T-34 написа:blue avalanche написа:Аз си мислех,че си сериозен човек и ще ми дадеш линк я към НАП,я към НОИ,я към "тефтерите" на Баждеков,ти ме пращаш да чета някакво си вестниче...Може ли такова нещо?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След малко ще ми поискаш и заверени копия на данъчните декларации на работниците в "Левски", годишния финансов отчет, отчета за приходите и разходите и банковите извлечения за плащанията към бюджета на отбора.
Много сте забавни синкавичките! Виждаш, че в статията на един от малкото останали сериозни вестници, се цитират позиции и изказвания на служители на НАП, обаче, нали, понеже не ни изнася, се правим на разсеяни и и искаме ли, искаме, защото не щем да паднем по гръб...
Ето ти линк към сайта на Агенция по вписванията - ако знаеш БУЛСТАТ-а на "Левски", ще можеш да провериш всички декларирани и платени данъци: http://www.brra.bg/ Информацията е публична
"Изпълнителният директор по финансовите въпроси в ЦСКА Александър Гарибов призна, че отнемането на лиценза на клуба е заради неплатени данъци към НАП и ДАМС и стар дълг към Вихрен. "Имаме две неплатени суми. Едното е някакви 100 хиляди лева към Вихрен, които няма да са никакъв проблем да ги платим, а другото е около 900 хиляди дълг към ДАМС и НАП. Най-лошото е, че имаме ресурс да платим тези суми, но никой не ни е предупреждавал, че трябва да ги платим. Ние не сме политически обвързани като някои други клубове", коментира Гарибов."
Какво значение има какво си декларирал в НАП,след като не си плащаш?
"...но никой не ни е предупреждавал, че трябва да ги платим."
А това вече "кърти мивки" и изнася...