Видима Раковски - ЦСКА - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Видима Раковски - ЦСКА
Нямам План Б. Ако мачът вървеше 0:0 до към 70-та минута Стойчо нямаше варианти пред себе си. Варианътт всъщност беше да пусне СтАНКО ДА СИ ПАРТНИРА С мОРАЕШ 

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Сгъстеният цикъл мина, сега наистина ще могат да се подготвят по-нормално. До момента нямаше време за кой знае какви тренировки между мачовете.И контролите ще дойдат на място. Да не забравяме, че с Анисе се очкава развитие, Апостол също почва с топка(дано си върне старата форма, защото беше най-добрия в защита). Така че в конкретното състояние - направо екстра се представиха. И Стойчо си призна, че не им знае качествата на новите и не е е рискувал с повечето от тях.
За мен все още стои въпросът с привличането на двама свободни агенти, но само ако са качествени - централен нападател (Ней) и крило. При липсата на Боладо, Анисе и Присо, там имаме общо двама играчи (Мораес и Карачанаков). Ще ме извиняват Станко, Якимов и Владо Иванов, ама са много далече от влизане в мачове с преките конкуренти.
Много тегави мачове иват, добре е, че повечето са в София, така че пълна мобилизация, трябва да се помага яко и до последно.
Ако Бадема и Ицо Янев в момента играеха за ЦСКА, а не за конкурентите, да сме сложили шампанското да се изстудява за май месец. Ама такова ни е ръководството, а и бившите треньори.
Утре стискаме палци за X, а (пепел ми на устата) може и 1 - Лудогорец имат най-лека програма до края, според мен.
За мен все още стои въпросът с привличането на двама свободни агенти, но само ако са качествени - централен нападател (Ней) и крило. При липсата на Боладо, Анисе и Присо, там имаме общо двама играчи (Мораес и Карачанаков). Ще ме извиняват Станко, Якимов и Владо Иванов, ама са много далече от влизане в мачове с преките конкуренти.
Много тегави мачове иват, добре е, че повечето са в София, така че пълна мобилизация, трябва да се помага яко и до последно.
Ако Бадема и Ицо Янев в момента играеха за ЦСКА, а не за конкурентите, да сме сложили шампанското да се изстудява за май месец. Ама такова ни е ръководството, а и бившите треньори.
Утре стискаме палци за X, а (пепел ми на устата) може и 1 - Лудогорец имат най-лека програма до края, според мен.
Стойчо си е просто цар с този разглобен състав с тези проблеми отвсякъде всеки е срещу нас и пак и пак бие.Тия Видима как се бяха хвърлили кой знае колко пари са им обещтали от Л тата за точка.Според мен въпреки всичко имаме шансове за титла въпреки че съм по скоро песимист.Лошо е че явно титаните нямат абсолютно никакво лоби в БФС и тези си правят каквото си искат с нас.От тук насетне след Светкавица мисля че ще бием Славия и Ч море пак с по 1-0 мн трудно и от там нататък идват истинските мачове.Дано навлезнат повече във форма играчите но хубавото е че срещу силните играем много по добре отколкото срещу аутсайдерите.Утре Левски очаквам да бият и да са ни основния конкурент до края което е най-лошото .
Tom Kruz написа:Утре Левски очаквам да бият и да са ни основния конкурент до края което е най-лошото .
Това ще означава 4-та поредна загуба за Лудогорец, което не ми се вярва, а и Левски с този състав трудно ще направят нещо повече от хикс, но дори и да бият си мисля, че ще е по-добре за нас, защото лудогорци определено биха били по-неприятен конкурент за титлата.С оглед на лесната си програма до края ще ни дишат яко във врата, докато Левски след този мач има къде да сбърка поне още веднъж.
- mistreated
- Контакти:
Освен, че не вярвам да паднат за 4-ти пореден път Лудогорец има и още една друга надежда. Вече 21 мача от началото на първенството Левски са единственият отбор в А група без хикс. Крайно време е да го направят.
Ако стане това и ние успеем да вземем следващите 3 мача ви гарантирам, че сме шампиони. Абсурд ще е в последните 5 кръга някой от двата отбора да стопи 8 точки преднина.
Но нека първо видим какво ще стане на Герена, очаквам доста циркове.
Ако стане това и ние успеем да вземем следващите 3 мача ви гарантирам, че сме шампиони. Абсурд ще е в последните 5 кръга някой от двата отбора да стопи 8 точки преднина.
Но нека първо видим какво ще стане на Герена, очаквам доста циркове.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Но нека първо видим какво ще стане на Герена, очаквам доста циркове.
Шоуто е гарантирано!

Важното е,че си взехме мача,първото полувреме ги бяхме подценили,а и Видима винаги си играят така даже миналата година ни поведоха на Армията доколкото помня.
Аз мисля,че за нас ще е по-добре утре Лудогорец да не бият,защото са много по-силен отбор от тоя на Гонзо
Аз мисля,че за нас ще е по-добре утре Лудогорец да не бият,защото са много по-силен отбор от тоя на Гонзо

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Най-голям кеф ще е, ако утре се наритат зверски, съдията да покаже 3-4 ч.к. а онази част от публиката, която не е платена да нахлуе на терена, а мача да завържи с обозначението на тоалетна 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- mistreated
- Контакти:
lisynger написа:Аз мисля,че за нас ще е по-добре утре Лудогорец да не бият,защото са много по-силен отбор от тоя на Гонзо
Никога не подценявай Левски, както те правят с нас. Ако бият утре ще настанат едни дитирамби, едни надъхвания, свят да ти се завие. По-добре отсега да им резнат крилцата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:lisynger написа:Аз мисля,че за нас ще е по-добре утре Лудогорец да не бият,защото са много по-силен отбор от тоя на Гонзо
Никога не подценявай Левски, както те правят с нас. Ако бият утре ще настанат едни дитирамби, едни надъхвания, свят да ти се завие. По-добре отсега да им резнат крилцата.
А най-добре ще е да си ги резнат взаимно..