Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Мнениеот Teo » 30 мар 2012 22:40

|Georgi написа:
danko_sot написа:
|Georgi написа:Член 24. За червен картон и/или по доклад за тежки провинения
на състезател към служебни лица, на нарушителите се
налага наказание ЛСП за 10 /десет/ срещи и глоба 3000
лева. При повторно нарушение – ЛСП за 12 /дванадесет/
срещи и глоба от 5000 лева.

http://football.sportal.bg/news.php?news=357348 Ето и линк, според това което виждам- заслужено наказание. На 00:50 се вижда как посяга. Все пак всеки има мнение

Абе отворко а на гАРА дЕМБЕЛЕ ЗАСЛУЖЕНО ЛИ БЕШЕ НАКАЗАНИЕТО ДА ТЕ ПИТАМ?????

Ми те и Максим Ставийски не го вкараха в панделата, дай всеки убиец на пътя да го пускат [и ако го вкарат да ореве светосията и да дава пример с Максим]? Гарата го наказаха за 2 мача, защото такива са били докладите, какво да направя? Вие ревете, че ви наказват справеливо. Тоест искате да сте извън правилата?! Наказанието е в съответствие с правото

Ако Присо беше ударил страничния съдия, означава ли че повече никога нямаше да играе футбол, както направи Дембеле :?:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 30 мар 2012 22:41

Morgause написа:
Teo написа:Рабех кара пиян в София, по чудо няма жертви, наказание 1 мач, Дембеле бие съдия наказание 1 мач, къде е справедливостта за ЦСКА :evil: .

Всичко възможно се прави да се стопят тия 6 точки, само и само синият отбор да стане шампион.

Добре бе, стига сте ревали. Почна да ми писва всеки ден да чета как ПФК ЦСКА се оплаква от БФС, както и феновете на ЦСКА! Борим се с каквото ни позволят, дори да не станем шампиони в Европа се вижда докъде стигат всички отбори, едвали ще има разлика и тази година.

+1000 :(

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 30 мар 2012 22:42

danko_sot написа:Е бахти смешния отбор сте честно. Сини мишки :evil:

Обори ми тезата за правото на БФС, моля те ;)

Teo Ами ако го беше ударил - 8 или 10 мача и това е. Аз не споря, че е невинен Гара, аз казвам, че Присо е виновен. Не провокирам и не търся спор. Аз си казвам мнението, а вие леко изопачавате истината

едит: Ще ида да пия една бира за здравето на Присо, а пожелавам на всички приятно изкарване на вечерта ;)
Последна промяна от |Georgi на 30 мар 2012 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 30 мар 2012 22:45

danko_sot жал ми е за теб тази омраза до никъде няма да те доведе а още си много малък жалко жалко жалко :( :o

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 мар 2012 22:47

Ей ся ще се накефя на максимум, ако Станко Йовчев, освен че го развидат като цирков артист на представление вземе, че вкара и първия си гол в кариерата в някой напечен мач и съхрани разликата!Ако дойде тоя ден нявга, това ще е позор за българския футбол! [offtopic]Ще се наложи всички евроучастници да си скъсат сами лиценза, така да се каже... :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 30 мар 2012 22:47

БФС са срещу цска. Какви 5 мача наказание за този културен младеж? Бил агресивен, глупости, той от поглед само се строполи на земята, камо ли да тръгне да се бие. Освен това от камерата не си личи много точно къде нацелва полицаят и от къде на къде ще се вярва на 20 свидетели, половината държавни служители, а не на това скромно момче, което преди време пикаеше на пистата на националния стадион в Малта.
След като за пореден път БФС направи реверанс към цска държавата трябва да се намеси и да приложи българското законодателство спрямо футболното хулиганство, което автоматично означава Присо да бъде наказан с недопускане на спортни мероприятия в срок от 1 година.
...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2012 22:48

|Georgi написа:

Teo Ами ако го беше ударил - 8 или 10 мача и това е. Аз не споря, че е невинен Гара, аз казвам, че Присо е виновен. Не провокирам и не търся спор. Аз си казвам мнението, а вие леко изопачавате истината

Кое изопачаваме бре? Че за едно и също нещо единия отнася 7 мача, при това без да се вижда какво става, а другия 2 за публична саморазправа, само че без червен картон? На това ли му викаш изопачаване? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 мар 2012 22:49

|Georgi написа:

Обори ми ти тезата за двойния стандарт на БФС, поне в тоя случай конкретно! После викате стига с тая ДИРЕКТИВА, ама няма стига! Вие бяхте един достоен клуб с Мъри и Наско преди време, с европейска публика и европейско поведение, както на терена, така и извън него. А сега сте един смешници! Оп премиерът да им намери спонсор, оп за Гара 2 мача, а за Присо 7. А нас кучета ни яли... Ама нали знаете оная приказка: Много баби- хилаво бебе.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 30 мар 2012 22:49

POPCORN написа:
beroefen написа:Кво ревете бе! Видяхте ли кво е? Нас са ни вадили от А група заради сините. Колко мача съдиите са ви подкрепяли жалкия отбор да не го ядете в Стара Загора. Колелото се завърта и сега разбирате кво е отбора ви да го тъпчат. А на вас като ви дадоха незаслужено лиценз за А група на 2 пъти в последните години трябваше да ви изхвърлят във В група. Както направиха с Ботев, Пирин и Спартак! Вижте сега какво е, а и без това тия 7 мача са напълно заслужени. Ще показва среден пръст на феновете. За къв се взе тоя?

стига с тоя лиценз бе.нито знаеш какво сме имали да плащаме нито какво нямаме..като почнете с тоя лиценз та лиценз.в ЦСКА ли работиш?В някоя друга институция ли работиш, дта да знаеш ЦСКА какво имат да плащат какво няма и как са дали лиценза?Имаш ли някакви доказателства,че не са го дали като хората?Ако имаш ги покажи да се съгласиме и така..ако нямаш просто говориш ей така да кажеш нещо.Ти що си мислиш,че към вас не са правили компромиси а?Това,че не се говори толкова за вас колкото за нас , незначи че всичко ви е уред и винаги си плащате всичко!Много сте ми смешни с тоя лиценз..99% си нямате хабер , ама продължавате да дуднете за тоя лиценз!Единият каже има извънземни и понеже сме прост народ 99% почват да го повтарят!

Точно това правите и вие !!!!!!!!!!! Един (Стойчо) каза и всички повтарятр като развален грамофон !!!!!!!!!! Лесно е да се критикува, погледнете себе си!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2012 22:49

dreben23 написа:Ей ся ще се накефя на максимум, ако Станко Йовчев, освен че го развидат като цирков артист на представление вземе, че вкара и първия си гол в кариерата в някой напечен мач и съхрани разликата!Ако дойде тоя ден нявга, това ще е позор за българския футбол! [offtopic]Ще се наложи всички евроучастници да си скъсат сами лиценза, така да се каже... :lol:[/offtopic]

Това за Станко и аз си го мисля от известно време, ще вземе да вкара първия гол в кариерата си, при това победен, точно срещу Левски и тогава стой та гледай кво става :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”