Горе главата пак казвам не ми падайте духом ние сме ЦСКА ще смачкаме всякаква съпротива , забравете я тая загуба нищо не е станало пак водим и пак трябва да сме на стадиона ако бяхме били пълния стадион с/у Литекс бе задължителен сега е НАЛОЖИТЕЛЕН !
Фактите са очевидни че всичко е с/у нас и за Лудогорец , виждате как играха Миньор с/у нас и как "играха" с Лудогорец виждате как се отсъжда с/у нас и как с/у Лудогорец , момчета на стадиона и пълна подкрепа до края за момчетата на пук на всичката мафия на тоя наглец Домусчиев.
Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Боже, колко глупости трябва да чуя днес?! Стойчо Младенов се оплаква от съдията след такава дузпа! Тоя пък ни разказва как "Миньор" играел за себе си ( след пародията им срещу "Лудогорец")?! Абе как може да има такива безочливи хора? Не е истина направо!
child in time написа:Не прави чест на Младенов такива приказки! ЦСКА бяха победени от отбор който знаеше как да го направи! ЦСКА бяха безидейни! Ако някой е очаквал Миньор сам да се бие е бил много ама много голяма грешка!
Колега,вярно си е не играхме нищо ,но една дузпа в 30 -та минута и червен картон за вратаря мисля че решаваше мача.
Дузпата бита от Мораеш макар и да не видях за какво е отсъдена трябваше да се пребие !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Направо ми се плаче, друго няма какво кажа, ужасно съм смазан, заклевам се 

Стойчо е болен, този човек не трябва да му се дава никаква изява. От ЦСКА съм, но сме слаби и не заслужаваме титлата. Гледам обективно за разлика от много други. Какъв треньор е този бе? Левски ни бият с най-слабия си отбор в историята. Мораеш големия играч не е идвал такъв няма що
чакам и брат му и ще атакуваме групите
пълен цирк. Добре, че не се ядосвам с тия идиоти,отдавна съм спрял да си тровя нервите с бг футбол.

- child in time
- Контакти:
percival написа:child in time написа:Не прави чест на Младенов такива приказки! ЦСКА бяха победени от отбор който знаеше как да го направи! ЦСКА бяха безидейни! Ако някой е очаквал Миньор сам да се бие е бил много ама много голяма грешка!
Колега,вярно си е не играхме нищо ,но една дузпа в 30 -та минута и червен картон за вратаря мисля че решаваше мача.
Дузпата бита от Мораеш макар и да не видях за какво е отсъдена трябваше да се пребие !
Таско ли да го свири ? НИКОГА! Справка нашия мач с Левски идентична ситуация!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

-
- Контакти:
Angoff написа:Горе главата пак казвам не ми падайте духом ние сме ЦСКА ще смачкаме всякаква съпротива , забравете я тая загуба нищо не е станало пак водим и пак трябва да сме на стадиона ако бяхме били пълния стадион с/у Литекс бе задължителен сега е НАЛОЖИТЕЛЕН !
Фактите са очевидни че всичко е с/у нас и за Лудогорец , виждате как играха Миньор с/у нас и как "играха" с Лудогорец виждате как се отсъжда с/у нас и как с/у Лудогорец , момчета на стадиона и пълна подкрепа до края за момчетата на пук на всичката мафия на тоя наглец Домусчиев.
Да, видяхме и как се отсъжда дузпа за вас, как се спестява очеваден жълт картон на Мораеш (който го вади за два мача). Всичко видяхме. Радостното е, че на тази истерия, която се опитвате да създавате, все по-малко хора ви се връзват.
Те не виждат че са жалки, съдията виновен сега, не стига че им даде такава меко казана странна дузпа,не ви отива ве армейци нали сте мъже,играхте по слабо и паднахте.Ако сте добри бийте Разград и затворете устата на всички,искайте си и чужд съдия после пак да не плачете че ви е ощетил.
- mertezaker
- Контакти:
kartago на 12 Май 2012 19:00
Боже, колко глупости трябва да чуя днес?! Стойчо Младенов се оплаква от съдията след такава дузпа! Тоя пък ни разказва как "Миньор" играел за себе си ( след пародията им срещу "Лудогорец")?! Абе как може да има такива безочливи хора? Не е истина направо!
Много си прав! БФС, съдии, играчи и треньори ще ме накарат да не гледам тоя фарс ;
child in time написа:percival написа:child in time написа:Не прави чест на Младенов такива приказки! ЦСКА бяха победени от отбор който знаеше как да го направи! ЦСКА бяха безидейни! Ако някой е очаквал Миньор сам да се бие е бил много ама много голяма грешка!
Таско ли да го свири ? НИКОГА! Справка нашия мач с Левски идентична ситуация!![]()
Така както са я подкарали няма да останат съдии които да свирят в последният кръг ,всички се дънят.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!