Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:vks1 написа:К'ви са тия прогнози дето ги давате-0:2,1:4 и т.н. Не сте ли разбрали,че в дербито няма фаворит,няма и логика. Колко пъти заемащия по-задно място в класирането е побеждавал? Според мен пък мача си е единица!!!
Прогнозата е 1/Х/2, фаворит няма
POPCORN написа:vks1 написа:К'ви са тия прогнози дето ги давате-0:2,1:4 и т.н. Не сте ли разбрали,че в дербито няма фаворит,няма и логика. Колко пъти заемащия по-задно място в класирането е побеждавал? Според мен пък мача си е единица!!!
всеки има право на мнениете и левскарите всеки път казват 5 на 0 , 2 на 0 и тн и накрая ги бием последните пъти
Все пак се надявам победната серия на Стойчо да продължи.Вече незнам колко мача станаха общо от последният път като той ни ръководи
Брабиняка написа:POPCORN написа:vks1 написа:К'ви са тия прогнози дето ги давате-0:2,1:4 и т.н. Не сте ли разбрали,че в дербито няма фаворит,няма и логика. Колко пъти заемащия по-задно място в класирането е побеждавал? Според мен пък мача си е единица!!!
всеки има право на мнениете и левскарите всеки път казват 5 на 0 , 2 на 0 и тн и накрая ги бием последните пъти
Все пак се надявам победната серия на Стойчо да продължи.Вече незнам колко мача станаха общо от последният път като той ни ръководи
По мой сметки вкл. мача с Черно Море имаме 41 мача без загуба в А група, под ръководството на Стойчо![]()
![]()
![]()
нещо такова даИма една седмица ще поживем ще видим.и да ни бият не виждам какво ненормално има.това е футбол 11 на 11.всичко е възможно
още повече както казаха и преди мене тука формата не е фактор за тоя мач
1Neutralen написа:Успех на Левски! Дано да бият червения отбор!
flo написа:На трибуните доминацията ,както винаги ще е пълна...
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта