Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот dreben23 » 21 май 2012 09:41

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:и по кое абсолютно разбра че другия отбор е с класа над нас ?????

По осветлението ще ги познаете. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Re: ЦСКА обмисля да поиска петима рефери в Разград

Мнениеот jul » 21 май 2012 10:09

ralka_levskarka написа:Да поиска! То като другия отбор е с класа над теб, ако ще и 20 рефери да има няма да помогнат.

Най-сладкото е, че досега не съм видял да даваш едно вярно предположение или прогноза, но си тролИ тук, няма лошо. Като гледам сините яко са завзели нашия форум, което е логично като им гледам отбора.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 21 май 2012 10:29

tsonpen написа:
patron написа:ЦСКА трябваше да е шампион още след мача с Литекс, но явно съдийте са на друго мнение и задържаха интригата да последно(справка: двете неотсъдени дузпи за Калиакра срещу Разград)!

E, те трябва да са били 4 неотсъдени дузпи :mrgreen:
По едно и също време беше вашият мач и мачът на Лудогорец. Ти кой мач гледа? Аз гледах на Лудогорец, не вашия. И не видях дузпа за Лудогорец. Имаше едно положение, в което коментаторът се усъмни, но там Голубович се хвърли към топката и посегна към нея с две ръце. Играчът на Калиакра се препъна в него. Не виждам как може да е дузпа. Ако сравняваме с дузпата за Лудогорец - там вратарят на Калиакра посегна към крака на играч, който беше вече отминал, топката също.

Има репортажи чедо мое, гледай пак положенията и ако не виждаш дузпите си купи очила с диоптър ако си късоглед, другият вариянт е просто да свалиш цветните цайси, ако си прекалено пристрастен :lol:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 май 2012 10:53

Предчувствията ми за този мач не са добри, но по подобен начин се чувствах и преди гостуването на "Лаута", а видяхме какво стана тогава. Не се наемам да прогнозирам точен резултат - просто ще се радвам предчувствията ми да се окажат грешни и да станем шампиони.
И не на последно място искам да няма сериозни съдийски грешки. Досега през сезона е имало спорни отсъждания в мачове и на двата отбора - не може да се каже дали единият е бил по-подпиран или по-ощетяван от другия. Ако в този мач съдиите не са главни действащи лица, лично аз ще съм доволен, пък ако "Лудогорец" заслужат титлата на терена, ще ги поздравя.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 21 май 2012 11:29

Udoji90 написа:Предчувствията ми за този мач не са добри, но по подобен начин се чувствах и преди гостуването на "Лаута", а видяхме какво стана тогава. Не се наемам да прогнозирам точен резултат - просто ще се радвам предчувствията ми да се окажат грешни и да станем шампиони.
И не на последно място искам да няма сериозни съдийски грешки. Досега през сезона е имало спорни отсъждания в мачове и на двата отбора - не може да се каже дали единият е бил по-подпиран или по-ощетяван от другия. Ако в този мач съдиите не са главни действащи лица, лично аз ще съм доволен, пък ако "Лудогорец" заслужат титлата на терена, ще ги поздравя.

Нашите за пръв път ще играят без страх за картони ! Няма да има пазене, а само оране на терена за да бъде достигната ТИТЛАТА.
Нито на трибуните ще са повече, нито в Разград ще са повече .

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 май 2012 11:50

[wrapimg=]http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/p480x480/536602_10150777606429742_7668059741_9342510_545123212_n.jpg[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 21 май 2012 12:07

Тия ще ги смачкаме. Все си мисля, че ще ги бием тактически. Дал съм си прогнозата вече
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 21 май 2012 13:09

ЦСКА ШАМПИОН! Прогноза 2-3 :twisted: !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 14:06

jul написа:
ralka_levskarka написа:Да поиска! То като другия отбор е с класа над теб, ако ще и 20 рефери да има няма да помогнат.

Най-сладкото е, че досега не съм видял да даваш едно вярно предположение или прогноза, но си тролИ тук, няма лошо. Като гледам сините яко са завзели нашия форум, което е логично като им гледам отбора.

Аз, прогноза за мача в това мое изречение никъде не виждам, ти къде я видя не те знам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 14:07

msm написа:

Абсалютно! Щом другия отбор е с класа отгоре, нищо не му пречи. Дали е 1 или 20 е все тая. Интересното е, ако ЦСКА победи дали и 5-мата ще са ни подпирали, Лудогорец ще ни е полегнал или ще бъде спусната партийната поръчка?

Просто ще честитя победата и титлата ви ;) Не съм като другите където се крият.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”