСКА”