Защо бе БЛАГО?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо бе БЛАГО?
щом е в бананова република значи печките са си на място. и изобщо кво ни касае. се едно чорбарите и левскарите ако некой не ни изкефи не почваме на стадиона веднага с маймунските призиви. да се оплаче в амнести интернешънъл печката. а манекена кат е набожен, кво. чудо големо. емблемите на всички расистки организации са с кръстове. папата не нашарен по пеньоара целия с келтски кръстове и е немец. и кво? да не е нацист? ние сме в българия. около нас е фул с мангали, некадърни сме на футбол и внасяме печки. спасили сме половината чифути в израел и ся се множат като зайци щото не са будали като нас и са още повече, я го вижте пинито как баца за без кинти. ся не можем да кажем че сме арийци, тука няма чиста кръв, на кръстопътя на света. ми то негрите в зимбабве им е по-тънка кръвта от нашата бе, кво от тва. здрави сме, кипват ни лесно лайната и за тва псуваме печките. ако беше албинос, пак щеха да го псуват. освен тва няма божа заповед "не псувай" или "не пожелавай банана на ближния си".. кви са тия клюкарски теми? тва да не е "хай клуб"?
CASBAH написа:Toq Blago e palen mi6ok,nqkakav prost selqk.Toi mai se misli za mnogo golqma zvezda,ama 6te si izgnie v SLABIQ.Bekono e trqbvalo da mu pregrize garloto, da go *** v nasraniq maneken
А ти се научи да пишеш на кирилица бе, овен!!!
нямам подпис...
ВЪН БЕЛИТЕ ОТ ЦСКА !!!!
Тоя Благо "Мачо" той ако е играч аз съм САМОЛЕТ!с тея 2 флакона гел на гъза и косата само ръкомаха сеедно гледам оня Гонзио.Той ако беше стока нямаше да го изсулят от Звезда и Дуисбург Беконо кво му е виновен то нали и Слабия вкараха 1 момче цветнокожо тя нали и неговата майка е като на Беконо простак комплексиран и бездарен е Благо национал..пф.А за "цесекарчето" вън Белите От леВцки по съм съгласен там те са малцинство.Ама здраве да е другото Жилина ще ни достави 

Mr.X написа:Тоя Благо "Мачо" той ако е играч аз съм САМОЛЕТ!с тея 2 флакона гел на гъза и косата само ръкомаха сеедно гледам оня Гонзио.Той ако беше стока нямаше да го изсулят от Звезда и Дуисбург Беконо кво му е виновен то нали и Слабия вкараха 1 момче цветнокожо тя нали и неговата майка е като на Беконо простак комплексиран и бездарен е Благо национал..пф.А за "цесекарчето" вън Белите От леВцки по съм съгласен там те са малцинство.Ама здраве да е другото Жилина ще ни достави
след онова ръгане от сашко апаша са ви размекнати вътрешностите и ни жилина ни сливен, ще ви доставят кеф. .