Всичко за случая с Анисе.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Всичко за случая с Анисе.
Колкото ни взеха лиценза от УЕФА преди няколко години, толкова сега и ФИФА са ни отказали картотека на Анисе. Добре че има интернет и поназнайваме езици, та да разберем че лицето Попов, което вчера определих с друга ориентация и ми изтриха поста, манипулира обществеността с интервюто си и казва откровена лъжа. Явно от БФС са препратили искане от ЦСКА без да го подкрепят с тяхното искане, с ясната идея, че от клуба не могат да изискат жълтата карта, а това трябва да се направи от централата, която всъщност е член на ФИФА и само тя има подобни права. Мисля че е време феновете да се съберат на един мирен граждански протест пред БФС, с което да покажат и на Пери и на другите лилипути, работещи там какво ни е мнението за тях. ББ също е добре да разбере с какви мошеници си има работа, когато преговаря за бази.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- bobonikolov
Re: ФИФА отказа да картотекира Анисе в ЦСКА
blue avalanche написа:vpnikolov написа:И какво се оказа ? В крайна сметка ФИФА не са отказали, а са пратили писмо, че БФС трябва да прати искането за тази служебна картотека. Не стига, че работят некомпетентни там, а май се оказа и че са неграмотни, щом не могат едно писмо на английски да прочетат като хората.
Некомпетентни са "карсноармейските" гвардейци-юристи и от ФИФА са им натрили носовете!В "документчето",което си пляснал тука и,което трябва да се чете с лупа става ясно,че САМО БФС може да изисква картотекиране на състезател ИЗВЪН трансферния "прозорец"!!!
Интересно,гвардейските юристи не са ли го учили това в училище?Ми да питат Градев,бе...Той е чак!
Май не ти харесва,че нещата стоят по друг начин и започваш да изреждаш думи като "юристчета","документчета" и т.н.Сега знам,че и други хора ще излязат и ще почнат едни тиради как тоя документ е фалшив и т.н.А аз излязох прав,че казусът не е приключен и ще има може би развитие лятото.
А , ти заядливецо ,БЛУ, не си ли помисли ,че нашите юристи са били принудени да постъпят така именно, защото от нашата централа умишлено не са изпратили искането.Така вече ФИФА са информирани за проблема и тези тъпанари няма как да правят повече сечено на ЦСКА
Имам чуството че Б.Попов вчера е сътворил поредния бисер на това БФС !!!
Загубени в превода
Вчера една кукла на конци в БФС – един откровен сладкодумец без никакво достойнство и чест, който очевидно е тотално загубен в превода, е пуснал информация до пресата, че ФИФА била забранила картотека на Анисе за ЦСКА и че това било решение, което е окончателно.
„Гледам и не вярвам на ушите си!!!“
Както сами можете да видите от писмото от ФИФА публикувано по-долу:
1. Това е само информативно писмо, а не решение.
2. ФИФА информира ЦСКА, че БФС е процесуално легитимираната страна, която може да сезира ФИФА с искане за издаване на сертификат на Анисе, а не ЦСКА.
3. Писмото е изпратено до ЦСКА, с копие до БФС само за информация.
В тази връзка ЦСКА ще подаде писмено искане до БФС още днес, в което ще настоява БФС официално да помоли ФИФА да разреши издаване на сертификат на Анисе, за да се състезава за ЦСКА, така както ФИФА ни инструктира в писмото си от вчера.
Не е лошо загубеният в превода да си прочете собствения правилник, в който се казва:
Картотекиране извън трансферен период.
Чл. 23. По изключение от правилото на чл. 22, футболист-професионалист, чийто договор е изтекъл или прекратен до края на трансферен период, може да бъде картотекиран извън този трансферен период.
Призовавам изпълнителният директор на БФС Борислав Попов да подаде ОСТАВКА НЕЗАБАВНО! Попов, Вие сте огромен срам и позор за българския футбол!========
Tия боквално ни се подиграват в БФС
„Гледам и не вярвам на ушите си!!!“
Както сами можете да видите от писмото от ФИФА публикувано по-долу:
1. Това е само информативно писмо, а не решение.
2. ФИФА информира ЦСКА, че БФС е процесуално легитимираната страна, която може да сезира ФИФА с искане за издаване на сертификат на Анисе, а не ЦСКА.
3. Писмото е изпратено до ЦСКА, с копие до БФС само за информация.
В тази връзка ЦСКА ще подаде писмено искане до БФС още днес, в което ще настоява БФС официално да помоли ФИФА да разреши издаване на сертификат на Анисе, за да се състезава за ЦСКА, така както ФИФА ни инструктира в писмото си от вчера.
