Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
downlow

Re: Богоизбрани ли са в БФС ?

Мнениеот downlow » 05 апр 2012 21:19

allez_les_blues написа:Според мен, тази кампания на ЦСКА срещу БФС точно в този момент, е опит за рекет срещу футболния съюз, точно преди решаващите мачове на отбора.Целта е ясна- психоатака с цел осигуряване на удобни съдии за мачовете, които да добутат ЦСКА до титлата в стил "Антон Генов, или Таско Тасков". Аз смятам обаче, че ако сега феновете на другите отбори,както и техните шефове си замълчат, им предстои брутално съдийско заколение в мачовете им с/у ЦСКА. А иначе претенциите на "червените" са абсолютно безпочвени. Не стига че с измама са спечелили 4 точки през есента срещу Левски и Лудогорец, ами имат нахалството да искат отмяна на наказанията на допингираните?! Не стига че през есента,беше поставен световен рекорд по отменени РЕДОВНИ голове във вратата на един отбор(а именно ЦСКА), ами сега и претенции?!-арееее у лево, бегай от тука! :mrgreen: :lol:

+1

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 апр 2012 21:21

leski написа:В БФС взимали своите решения с оглед на специфичните обстоятелства. Това се разбра от специалната декларация на футболните власти, без от нея да става ясно как съобразяването със „специфичните обстоятелства" изпрати българския футбол зад този на Либия и Занзибар.
Нещата биха могли да се прояснят поне до известна степен, ако направим съпоставка на „специфичните обстоятелства" и наказанията на нападателя на ЦСКА Н'Джонго Присо през тази пролет и санкциите на Даниел Боримиров през сезон 2007/2008 г.
Нападателят на червените беше съборен и след това ударен с ръка от своя съперник Даксон по време на мача с Локо Пловдив, след което съдията показа червени картони и на двамата футболисти и те бяха наказани за по два мача. След изгонването Присо беше замерян с различни предмети и обиждан на расистка основа, но един мъглив видеозапис стана основание да се твърди, че той е бутнал фуражката на полицай и трябва да „изгори" за още пет срещи.
През декември 2007 г. след като по време на „вечното дерби" Тасевски контузи много тежко Йордан Тодоров от ЦСКА, възникна спречкване в което Боримиров удари в лицето помощник-треньора на червените Анатоли Нанков, а ако се вярва на Батковия в. „Стандарт" от 04.12.2007 г. „според служител на националната телевизия Боримиров крещял „Ще те смачкам" и въртял двете си ръце".
След този инцидент Нанков получи един мач наказание и глоба от 500 лева, а според в. „Топспорт" от 05.12.2007 г. ДК не е взела никакво решение за Боримиров. След пролетния мач между сини и червени Борето все пак беше наказан с 3000 лева глоба за това, че на висок глас искал автомат за да стреля по привържениците на ЦСКА, но за негово успокоение само след няколко дни вътрешният министър от тройната коалиция Михаил Миков му връчи награда за феърплей. Малко по-късно „специфичните обстоятелства" станаха причина БФС да отнеме евролиценза на чампиона ЦСКА и да даде възможност на Левски да се опита да спечели няколко милиона от шампионската лига, въпреки, че както каза сегашният шеф на НАП, през 2008 г. червените са били най-изрядният клуб пред държавата.
Впрочем неотдавна, в едно интервю Александър Томов сподели, че тогава шефът на БФС Боби Михайлов обяснил на хората от УЕФА, че ЦСКА е отборът на бившите тайни служби, въпреки, че самият Боби имаше офицерски чин в социалистическата милиция. Но какво да се прави след като „специфичните обстоятелства" бяха такива, че принудиха БФС да помогне на БАТЕ и беларуския футбол?

Валентин Василев

Михаил Миков не беше ли този,дето ходеше посред нощите да вади "червени" хулигани от РПУ-тата?
"Впрочем неотдавна, в едно интервю Александър Томов сподели..."
А всичко,което Томов казва е "Истината,цялата истина и нищо,освен истината",нали?Те така му и викат Александър "Истината" Томов.
Когато Томов казваше,че ТИТАН не са му се издължили и не са превели парите по сделката за ЦСКА,пак ли казваше истината?Или тогава лъжеше?

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 апр 2012 21:57

leski написа:
Въпроси,въпроси,въпроси,..а отговор няма ! :evil:

Много сте забавни. :)
Толкова много въпроси, а само 6 точки преднина...
Голям смях ще става като ви пратят във В групата. :mrgreen:
...

cveto
Контакти:

Мнениеот cveto » 06 апр 2012 13:06

downlow написа:
allez_les_blues написа:Според мен, тази кампания на ЦСКА срещу БФС точно в този момент, е опит за рекет срещу футболния съюз, точно преди решаващите мачове на отбора.Целта е ясна- психоатака с цел осигуряване на удобни съдии за мачовете, които да добутат ЦСКА до титлата в стил "Антон Генов, или Таско Тасков". Аз смятам обаче, че ако сега феновете на другите отбори,както и техните шефове си замълчат, им предстои брутално съдийско заколение в мачовете им с/у ЦСКА. А иначе претенциите на "червените" са абсолютно безпочвени. Не стига че с измама са спечелили 4 точки през есента срещу Левски и Лудогорец, ами имат нахалството да искат отмяна на наказанията на допингираните?! Не стига че през есента,беше поставен световен рекорд по отменени РЕДОВНИ голове във вратата на един отбор(а именно ЦСКА), ами сега и претенции?!-арееее у лево, бегай от тука! :mrgreen: :lol:

