Видима Раковски - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Видима Раковски - ЦСКА

Мнениеот danko_sot » 01 апр 2012 21:15

Нямам План Б. Ако мачът вървеше 0:0 до към 70-та минута Стойчо нямаше варианти пред себе си. Варианътт всъщност беше да пусне СтАНКО ДА СИ ПАРТНИРА С мОРАЕШ :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 01 апр 2012 21:16

Сгъстеният цикъл мина, сега наистина ще могат да се подготвят по-нормално. До момента нямаше време за кой знае какви тренировки между мачовете.И контролите ще дойдат на място. Да не забравяме, че с Анисе се очкава развитие, Апостол също почва с топка(дано си върне старата форма, защото беше най-добрия в защита). Така че в конкретното състояние - направо екстра се представиха. И Стойчо си призна, че не им знае качествата на новите и не е е рискувал с повечето от тях.
За мен все още стои въпросът с привличането на двама свободни агенти, но само ако са качествени - централен нападател (Ней) и крило. При липсата на Боладо, Анисе и Присо, там имаме общо двама играчи (Мораес и Карачанаков). Ще ме извиняват Станко, Якимов и Владо Иванов, ама са много далече от влизане в мачове с преките конкуренти.
Много тегави мачове иват, добре е, че повечето са в София, така че пълна мобилизация, трябва да се помага яко и до последно.
Ако Бадема и Ицо Янев в момента играеха за ЦСКА, а не за конкурентите, да сме сложили шампанското да се изстудява за май месец. Ама такова ни е ръководството, а и бившите треньори.
Утре стискаме палци за X, а (пепел ми на устата) може и 1 - Лудогорец имат най-лека програма до края, според мен.

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 01 апр 2012 21:21

Стойчо си е просто цар с този разглобен състав с тези проблеми отвсякъде всеки е срещу нас и пак и пак бие.Тия Видима как се бяха хвърлили кой знае колко пари са им обещтали от Л тата за точка.Според мен въпреки всичко имаме шансове за титла въпреки че съм по скоро песимист.Лошо е че явно титаните нямат абсолютно никакво лоби в БФС и тези си правят каквото си искат с нас.От тук насетне след Светкавица мисля че ще бием Славия и Ч море пак с по 1-0 мн трудно и от там нататък идват истинските мачове.Дано навлезнат повече във форма играчите но хубавото е че срещу силните играем много по добре отколкото срещу аутсайдерите.Утре Левски очаквам да бият и да са ни основния конкурент до края което е най-лошото .

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 апр 2012 22:14

Tom Kruz написа:Утре Левски очаквам да бият и да са ни основния конкурент до края което е най-лошото .

Това ще означава 4-та поредна загуба за Лудогорец, което не ми се вярва, а и Левски с този състав трудно ще направят нещо повече от хикс, но дори и да бият си мисля, че ще е по-добре за нас, защото лудогорци определено биха били по-неприятен конкурент за титлата.С оглед на лесната си програма до края ще ни дишат яко във врата, докато Левски след този мач има къде да сбърка поне още веднъж.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 апр 2012 22:20

Освен, че не вярвам да паднат за 4-ти пореден път Лудогорец има и още една друга надежда. Вече 21 мача от началото на първенството Левски са единственият отбор в А група без хикс. Крайно време е да го направят.
Ако стане това и ние успеем да вземем следващите 3 мача ви гарантирам, че сме шампиони. Абсурд ще е в последните 5 кръга някой от двата отбора да стопи 8 точки преднина.
Но нека първо видим какво ще стане на Герена, очаквам доста циркове.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 апр 2012 22:35

mistreated написа:Но нека първо видим какво ще стане на Герена, очаквам доста циркове.

Шоуто е гарантирано! :mrgreen:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 01 апр 2012 22:39

Важното е,че си взехме мача,първото полувреме ги бяхме подценили,а и Видима винаги си играят така даже миналата година ни поведоха на Армията доколкото помня.
Аз мисля,че за нас ще е по-добре утре Лудогорец да не бият,защото са много по-силен отбор от тоя на Гонзо ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 апр 2012 22:40

Най-голям кеф ще е, ако утре се наритат зверски, съдията да покаже 3-4 ч.к. а онази част от публиката, която не е платена да нахлуе на терена, а мача да завържи с обозначението на тоалетна ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 апр 2012 22:53

lisynger написа:Аз мисля,че за нас ще е по-добре утре Лудогорец да не бият,защото са много по-силен отбор от тоя на Гонзо ;)

Никога не подценявай Левски, както те правят с нас. Ако бият утре ще настанат едни дитирамби, едни надъхвания, свят да ти се завие. По-добре отсега да им резнат крилцата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 апр 2012 23:06

mistreated написа:
lisynger написа:Аз мисля,че за нас ще е по-добре утре Лудогорец да не бият,защото са много по-силен отбор от тоя на Гонзо ;)

Никога не подценявай Левски, както те правят с нас. Ако бият утре ще настанат едни дитирамби, едни надъхвания, свят да ти се завие. По-добре отсега да им резнат крилцата.

А най-добре ще е да си ги резнат взаимно.. :twisted:

Върни се в “ЦСКА”