ЦСКА си поиска официално титлата за 2006г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Във вторник ЦСКА ще си поиска официално титлата за 2006г.

Мнениеот subzero » 13 апр 2012 16:52

DANS написа:Казуса с титлата за 2006г. е един от инструментите за сваляне на сегашната върхушка в БФС, от интерес на всички клубове е тези нещастници час по скоро да се ометат от ул. "Иван Асен"! Не е нужно да се открива топлата вода, примера на Ф.А. е налице, на българския футбол е нужен такъв Футболен Съюз, честен и безпристрастен!

Да,и ЦСКА във В група...Честно и безпристрастно!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 13 апр 2012 16:55

да, и това е вариант според мен- БФС взима титлата на ЛЕВСКИ и я дава на ЦСКА. От ЛЕВСКИ съответно вдигат страшна олелия, медии, протести- съответно БФС взима лиценза на ЦСКА, и ги изхвърля във В-група...и вълкът сит, и агнето цяло :lol:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 апр 2012 16:55

1. A вие кога ще върнете първата си титла на Септември а? Тя е тяхна не е ваша и никога не е била!!!

2. Кога ще отидете в Б група най-после и от там честно да си спечелите място в А група? Защото никога не сте си го спечелили това право да играете в А група. А сте взели на сила и откраднали това на друг отбор Ботев Пловдив!!!

3. Кога ще върнете всички титли за които са ви помагали всички ваши сателитни армейски отбори?

За лицензи няма да говорим?

Когато направите първите три неща, тогава говорете за честност!!! След като искате нещо, трябва да дадете и вие също по-нещо!!! А при вас за взимане има много, много, много повече!!!

Но поне петолъчката оставете, тя не радва само вас, тя радва цяла България и показва точно каква е вашата същност и зачатие!!! А именно Яташка и такава ще си остане завинаги!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 апр 2012 16:57

След като документално се доказа, че картотеката на Гонзо е редовна (има право да бъде картотекиран в ТРИ КЛУБА), то не виждам смисъл от спорове по този въпрос.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 13 апр 2012 17:00

Ред сълзи, ред сополи... Даваме ви я бе, вземете я (ако има как). Само да не стане накрая, от играчка - плачка.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
divaka
Контакти:

Мнениеот divaka » 13 апр 2012 17:01

Идола на синя България ще си обръсне мустака :) Колко титли ще им останат на говедата след като ни върнат откраднатото? 21?

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 13 апр 2012 17:04

Справедливият БФС ще прати Левски 7-ми

При това положение вторият ЦСКА би бил първенец с 6 точки аванс пред Литекс и щеше да се пробва в предварителните кръгове на Шампионската лига. Вместо това бе принуден да играе в тогавашната Купа на УЕФА.

Според промененото класиране ловчанлии и столичните "железничари" пък щяха да придобият право на участие в следващото издание на втория по сила европейски клубен турнир.

От Черно море също биха могли да заведат дело срещу БФС за пропуснати ползи от евентуалното си участие в Европа. Варненци биха придобили това право като финалист за купата на България (загуба с 1:3 от ЦСКА, който би бил носител и на титлата).

Освен това Славия, а не пловдивският Локомотив (срещу който Гонзо не игра в 16-ия кръг) пък би трябвало да ни представлява в турнира "Интертото".

Твърде интересна става ситуацията и в дъното на подреждането. Със служебни загуби за "Левски" би изпаднал не благоевградският Пирин 1922, а 12-ият в тогавашното класиране Родопа.

Тимът от Смолян щеше бъде изпреварен, защото Георги Иванов не взе участие при разгрома на тогавашния сателит на "сините" с 6:1 в 25-ия кръг (остава си резулатът, постигнат на игрището), а пиринци биха се изкачили над чертата с живително 3:0 за двубой, загубен всъщност с 0:3 в 19-ия кръг.

Трите точки между Левски и ЦСКА накрая са от негова дузпа.

Трите точки преднина в крайното класиране на Левски са благодарение на точно изпълнена дузпа от Георги Иванов във вечното дерби. ЦСКА вече е загубил огромната си преднина в класирането и Миодраг Йешич е пред уволнение.

Всичко се решава в 59-ата минута, когато Кирил Котев фаулира Христо Йовов и италианският рефер Лука Паланка посочва бялата точка пред вратата на Ковачевич. Гонзо е безмилостен. "Червените" отправят едва два точни удара за цял мач, дело на резервата Жозе Фуртадо.

В крайна сметка Йешич е уволнен след няколко дни. Миналата година той намекна, че всичко това е станало благодарение на взривяването на атмосферата в отбора от ръководството на Васил Божков и Стефан Орманджиев. Според запознати тогава са реализирани доста солидни печалби от залагания кой ще стане шампион преди началото на полусезона, когато коефициентът за титла на "сините" е бил над 15, припомня Любо Сарафимов във вестник "24 часа".

БФС дали ще може да издържи финансово на лавината от искове която се очертава!?
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 апр 2012 17:06

Гладна кокошка просо сънува. Или с други думи "успех" във всички начинания, начело с "експерта" Градев. Впрочем тоя човек трябва да се разследва за неправомерни доходи - от какво живее този човек, след като през живота си не е спечелил дело... :lol:

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 13 апр 2012 17:07

ФИФА забранява даден клуб да има сателити,играещи в същата дивизия,като и два и повече клуба с един и същи собственик.КАТЕГОРИЧНО ГО ЗАБРАНЯВА! А както знаем, до 1989 година, всеки сезон в А-група е имало по 3-4 военни отбора-сателити на Централния военен клуб ЦСКА. Е-щом нямало давност, връщайте 26 титли в периода 1948-1990 година.Връщайте ги, и няма никакъв проблем да ви дадем титлата от 2006-та година.Даже ше пратим лично Гонзо да ви я донесе шампионската купа, и да я даде на бай...какъв беше, да я прибере в склада :mrgreen: ...и ще извикаме баба Дана да изпей за "Сърца червени" :lol:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 апр 2012 17:10

DANS написа:
Справедливият БФС ще прати Левски 7-ми

Трите точки между Левски и ЦСКА накрая са от негова дузпа.

БФС дали ще може да издържи финансово на лавината от искове която се очертава!?

Що не обясниш на нас невежите по колко ще дължи БФС на иск, че нещо не мога да сметна :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”