ЦСКА - Монтана 19.03.2012 , 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА-Монтана или Горна Махала срещу Долна Махала

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2012 09:23

Пффф, поне 80% от мачовете в А група са с подобно качество. Ако за всеки толкова слаб двубой се пускаше отделна тема...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

urkoto

Мнениеот urkoto » 20 мар 2012 09:25

Мене не ми пука за ЦСКА и искрено се радвам на играта им. Време е да изпуснат последния влак до Европа, току-виж се усетили да изметат ония мутряги. Също така не ми направи добро впечатление и протеста на феновете. Първо че са 300 човека на кръст, второ, че уж цял мач пеят "Вън боклуците", а то дори не беше цял мач, и след всяко добро положение (примерно гредата) веднага обръщат плочата и почват друго да пеят... и така докато не им втръсне пак от продукцията - или протестирайте докрай или изобщо не се хващайте!

А относно играта - какво да се коментира. Те и малките деца им се смеят вече
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 20 мар 2012 09:45

Какво против имате Горна Махала? Селото има делегат на Оборище - Матю Минков. Дало е на България видната партийна и държавна функционерка Дража Вълчева, която е разкрила римския стадион на площад Джумаята в Пловдив, известен и като Дражевата дупка и пр.
:idea:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 мар 2012 09:46

urkoto написа:Мене не ми пука за ЦСКА и искрено се радвам на играта им. Време е да изпуснат последния влак до Европа, току-виж се усетили да изметат ония мутряги. Също така не ми направи добро впечатление и протеста на феновете. Първо че са 300 човека на кръст, второ, че уж цял мач пеят "Вън боклуците", а то дори не беше цял мач, и след всяко добро положение (примерно гредата) веднага обръщат плочата и почват друго да пеят... и така докато не им втръсне пак от продукцията - или протестирайте докрай или изобщо не се хващайте!

А относно играта - какво да се коментира. Те и малките деца им се смеят вече

Ама вие знаете само да плюете. Не заслужавате 4-те букви, такива фенове , които си седите по домовете и давате акъл от време на време. 300 човека били, еми отиди и ти и ще са 301, заведи приятел и ще са 302 и така докато станат 6000, но вие сте фенове само по форумите . Ще си копирам мнението от друга тема за да не си изливам мъките отново !
Това момче заслужава да го гледат повече хора от това което му даваме. Нали сме инати скапани и се превиме на ощипани , миналия мач за първенство си изкара душата ( контузен) и ни докара до победата, след това го запазиха едно полувреме и пак си изкара душата да пробие през 11 и само слабите завършващи удари на колегите му , провалиха мача, сега и този ни изкара до победата. Мисля, че след първия мач показа емблемата на ЦСКА и се потупа , сега даде на Присо и започна да го тупа, да покаже , че имат нужда от подкрепа. Един чужденец носи ЦСКА на гръб, а ние седиме пред тв. Аз пак ще отделя време в четвъртак и ще им дам подкрепата ми. Надявам се да видя и повече от вас . ЦСКА е преди всичко на привържениците, на нас феновете.

П.С. Поне аз така разбрах жестовете на Мораес.

3:0
Пред 6000 :!:
Изображение[/quote]
Дано успеч я да жегна някой и да дойдете повече на стадиона!
Вземете пример от Звезда, не са първи но ............

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 20 мар 2012 09:47

Ki Cho написа:Какво против имате Горна Махала? Селото има делегат на Оборище - Матю Минков. Дало е на България видната партийна и държавна функционерка Дража Вълчева, която е разкрила римския стадион на площад Джумаята в Пловдив, известен и като Дражевата дупка и пр.
:idea:

Дай малко инфо и за Долна махала . :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 20 мар 2012 10:03

Само Мораеш играе с желание, да ама една птичка пролет не прави. След лятото като го продадат, накъде? Няма да е към дъното, те в момента са там. Не върха на възможностите, а върховен срам. Как да съм 302 ми ако ме види някой познат по тв, че съм отишъл да гледам мача на стадиона. Ще бера срам.
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 20 мар 2012 10:14

MyAngel написа:Само Мораеш играе с желание, да ама една птичка пролет не прави. След лятото като го продадат, накъде? Няма да е към дъното, те в момента са там. Не върха на възможностите, а върховен срам. Как да съм 302 ми ако ме види някой познат по тв, че съм отишъл да гледам мача на стадиона. Ще бера срам.

До тук добре, ха сега кажи какво трябва да се направи.Казано накратко, дай насока за правилната посока. Бре, че и в рима го докарах! :)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 20 мар 2012 11:18

MyAngel написа:Само Мораеш играе с желание, да ама една птичка пролет не прави. След лятото като го продадат, накъде? Няма да е към дъното, те в момента са там. Не върха на възможностите, а върховен срам. Как да съм 302 ми ако ме види някой познат по тв, че съм отишъл да гледам мача на стадиона. Ще бера срам.

2 място е "дъното" и "върховен срам"? Приятелите ти ще ти се смеят, че си отишъл на мач на отбора си, когато не е шампион? Момче, ТИ си срам за ЦСКА и за който и да е клуб, имащ нещастието да си му "фен".

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 20 мар 2012 11:38

канарче написа:2 място е "дъното" и "върховен срам"? Приятелите ти ще ти се смеят, че си отишъл на мач на отбора си, когато не е шампион? Момче, ТИ си срам за ЦСКА и за който и да е клуб, имащ нещастието да си му "фен".

Добре казано.

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 20 мар 2012 12:04

Erland написа:
канарче написа:2 място е "дъното" и "върховен срам"? Приятелите ти ще ти се смеят, че си отишъл на мач на отбора си, когато не е шампион? Момче, ТИ си срам за ЦСКА и за който и да е клуб, имащ нещастието да си му "фен".

Добре казано.

Момчето не иска да ходи на стадиона и аз го разбирам, тъжно му е за отбора! ЦСКА винаги е бил тим шампион, но откакто дойдоха Титан зациклихме тотално. Вече имам чувството, че нарочно ни тикат към дъното. Когато през 90те години на миналия век Левски плюс ВИС-2 и СДС искаха да затрият ЦСКА стадиона ни беше пълен, защото хората искаха да защитят отбора от грабителите. Знаеше се точно, кой е врагът! Тогава вместо да намалеят феновете на ЦСКА се увеличиха. Нищо не можеше да ни спре, нито палките в Петрич, нито мутрите в Кюстендил, а камо ли милионите на Чорни. Сега е различно, врагът е вътре в клуба и го разяжда отвътре. Как да се бориш с това? Явно плакатите и скандиранията не са достатъчни, трябва още нещо. Не говоря за размирици и побоища, а за последен диалог с Титан за бъдещето на отбора. В момента никой не може да купи ЦСКА, защото боклуците са минирали всичко. Дори да го подарят на някой той ше се сблъска с дългове, които не могат да се върнат години наред. Не разбирам, какво са платили Титан, след като имат да дават още милиони?

Върни се в “ЦСКА”