ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот Teo » 13 май 2012 21:14

По този начин да спечелим титлата срещу Лудогорец, както Сити днес, ще бъде най-готино нещо на света :)

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 14 май 2012 06:36

kolokolo написа:От наша гледна точка има някакъв смисъл да го зарежем този мач и да си подготвим отбора за последния . Така или иначе всичко ще се реши тогава .
Ако бием Литекс единствения бонус ще е че ще ни стигне равен в последния мач . Според мен по-разумно е да си запазим титулярите , да направим подготовка мача в Рязград и да играем за победа. 8-)
Ако Литекс останат на трето място това може да е в наша полза при определени обстоятелства. ;)

Съгласен...и аз съм на това мнение...да запазиме част от играчите за финалния мач в Разград...най вече Мораеш..
още повече, последния мач е 4 дни по късно...което не е без значение...а и евентуален картон на Мораеш, ще обезмисли всичко..
по добре да пуснем на Ицо...се пак и той гони евротурнири....пък както викаш може да ни трябва победа в Ловеч догодина.. ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 14 май 2012 08:50

стратегически е така-при всякакъв изход от мача с литекс-мача с разград е финал.така,че по добре да играем за победа отколкото да треперим за равен с лудогорец.видяхме какво се получи в перник с тия тактики за равен.излизаме с резервите срещу литекс-и втрещяваме конкуренцията.а на финала срещу гелосания лузър хвърляме тежката артилерия и ги разпиляваме.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 09:04

ozzmozisa написа:стратегически е така-при всякакъв изход от мача с литекс-мача с разград е финал.така,че по добре да играем за победа отколкото да треперим за равен с лудогорец.видяхме какво се получи в перник с тия тактики за равен.излизаме с резервите срещу литекс-и втрещяваме конкуренцията.а на финала срещу гелосания лузър хвърляме тежката артилерия и ги разпиляваме.

С тази игра, която показваме извън София трябва да стане чудо, за да победим. Да не говорим и че ще има със сигурност рязане от съдията. Но никой не ни е виновен. Държахме всичко в ръцете си и го пропиляхме с лека ръка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 май 2012 10:49

Абсолютно не съм съгласен с тези, които казвате, че мачът с "Литекс" бил протоклен и трябвало да излезем с някои резерви. Има ОГРОМНА разлика дали ще отидем в Разград с 2 точки аванс или с пасив (1 точка или пък голова разлика). Ако сме с 2 точки аванс, може спокойно да започнем по-затворено и да търсим контраатаки - по такъв начин ударихме "Локо" Пд на "Лаута", по такъв начин и "Черно море" биха в Разград. Ако се наложи ние да нападаме и да вкарваме, то тогава тежко ни и горко - не само, че трудно ще създадем положения, а и вероятно ще се открием доста и ще позволим на съперника да атакува в празните пространства.
Така че срещу "Литекс" се хвърляме здраво и бием, а в Разград малко по-прибрано. Аз самият не понасям дефанзивната игра и ме е яд много, че може да се наложи по такъв начин да се борим за титлата, но със сегашния състав това е начинът.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 14 май 2012 11:08

Udoji90 написа:Абсолютно не съм съгласен с тези, които казвате, че мачът с "Литекс" бил протоклен и трябвало да излезем с някои резерви. Има ОГРОМНА разлика дали ще отидем в Разград с 2 точки аванс или с пасив (1 точка или пък голова разлика). Ако сме с 2 точки аванс, може спокойно да започнем по-затворено и да търсим контраатаки - по такъв начин ударихме "Локо" Пд на "Лаута", по такъв начин и "Черно море" биха в Разград. Ако се наложи ние да нападаме и да вкарваме, то тогава тежко ни и горко - не само, че трудно ще създадем положения, а и вероятно ще се открием доста и ще позволим на съперника да атакува в празните пространства.
Така че срещу "Литекс" се хвърляме здраво и бием, а в Разград малко по-прибрано. Аз самият не понасям дефанзивната игра и ме е яд много, че може да се наложи по такъв начин да се борим за титлата, но със сегашния състав това е начинът.
на стойчо там му е слабото място- да играе за равен,или да пази резултат.крилата ни са бързи,ако ги натиснем-ще ни секирят и тогава биха рискували да получат картони,било то и червени.повече мощ в атака в разград-там е силата ни.дано имаме и късмет при гола.срщу литекс-играем ганкиното-и квото стане.в разград е истинския мач,който ще вземем.дори смятам,че ще ни подценят,и това е твърде вероятно.опазим ли бадема-иван стоянов е конника без глава.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 май 2012 11:16

ozzmozisa написа:
Udoji90 написа:Абсолютно не съм съгласен с тези, които казвате, че мачът с "Литекс" бил протоклен и трябвало да излезем с някои резерви. Има ОГРОМНА разлика дали ще отидем в Разград с 2 точки аванс или с пасив (1 точка или пък голова разлика). Ако сме с 2 точки аванс, може спокойно да започнем по-затворено и да търсим контраатаки - по такъв начин ударихме "Локо" Пд на "Лаута", по такъв начин и "Черно море" биха в Разград. Ако се наложи ние да нападаме и да вкарваме, то тогава тежко ни и горко - не само, че трудно ще създадем положения, а и вероятно ще се открием доста и ще позволим на съперника да атакува в празните пространства.
на стойчо там му е слабото място- да играе за равен,или да пази резултат.крилата ни са бързи,ако ги натиснем-ще ни секирят и тогава биха рискували да получат картони,било то и червени.повече мощ в атака в разград-там е силата ни.дано имаме и късмет при гола.срщу литекс-играем ганкиното-и квото стане.в разград е истинския мач,който ще вземем.дори смятам,че ще ни подценят,и това е твърде вероятно.опазим ли бадема-иван стоянов е конника без глава.

Не съм съвсем съгласен. Стойчо до момента през пролетта се справи отлично, когато трябваше да пазим резултата. Мисля, че имаме сили да се справим и в Разград. А че крилата ни са бързи, е вярно, но по-лесно ще им е на контратаки, когато вероятно ще останат срещу по-малко съперникови бранители. Само си спомни последните 15-20 минути на мача "Лудогорец" - "Литекс", когато домакините се бяха юрнали напред и "Литекс" направиха няколко убийствени контри.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 14 май 2012 12:55

Този мач цска посмъртно не може да го спечели,обзалагам се с всеки!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 14 май 2012 14:20

Очаквам победа за Литекс. Ясно е, че първенството ще се решава в Разград, но пък защо Левски да не изпусне евротурнирите?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 май 2012 14:38

Можеше да сме шампиони вече,но пък съдбата ни дава уникален шанс да преживеем нещо незабравимо.Финален мач за титлата.Може и да нанесе тежка рана,но може и да даде уникално преживяваве.Вчера докато гледа Ман. Сити и си мислих какво ли им е на феновете им.Силно се надявам да преживея нещо такова.Иначе за мача с Литекс,мисля че ще бием с гол два.САМО ТИ ВЪВ СЪРЦАТА НИ ЗА ТЕБЕ ПЕЕМЕ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМЕ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕМ

Върни се в “ЦСКА”