CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:и по кое абсолютно разбра че другия отбор е с класа над нас ?????
По осветлението ще ги познаете.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:и по кое абсолютно разбра че другия отбор е с класа над нас ?????
ralka_levskarka написа:Да поиска! То като другия отбор е с класа над теб, ако ще и 20 рефери да има няма да помогнат.
tsonpen написа:patron написа:ЦСКА трябваше да е шампион още след мача с Литекс, но явно съдийте са на друго мнение и задържаха интригата да последно(справка: двете неотсъдени дузпи за Калиакра срещу Разград)!
E, те трябва да са били 4 неотсъдени дузпи
По едно и също време беше вашият мач и мачът на Лудогорец. Ти кой мач гледа? Аз гледах на Лудогорец, не вашия. И не видях дузпа за Лудогорец. Имаше едно положение, в което коментаторът се усъмни, но там Голубович се хвърли към топката и посегна към нея с две ръце. Играчът на Калиакра се препъна в него. Не виждам как може да е дузпа. Ако сравняваме с дузпата за Лудогорец - там вратарят на Калиакра посегна към крака на играч, който беше вече отминал, топката също.
Udoji90 написа:Предчувствията ми за този мач не са добри, но по подобен начин се чувствах и преди гостуването на "Лаута", а видяхме какво стана тогава. Не се наемам да прогнозирам точен резултат - просто ще се радвам предчувствията ми да се окажат грешни и да станем шампиони.
И не на последно място искам да няма сериозни съдийски грешки. Досега през сезона е имало спорни отсъждания в мачове и на двата отбора - не може да се каже дали единият е бил по-подпиран или по-ощетяван от другия. Ако в този мач съдиите не са главни действащи лица, лично аз ще съм доволен, пък ако "Лудогорец" заслужат титлата на терена, ще ги поздравя.
jul написа:ralka_levskarka написа:Да поиска! То като другия отбор е с класа над теб, ако ще и 20 рефери да има няма да помогнат.
Най-сладкото е, че досега не съм видял да даваш едно вярно предположение или прогноза, но си тролИ тук, няма лошо. Като гледам сините яко са завзели нашия форум, което е логично като им гледам отбора.
msm написа:ralka_levskarka написа:Да поиска! То като другия отбор е с класа над теб, ако ще и 20 рефери да има няма да помогнат.
Абсалютно! Щом другия отбор е с класа отгоре, нищо не му пречи. Дали е 1 или 20 е все тая. Интересното е, ако ЦСКА победи дали и 5-мата ще са ни подпирали, Лудогорец ще ни е полегнал или ще бъде спусната партийната поръчка?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта