Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Срам !!

Мнениеот LUDAKIS » 30 апр 2012 11:37

Червени_шампиони написа:Искам всички сини приятелки с ръка на сърцето да кажат, че са ни надиграли и съдията не ги е подпирал!

Тактически ви надиграхме и съдията не ни подпря - доволна ?

Иначе до автора на темата - добро утро, щом резултата е 1-0-1 знай че мача е уговорен.
До всички червени фенове - да това 3-1 не е уговорен мач бихте ни честно - честито :)
Изображение

Painch0
Контакти:

Мнениеот Painch0 » 30 апр 2012 11:38

Червени_шампиони написа:Искам всички сини приятелки с ръка на сърцето да кажат, че са ни надиграли и съдията не ги е подпирал!

С ръка на сърцето мога да кажа, че цска игра една идея по-добре от ЛЕВСКИ. НО за подпиране ... защо никой не коментира шпагата на Дюлгеров срещу Мюлдер, където с високо вдигнати бутонки му подложи. Така можеше да му счупи и глезена. А съдията го свири спорна топка, защото беше спряна играта. А Мюлдер накуцваше доста време след това...

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 30 апр 2012 11:38

ЛЕВСКИ бяха трагични но ми дреме на оная работа важно е че чорбарите който много говореха им го набодахме целият ТИШИНААААААААААААА ЗАМЪЛЧЕТЕ
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 апр 2012 11:42

Това са глупости. Мачът се реши изцяло на терена. "Левски" бяха по-ефективни в атака и биха с 1-0. Точка.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 апр 2012 11:43

Типично за Цска да си измисля какви ли не оправдания след загуба и то от Левски. То не бяха директиви, съдий, БФС и какво ли още не! И понеже виждат, че номерата им срещу Левски не минават решават да падат за дузпи, ами гледайте внимателно репортажите, за да се уверите, че няма никакви дузпи, впрочем вие много добре го виждате, само че не ви стиска да си го признаете, защото вие не можете да побеждавате с чисто футболни средства, ако наистина сте голям отбор защо стигнахте до там да се унижавате, като си просите дузпи по този просташки начин!? И скакво сте ни победили по трибуните, на Левски хореографията в началото на мача беше много по-хубава от вашата, или просто се чудите как да се успокоявате?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 апр 2012 11:43

Абе да ти кажа честно аз бях в Б сектор и това 1-то положение на Карачанаков ми се видя 100% дузпа, сега го гледах от спортал и по скоро не ми се вижда дузпа. Но на вас са ви свирили такива смешни дузпи в тея мачове, че няма смисъл да се коментира. Когато един отбор е по-добър от другия и без дузпи ще бие.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 30 апр 2012 11:45

UltraBlue написа:

Абе да ти кажа честно аз бях в Б сектор и това 1-то положение на Карачанаков ми се видя 100% дузпа, сега го гледах от спортал и по скоро не ми се вижда дузпа. Но на вас са ви свирили такива смешни дузпи в тея мачове, че няма смисъл да се коментира. Когато един отбор е по-добър от другия и без дузпи ще бие.

Не и когато късметът е с другия. Както и да е, бихте, радвайте се. Отсрамихте сезона... Карачанаков беше блъснат, но той на всичко отгоре преигра. Да беше паднал както трябва, сиг щеше да я свири. Положението с Мораес - 1000000% дузпа. Стана интересен мач, въпреки че го гледах на откъси. Целта ми беше да си оставя гласа, и го направих. Още нямам глас... :lol:

Винаги много съм се дразнел на хора, които като ни вкарат гол спират да пеят. Да ходят в Сектор В / А като не им се пее. Изригват само на КЗЛ и през другото време траят. Аман се каза от семкари... затова ултрасите в България никога няма да станат поне топ 5 в Европа. Защото навсякъде ги има такива по нашите стадиони. Кфо му пречи да даде 2 лева повече и да иде в сектор В....
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 апр 2012 11:48

Morgause написа:

. Кфо му пречи да даде 2 лева повече и да иде в сектор В....

[offtopic]финансовата криза[/offtopic]

dobri_emilov
Контакти:

Мнениеот dobri_emilov » 30 апр 2012 11:49

shumnaliq написа:Абе момчета , не ми вярвайте , заблуждавайте се ,както и да е. Моденатори , закривайте темата , не ми се занимава повече с слепи хора

Когато нямаш аргументи, започваш да обиждаш. Няколко души тук зададохме простичкия въпрос: Защо говориш за коефициенти след края на мача? Защо не преди това?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 апр 2012 11:49

Morgause написа:

Не и когато късметът е с другия. Както и да е, бихте, радвайте се. Отсрамихте сезона... Карачанаков беше блъснат, но той на всичко отгоре преигра. Да беше паднал както трябва, сиг щеше да я свири. Положението с Мораес - 1000000% дузпа. Стана интересен мач, въпреки че го гледах на откъси. Целта ми беше да си оставя гласа, и го направих. Още нямам глас... :lol:

Винаги много съм се дразнел на хора, които като ни вкарат гол спират да пеят. Да ходят в Сектор В / А като не им се пее. Изригват само на КЗЛ и през другото време траят. Аман се каза от семкари... затова ултрасите в България никога няма да станат поне топ 5 в Европа. Защото навсякъде ги има такива по нашите стадиони. Кфо му пречи да даде 2 лева повече и да иде в сектор В....

Вчера след мача не съм гледал повторения. От това което съм видял в Спортал не мисля че има дузпи, но там нямат добра гледна точка към ситуациите. За късмет... единствено гредата може да се брои за такъв. Това че Пламен Илиев запечата вратат си е до майсторство и класа. Ние винаги сме имали невероятни вратари, а при вас винаги са били дефицит ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “ЦСКА”