Beck's написа:Аз затова казах, че ми бяха симпатични първия полусезон , но втория направо си прекалиха с всичко. То не бяха подпирани от съдии, то не бяха юноши, стимулиране на други отбори.
Но така е като тръгнеш на пролет с голямата кошница и закани , че шампион ще ставаш!
Eдинствената разлика е, че през пролетта машината за манипулации срещу Лудогорец работи активно. Ако Лудогорец искаше да стане шампион по втория начин, поне щеше да си вземе мача със Славия по оня начин. Много вярвате на това, което ви представят за очевидно.
И като сте такива радетели са справедливост, защо пропускате факта, че ЦСКА има в актива си 4 точки от мачове със заловени със забранени вещества футболисти, а Лудогорец е загубил 2 точки в един от тези мачове. И в този мач имаше не една-две грешки на съдията в ущърб на разградчани, а тенденциозна тесла. Бях на мача, а после го изгледах и на запис - да не кажете, че говоря наизуст.
Така че - бъдето по-умерени в твърденията си и ако можете да си вземете мачовете - вземете ги.
В крайна сметка, дори и два мача да загубите, пак ще имате възможност да докажете, че заслужавате титлата в Разград. Ако спечелите с игра - ще ви поздравя, а сигурно и много други, които не са фенове на отбора ви.