Изглежда наистина при Титан ЦСКА никога няма да стане шампион.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
RedeviL написа:realist написа:ЦСКА е мъртъв! Какъв Стойчо, какъв Мораеш? Всички са в схемата. ФК Титан - това е. Най-жалката страница в историята на ЦСКА е написана. За мен този отбор вече не съществува, поне докато боклуците са начело. Мамка му, как нямах повече пари.
Защо така мислиш?
RedeviL написа:realist написа:ЦСКА е мъртъв! Какъв Стойчо, какъв Мораеш? Всички са в схемата. ФК Титан - това е. Най-жалката страница в историята на ЦСКА е написана. За мен този отбор вече не съществува, поне докато боклуците са начело. Мамка му, как нямах повече пари.
Защо така мислиш?
Leon написа:Три години поред титлата е все в провинцията, което е добре за футбола.
delqnski47 написа:Благодаря ви,че не се предадохте накрая!Благодаря ви,че затворихте устите на ония от зимата,които щяха да стават шампиони!Благодаря ви,момчета!!!!!!!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П.П.Моля ви,не ми трийте темата!
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 33 госта