Бате Митко много е видял ,много е играл след 94-та има всичко и иска да възроди любимият си отбор. Тези футболисти които взима са свободен трансфер са все още млади и със заредени батерии.Той според мен все още не е налучкал мястото на всеки един футболист от резервната скамейка до игралното поле. С моите познания за футболната игра аз лично му вярвам и мисля че с този отбор в момента той ще има златна есен и прекрасна пролет. Остава ние вярните привърженици и всички наши симпатизанти от цяла България да подкрепяме и вярваме безвъзвратно в отбора . В мача със Славия вярвам че отбора ще ни зарадва и със сърцатата си игра ще ни зарадват.Момчета ние сме с вас, до вас и винаги разчитайте на нашата подкрепа.
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, само ЦСКА.
Отбор за вътрешна консумация и......
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Отбор за вътрешна консумация и......
Само нагоре и само напред .
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.
Samo CSKA!
Nencho Sirakov написа:Бате Митко много е видял ,много е играл след 94-та има всичко и иска да възроди любимият си отбор. Тези футболисти които взима са свободен трансфер са все още млади и със заредени батерии.Той според мен все още не е налучкал мястото на всеки един футболист от резервната скамейка до игралното поле. С моите познания за футболната игра аз лично му вярвам и мисля че с този отбор в момента той ще има златна есен и прекрасна пролет. Остава ние вярните привърженици и всички наши симпатизанти от цяла България да подкрепяме и вярваме безвъзвратно в отбора . В мача със Славия вярвам че отбора ще ни зарадва и със сърцатата си игра ще ни зарадват.Момчета ние сме с вас, до вас и винаги разчитайте на нашата подкрепа.
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, само ЦСКА.
А така,бате Ненчо!!Ти си най-големия.Появявай се по-честичко във този форум,че откакто го няма "пред банята" са затъжваме за теб!

КОЙ МУ ДАДЕ КОМПЮТЪР НА ДРУГАРЯ МИЛИЦИОНЕР

само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее
ilian78 написа:КОЙ МУ ДАДЕ КОМПЮТЪР НА ДРУГАРЯ МИЛИЦИОНЕР![]()
![]()
![]()
![]()
Тук се бъркаш-милиционерите сте фенове на един друг о(т)бор

DaSyth написа:ilian78 написа:КОЙ МУ ДАДЕ КОМПЮТЪР НА ДРУГАРЯ МИЛИЦИОНЕР![]()
![]()
![]()
![]()
Точно за този не бъркам!!!
само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее
- j0rka7a_199
САМО ЦСКА
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
ilian78 написа:DaSyth написа:ilian78 написа:КОЙ МУ ДАДЕ КОМПЮТЪР НА ДРУГАРЯ МИЛИЦИОНЕР![]()
![]()
![]()
![]()
Точно за този не бъркам!!!
Той си кара такси човекът и е доста колоритен

Не закачайте бате Ненчо
Искърското говедо (чети подуенското) винаги ще намери за какво да се разсмърди