Thsmith написа:БФС не уважи искането на ЦСКА по случая с допинга
как всички бяха щастливи ,ама много бързо им резнаха мераците

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Thsmith написа:БФС не уважи искането на ЦСКА по случая с допинга
flo написа:Thsmith написа:БФС не уважи искането на ЦСКА по случая с допинга
Кашчей написа:
А ти не разбираш ли, че ако ги бяха пуснали и след това се вземе решение за удължаване на наказанието им то ЦСКА ги чакаха служебни загуби във всеки мач, в който е играл, в който дори е бил записан някой от тези тримата?!БФС достатъчно умно постъпиха, за разлика от феновете и ръководството, защото никой не може да даде абсолютна, 100 % гаранция, че наказанието им няма да бъде увеличено.Ако бъде увеличено, то новият допълнителен срок започва да тече от първият ден, след изтичането на тримесечното наказание.
Кашчей написа:flo написа:Thsmith написа:
А ти не разбираш ли, че ако ги бяха пуснали и след това се вземе решение за удължаване на наказанието им то ЦСКА ги чакаха служебни загуби във всеки мач, в който е играл, в който дори е бил записан някой от тези тримата?!БФС достатъчно умно постъпиха, за разлика от феновете и ръководството, защото никой не може да даде абсолютна, 100 % гаранция, че наказанието им няма да бъде увеличено.Ако бъде увеличено, то новият допълнителен срок започва да тече от първият ден, след изтичането на тримесечното наказание.
Tony_CSKA написа:PR_CSKA написа:Пишеш пълни глупости, и давта са играли в Примиера Дивизион, а ние от там до сега не сме взимали играч. Томас има яка визитка и идва на 27 години. Това значи че е научен футболист, каквито в горката А РФГ трудно можеш да срещнеш. Баладо се контузи и да го съдиш че е виновен за това е меко казано смешно. В интерес на истината Баладо повече ми направи впечатление. Щото Тошко никога не е бил добър в офанзивен плат, а от 2-3 години пречи на отбора, ама заради журналистите а и че е голям послушко играе още в отбора. Съгласен съм, че вече заради образа които са му изградили медиите трябва да се увековечи. Ама тука поне във форума няма какво да се заблуждаваме.
Пиша глупости?! Добре, обещай ми, че ще наблюдаваш внимателно ситуацията около тях и после искам да анализираш глупостите ми отново. Или накрая ще заключиш, че Стойчо нищо не разбира от футбол, защото ги е разкарал без да им даде да помиришат терена? Томас е толкова научен, че нищо не може. Но карай, важното е да си говорим от къде идват и колко мача имали там... А иначе гледам, че си писал за Тошко доста... Тошко е на 36 и играе по-добре от доста по-млади от него играчи все още. Когато беше в нормална футболна възраст си беше железен. Недейта да умаловажавате успехите на играчите така. Виж визитката на Тошко и ще видиш, че във всеки отбор е бил титуляр постоянно. Рядко има сезони с под 30 мача, а след като това се случва в различни отбори при различни треньори си прави изводите. Малко по-леко с плюнченето.
Потребители, разглеждащи този форум: ivonotbad и 11 госта