Не е лошо загубеният в превода да си прочете собствения правилник, в който се казва:
Картотекиране извън трансферен период.
Чл. 23. По изключение от правилото на чл. 22, футболист-професионалист, чийто договор е изтекъл или прекратен до края на трансферен период, може да бъде картотекиран извън този трансферен период.
Призовавам изпълнителният директор на БФС Борислав Попов да подаде ОСТАВКА НЕЗАБАВНО! Попов, Вие сте огромен срам и позор за българския футбол!========
Tия боквално ни се подиграват в БФС
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
blue avalanche написа:Некомпетентни са "карсноармейските" гвардейци-юристи и от ФИФА са им натрили носовете!В "документчето",което си пляснал тука и,което трябва да се чете с лупа става ясно,че САМО БФС може да изисква картотекиране на състезател ИЗВЪН трансферния "прозорец"!!!
Интересно,гвардейските юристи не са ли го учили това в училище?Ми да питат Градев,бе...Той е чак!
А след като ЦСКА прикани БФС 100 пъти да направят нещо, а те нищо не правят, какво остава на юристите на ЦСКА, освен да предприемат нещо? А какво ще стане ако през лятото, когато трансферния прозорез отвори, ЦСКА картотекира Анисе, каквото нещо се подразбира от това писмо, че може да стане без проблем? Нали забелязваш, че за ФИФА проблемът е затвореният прозорец, не нещо друго?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:blue avalanche написа:Некомпетентни са "карсноармейските" гвардейци-юристи и от ФИФА са им натрили носовете!В "документчето",което си пляснал тука и,което трябва да се чете с лупа става ясно,че САМО БФС може да изисква картотекиране на състезател ИЗВЪН трансферния "прозорец"!!!
А след като ЦСКА прикани БФС 100 пъти да направят нещо, а те нищо не правят, какво остава на юристите на ЦСКА, освен да предприемат нещо? А какво ще стане ако през лятото, когато трансферния прозорез отвори, ЦСКА картотекира Анисе, каквото нещо се подразбира от това писмо, че може да стане без проблем? Нали забелязваш, че за ФИФА проблемът е затвореният прозорец, не нещо друго?
Има точка в правилника, според която на футболиста може да бъде поискана служебна картотека, но тази молба трябва да бъде подадена от БФС, които явно се ослушват. Не мога да разбера защо сините фенове(а и не само те) четат и възприемат избирателно информацията, която им се поднася ! Толкова ли е трудно поне един път да осъзнаят, че този футболен съюз ощетява футбола у нас. Днес ние сме потърпевши, утре ще са те! Но нали на мен ми е добре, важно е на Вуте да му е зле .....
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
Re: Загубени в превода
абе не знам тоя дали е некадърник или се прави на такъв по заповед от ... бащицата
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:blue avalanche написа:Некомпетентни са "карсноармейските" гвардейци-юристи и от ФИФА са им натрили носовете!В "документчето",което си пляснал тука и,което трябва да се чете с лупа става ясно,че САМО БФС може да изисква картотекиране на състезател ИЗВЪН трансферния "прозорец"!!!
И защо БФС трябва да правят нещо?Защото от ЦСКА са ги приканили 100 пъти?БФС да не е избрано да удовлетворява прищевките на ЦСКА?Позицията на БФС по "случая Анисе" е ясна и те нямат дерт да му искат картотека!
Това,което забелязвам е,че молбата на ЦСКА е за картотекиране ИЗВЪН трансферния "прозорец" и затова отговорът на ФИФА е ТОЗИ!Това не значи,че,ако ЦСКА подадат ДРУГА молба(за "редовно" картотекиране,например),отговорът на ФИФА ще бъде ДРУГ!!!Отговорът ОТНОВО можр да бъде отрицателен!
ФИФА отговарят ТОЧНО на това,ЗА КОЕТО ги питат!Не си вадете грешни заключения...
Последна промяна от blue avalanche на 28 мар 2012 13:31, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
vpnikolov написа: Толкова ли е трудно поне един път да осъзнаят, че този футболен съюз ощетява футбола у нас.
Защото не картотекира великия футболист Анисе в ЦСКА?Пък аз се чудех защо нашият футбол не вървял...Тц,тц,тц...
Както казах,единствената причина Анисе да не играе този полусезон и нашият футбол да тръгне надолу е ЦСКА!Защото го подлъгаха,че всичко е тип-топ!!!