Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Миньор Перник - ЦСКА София 12 Май 17.00ч

Мнениеот Beck's » 10 май 2012 12:43

PFC Litex написа:Миньор са цяла седмица на лагер в Тетевен на разноски на Домусчиев, а същия се пъчи пред медии и казва колко честно играели и не влизали в комбини :mrgreen:

Аз затова казах, че ми бяха симпатични първия полусезон , но втория направо си прекалиха с всичко. То не бяха подпирани от съдии, то не бяха юноши, стимулиране на други отбори.
Но така е като тръгнеш на пролет с голямата кошница и закани , че шампион ще ставаш!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 10 май 2012 14:50

kantonera написа:
redpride написа:Виждам, че някои хора започват със сметките. Ако Черноморец бие, пък ако завърши на равно, това изобщо не трябва да ни интересува. ЦСКА ще търси задължителна победа в Перник пък, каквото стане в другите мачове добре дошло. Не се съмнявам, че Миньор ще излезнат на кръв, но като им бутнем два гола ще клекнат. Боби Галчев много добре го каза след мача с Ботев Враца "Все едно на нас да ни дават пари да спрем Барселона". Само от това изказване става ясно, колко се е вдигнало самочувствието на отбора при Стойчо. Играчите вече знаят, какво е ЦСКА и че във България можем да бием всички. Жалко за Лудогорец ако наистина плащат срещу нас, така никога няма да станат голям отбор, ще си останат малкия брат на Литекс - силни, но за провинцията. За шампион на България и пробив в Европа трябват традиции, успехи, публика и играчи играли големи мачове. В Разград започнаха един проект, но трябва да изчакат докато настигнат отбори, като Берое и Черно Море. Тимове с история и много сезони в А група. Чак след това да мислят за титли и пробиви в евро турнирите.

то пък ЦСКА щото големи пробиви прави в Европа- всяка година на 48-мо място :mrgreen: ...А пък Стойчо Младенов изобщо има ли победа с ЦСКА в ЕКТ?...Не говоря за отстранен съперник-такъв знаем че няма :mrgreen: ...питам въобще за победа срещу някой-Аз поне не се сещам :mrgreen:

Да, Стойчо Младенов има победи с ЦСКА. С/у Омония, Динамо Минск, на косъм от Тулуза / Блекбърн.

Знаем колко ви е страх от него, но вече сте 6-ти така или иначе, затворете си големите усти най-накрая!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Logitech123
Контакти:

Мнениеот Logitech123 » 10 май 2012 15:23

Какво лошо има един отбор да приеме пари от друг отбор ?!?! И какво ако Домусчиев е поел лагера на Миньор в Тетевен ?! ЦСКА не направиха ли същото с Локо Сф в Царско село мисля че,само за да скочат на Лудогорец в предишния кръг. И спрете да ревете за онзи мач в който Миньор излезе с юношите,ако ЦСКА са толкова добри ще си вземат мача без проблем и феновете няма да реват по форумите цял месец за онзи мач.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 10 май 2012 17:22

Logitech123 написа:Какво лошо има един отбор да приеме пари от друг отбор ?!?! И какво ако Домусчиев е поел лагера на Миньор в Тетевен ?! ЦСКА не направиха ли същото с Локо Сф в Царско село мисля че,само за да скочат на Лудогорец в предишния кръг. И спрете да ревете за онзи мач в който Миньор излезе с юношите,ако ЦСКА са толкова добри ще си вземат мача без проблем и феновете няма да реват по форумите цял месец за онзи мач.

Еми освен да кажеш и как се осчетоводяват такива пари... черни каси, черно счетоводство...

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 10 май 2012 17:57

Взривоопасен си мислите вие в Перник ,че е ! "Журналистите" също го описват като финал в ШЛ ! Само си помислете за колко милиона играха миналата седмица двата отбора от Манчестър и как премина мача и дано се усетите колко сте жалки !

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 10 май 2012 20:28

Става много интересно.Ясно е че Левски до края ще вземат 9 точки/Берое ще се надупи,а другите дънни риби са ясни/.Ако Черноморец вземат 6 точки от трите мача,а Литекс вземат 9 точки и трите отбора ще станат с равен брой точки.И тогава класирането ще е Черноморец,Литекс,Левски.При х или 2 в Разград за Черноморец ,ако си вземат и последните два мача те пак ще са по-напред от Литекс и Левски.Същевременно Литекс има интерес Черноморец да не загуби в Разград и ЦСКА да бие в Перник.Тогава ЦСКА няма да се напъва много в мача с Литекс.Но Литекс задължително трябва да гони 9 точки в трите си мача,за да играе в евротурнирите.И тук стигаме до мача ,който може да реши цялото първенство-Монтана-Черноморец.Ще падне голямо наддаване -Лудогорец ще обещаят на Черноморец че им уредят мача в Монтана,а пък Литекс трябва да дадат да се разбере на Черноморец,че ще платят здраво на Монтана да се хвърли срещу тях,ако паднат в Разград.Ако титаните имат акъл също ще предложат пари на Монтана и ще дадат ясно да се разбере на акулите,че ако те загубят в Разград те ще дадат пари на Монтана да се хвърли срещу тях.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 май 2012 21:38

