Мнениеот Morgause » 30 апр 2012 11:45
UltraBlue написа:Червени_шампиони написа:Искам всички сини приятелки с ръка на сърцето да кажат, че са ни надиграли и съдията не ги е подпирал!
Абе да ти кажа честно аз бях в Б сектор и това 1-то положение на Карачанаков ми се видя 100% дузпа, сега го гледах от спортал и по скоро не ми се вижда дузпа. Но на вас са ви свирили такива смешни дузпи в тея мачове, че няма смисъл да се коментира. Когато един отбор е по-добър от другия и без дузпи ще бие.
Не и когато късметът е с другия. Както и да е, бихте, радвайте се. Отсрамихте сезона... Карачанаков беше блъснат, но той на всичко отгоре преигра. Да беше паднал както трябва, сиг щеше да я свири. Положението с Мораес - 1000000% дузпа. Стана интересен мач, въпреки че го гледах на откъси. Целта ми беше да си оставя гласа, и го направих. Още нямам глас...

Винаги много съм се дразнел на хора, които като ни вкарат гол спират да пеят. Да ходят в Сектор В / А като не им се пее. Изригват само на КЗЛ и през другото време траят. Аман се каза от семкари... затова ултрасите в България никога няма да станат поне топ 5 в Европа. Защото навсякъде ги има такива по нашите стадиони. Кфо му пречи да даде 2 лева повече и да иде в сектор В....
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!