+1

Рекета е патент на синия двор.Гледаите си ваща разградена ко4ина и дали Левски европеиски ще играе този сезон там.Но аз съм сигурен 4е това не ви притеснява нали има БФС ,които ще отнемат лиценза на 15 отбора и сините са в Европа.А пък аз будалата си мислех 4е футбола е игра и вси4ко трябва да се решава на терена.В белите страни може и да е така,но ние тук си имаме БФС и вси4ко друго няма зна4ение.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 06 апр 2012 13:44

“Какъв двуличен човек е Борислав Попов. Той трябва да си замине незабавно от БФС. Казва ми: “Да, вие сте прав за член 23, т.е. трябва да картотекирам Анисе.” Защо обаче не го картотекират?! Не може никой да ме убеди, че няма организация срещу ЦСКА. Тези хора искат да погребат клуба. Защо БФС крие, че има решение на Правната комисия по случая с Анисе. И тази комисия заяви, че играчът няма никакъв проблем да бъде картотекиран в ЦСКА”, допълва още агентът.

“Черноморец е нередовен участник в “А” група. През 2005/06 този клуб е сложен директно във “В” група, наследявайки Вихър (Айтос), после печели промоция и сега е в елита. Локомотив (Мездра) също е нередовен участник във “В” група в момента. Този клуб е взел само спортните активи от предишния тим от Мездра и сега е във “В” група. Представяте ли си какво прави Борислав Попов в БФС, абсолютни измами. Той е един изпечен мошеник. Защо крият Попов и Михайлов, че на 15 юни 2009 година, малко след като е отнет лиценза на ЦСКА, УЕФА е наложила санкция на БФС в размер на 50 хиляди евро. За това, че не са спазени правила при лицензиране. След това УЕФА променя санкцията на висяща, отсрочва я. Искам БФС да излезе и да обясни защо е тази санкция. Да не би неправомерно е отнет лицензът на ЦСКА?!"

Георги Градев

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 апр 2012 14:40

leski написа:“Какъв двуличен човек е Борислав Попов. Той трябва да си замине незабавно от БФС. Казва ми: “Да, вие сте прав за член 23, т.е. трябва да картотекирам Анисе.” Защо обаче не го картотекират?! Не може никой да ме убеди, че няма организация срещу ЦСКА. Тези хора искат да погребат клуба. Защо БФС крие, че има решение на Правната комисия по случая с Анисе. И тази комисия заяви, че играчът няма никакъв проблем да бъде картотекиран в ЦСКА”, допълва още агентът.

“Черноморец е нередовен участник в “А” група. През 2005/06 този клуб е сложен директно във “В” група, наследявайки Вихър (Айтос), после печели промоция и сега е в елита. Локомотив (Мездра) също е нередовен участник във “В” група в момента. Този клуб е взел само спортните активи от предишния тим от Мездра и сега е във “В” група. Представяте ли си какво прави Борислав Попов в БФС, абсолютни измами. Той е един изпечен мошеник. Защо крият Попов и Михайлов, че на 15 юни 2009 година, малко след като е отнет лиценза на ЦСКА, УЕФА е наложила санкция на БФС в размер на 50 хиляди евро. За това, че не са спазени правила при лицензиране. След това УЕФА променя санкцията на висяща, отсрочва я. Искам БФС да излезе и да обясни защо е тази санкция. Да не би неправомерно е отнет лицензът на ЦСКА?!"

Георги Градев

А Георги Градев е...кой?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 апр 2012 15:54

http://pfkcska.sportal.bg/bg/cska_tv Тука може да видите пресконференцията на Градев.Пък и някои форумни герои да видят кой е Градев.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 06 апр 2012 16:31

peliforewer написа:http://pfkcska.sportal.bg/bg/cska_tv Тука може да видите пресконференцията на Градев.Пък и някои форумни герои да видят кой е Градев.

В sportal е качена само малка част. Мисля, че това е пълния запис:
[offtopic]http://www.novsport.com/news185616_1003.html[/offtopic]
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

cveto
Контакти:

Мнениеот cveto » 07 апр 2012 13:17

blue avalanche написа:
leski написа:“Какъв двуличен човек е Борислав Попов. Той трябва да си замине незабавно от БФС. Казва ми: “Да, вие сте прав за член 23, т.е. трябва да картотекирам Анисе.” Защо обаче не го картотекират?! Не може никой да ме убеди, че няма организация срещу ЦСКА. Тези хора искат да погребат клуба. Защо БФС крие, че има решение на Правната комисия по случая с Анисе. И тази комисия заяви, че играчът няма никакъв проблем да бъде картотекиран в ЦСКА”, допълва още агентът.

Аз не знам кои си ти ,аоще пове4е какво имаш впредвид с малоумния си въпрос.
Георги Градев

А Георги Градев е...кой?

кърмъзъсерсемчоджук

Мнениеот кърмъзъсерсемчоджук » 07 апр 2012 13:56

leski написа: на 15 юни 2009 година, малко след като е отнет лиценза на ЦСКА, УЕФА е наложила санкция на БФС в размер на 50 хиляди евро. За това, че не са спазени правила при лицензиране. След това УЕФА променя санкцията на висяща, отсрочва я. Искам БФС да излезе и да обясни защо е тази санкция. Да не би неправомерно е отнет лицензът на ЦСКА?!"

Георги Градев

Лиценз на ЦСКА не бе даден (а не отнет) през 2008-а година.Не мисля, че 15 юни 2009-а е малко след недаването, но за г-н Градев годините нямат значение явно-той е господар на времето, един истински Доктор Ху :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”