Beck's написа:Аз затова казах, че ми бяха симпатични първия полусезон , но втория направо си прекалиха с всичко. То не бяха подпирани от съдии, то не бяха юноши, стимулиране на други отбори.
Но така е като тръгнеш на пролет с голямата кошница и закани , че шампион ще ставаш!

Eдинствената разлика е, че през пролетта машината за манипулации срещу Лудогорец работи активно. Ако Лудогорец искаше да стане шампион по втория начин, поне щеше да си вземе мача със Славия по оня начин. Много вярвате на това, което ви представят за очевидно.
И като сте такива радетели са справедливост, защо пропускате факта, че ЦСКА има в актива си 4 точки от мачове със заловени със забранени вещества футболисти, а Лудогорец е загубил 2 точки в един от тези мачове. И в този мач имаше не една-две грешки на съдията в ущърб на разградчани, а тенденциозна тесла. Бях на мача, а после го изгледах и на запис - да не кажете, че говоря наизуст.
Така че - бъдето по-умерени в твърденията си и ако можете да си вземете мачовете - вземете ги.
В крайна сметка, дори и два мача да загубите, пак ще имате възможност да докажете, че заслужавате титлата в Разград. Ако спечелите с игра - ще ви поздравя, а сигурно и много други, които не са фенове на отбора ви.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 май 2012 22:17

tsonpen, четох в друг форум, че днес Домусчиев е бил на лагера на Миньор, та той каква работа има там?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 май 2012 22:49

BadBoy написа:tsonpen, четох в друг форум, че днес Домусчиев е бил на лагера на Миньор, та той каква работа има там?

Нито съм му адвокат, нито PR. Него трябва да питаш. Дай линк към информацията, моля.
Без да говоря за този случай, а по принцип. Смята се, че да стимулираш отбор за да играе не е нередно! Но да стимулираш отбор да НЕ играе е нередно!
Ако питаш за личната ми позиция - аз предпочитам отборите въобще да не си правят услуги и да не могат да се стимулират. Както и въобще да не са разрешени футболните залози. Но някои неща са твърде идеални за да са реалност.
Аз също бих питал каква работа имаха феновете на ЦСКА на мача Локо Сф - Лудогорец? И хубаво, че ЦСКА си предостави безвъзмездно стадиона на Локо Сф, но защо тревата не беше окосена? ;) Всичко това са разни машинации, все пак в рамките на позволеното.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 10 май 2012 23:19

Абе,колега ! Много сте си повярвали ми се струва ? Няма лошо да стимулираш някой да играе лошото е да ги даваш за да не играе ! Това ако беше станало в някоя бяла държава ,всичко директно отиваше в аматьорският футбол.Вярно си е съдиите направиха грешка на мача с ЦСКА в София ,но пък не се знаеше как ще се развие ако не я бяха направили .Плюсовете ви са много повече от минусите от към съдийство.Цялата ситуация е една много грозна картинка.Един малък ,но важен факт ще ти дам.ЦСКА през пролетта винаги има един ден по малко почивка от съперника си .Решенията за това са били на "телевизиите".Явно това не беше достатъчно и ЦСКА има 2 дена по малко от съперника сега в този кръг.Но пък става така ,че ще се предават 2 мача едновременно .До преди няколко дена се оправдаваха от "телевизиите",че това е защото искат да могат да дават по един мач всеки ден от кръга.Кой и как успява да нареди на телевизиите какво да правят, как до сега бяха безкомпромисни ,а изведнъж всичко се оказа поредният фишек.Как така лесно се съгласиха и от никоя телевизия не се оплакаха ,че преместването на вашият мач дори и с 30 минути прецаква телевизиите защото се застъпват и то доста мачовете.Мисълта ми е ,че до сега телевизиите бяха с предимство ,но вече са трета глуха според целта :)

Нямам нищо против Лудогорец,само адмирации за Домусчиев за парите вложени в отбор,бази,стадиони и кампуси.Градът като цяло го заслужава ,има много фенове жадни за качествен футбол в региона.Мисля си обаче ,че прекали и прекалено много си повярва видя ,че светлината е много близо и се опитва всячески да се докопа до нея.Поведението му коренно се промени ,да играят много пари ,почти всички управници на клубовете и футбола ни са мафиоти ,но по този начин се превръща в един от много и някак си цялата му дейност като цяло загуби от блясъка си.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”