Свършиха билетите в Германос

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Свършиха билетите в Германос

Мнениеот ros » 19 авг 2009 08:35

Приятели, вчера ходих за билет и от Германос казаха че вече нямат билети. Проверих още три офиса на веригата и отговорът беше същия. Наложи се да ходя до Армията за билет. Смятата ли, че ще се понапълни стадиона?Дано дойдат много хора и да подкрепим отбора така както заслужава. Успех, армейци!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Fichango
Контакти:

Re: Свършиха билетите в Германос

Мнениеот Fichango » 19 авг 2009 08:46

Нормално е да свършат. На хората им се гледа футбол

lyubs
Контакти:

Мнениеот lyubs » 19 авг 2009 09:20

Мда ... и аз установих същото вчера. Идеята с продажби в Германос и Пикадили е много добра, много хора се научиха. Еми, днес ще се ходи до Армията.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 авг 2009 09:30

ros написа:Приятели, вчера ходих за билет и от Германос казаха че вече нямат билети. Проверих още три офиса на веригата и отговорът беше същия. Наложи се да ходя до Армията за билет. Смятата ли, че ще се понапълни стадиона?Дано дойдат много хора и да подкрепим отбора така както заслужава. Успех, армейци!!!

В клоновете на Германос зареждат по 50 билета седмично, та това не е голям показател. Свъщност, не свършват билетите, а само бланките, на които ги печатат.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 авг 2009 09:48

А бре Проданов, стига с тия твоите остроумия. 50 билета седмично? Ами билети за даден мач се продават 3,4 дни преди мач. За какви седмици говориш?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 авг 2009 09:49

Успокой се малко. 50 билета седмично си зареждат в Германос, независимо от събитието. Концерт, мач, все тая, толкова зареждат и затова обикновенно няма. Просто обяснявам системата на работа в тази верига, ти ако искаш попий инфото, ако искаш си трови нервите.

Потребителски аватар
pizata
Контакти:

Мнениеот pizata » 19 авг 2009 10:40

В клоновете на Германос зареждат по 50 билета седмично, та това не е голям показател. Свъщност, не свършват билетите, а само бланките, на които ги печатат.

Пич, нещо си се объркал. Бланки има, колкото си щеш. Даже пред мен вчера един от продавачите скъса няколко щото бил объркал нещо при печата, та щех да му скърша вратлето. Системата за резервация в Германос е on-line, нещо като на Eventim, даже не съм сигурен дали не е една и съща. Просто повечето местата са book-нати предварително, защото има отпечатани билети за тях и са пуснати по касите. А нали се сещаш, че по касите нямат достъп до такава on-line система.

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 19 авг 2009 10:41

Билетите са с мостри и има много повече от 50. Просто дават на веригите определан брой на компютъра. Като ги запълнят вече не могат да продават.
Иначе едно 25 хил ще е добре. Да напълним А, В, Г, пък за Б ако има желаещи няма да ги изгонят.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 19 авг 2009 10:53

има ли билети за сектор "Г" ??
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 19 авг 2009 11:13

Има, току-що купих 4. Пуснали са допълнително за 43-ти блок /не в Младост, а на В. Левски :) :)/

Върни се в “ЦСКА”