blue avalanche написа:bobonikolov написа:Ами същият човек беше да.Даже одеве в предаването пак каза "Чакай да не объркам името на стадиона,че ми идват други думи на устата".Никъде не съм казал,че обидите са нещо нормално.И не съм съгласен с това,треньор да използва обиди по отношение на противниците.Но отчасти оправдавам реакцията му.Говоря за мненията му за държавна намеса.Защото все пак всеки има право на мнение.В предишния ми пост написах какво е предизвикало държането му.Ти намираш ли за нормално това:
Боян Табаков: Смених "пикаещата" фланелка с друга, на която пише "Аз мразя ЦСКА"
Един от най-талантливите футболисти от ДЮШ на Левски - Боян Табаков, отново разбуни духовете, този път със скандално изказване.
Тинейджърът нашумя в мачовете срещу вечния съперник ЦСКА при юношите през миналата година.
Тогава при всеки свой отбелязан гол в противниковата врата, показваше фланелка (на снимката) под официалната, на която фен на Левски уринира над емблемата на "червените"
По този повод Табаков заяви , че вече я е сменил с още по-популярната, на която се мъдри надписът "Аз мразя ЦСКА". Припомняме, че за първи път тази фланелка се появи на гърба на Димитър Иванков на едно от награждаванията на Левски по случай шампионската титла преди години.
Или пък с поставения трибагреник на Айнфийлд по време на мача Ливърпуул-Левски,на който пишеше:"Шумен мрази ЦСКА"?
Истината,е че от подобни действия никой няма изгода.А омразата като цяло тръгна от синия лагер.Първо през 1999-та изпотрошиха за първи път стадион в България.После и тези тениски "Аз мразя ЦСКА".....
Само че,къде е сега Табаков и кой говори за неговата "фанелка"?Докато Младенов е "медийна звезда" и продължава с простотиите.Схавщаш ли разликата или пак да ти обясня?
"А омразата като цяло тръгна от синия лагер.Първо през 1999-та изпотрошиха за първи път стадион в България."До този момент,до тази 1999-та цесекарите обичаха Левски.И ЕДВА тогава...Това ли се опитваш да ни кажеш?
Едно време цесекарите бяха една шепа хора. Днес това представляват мразещите "Левски". Това е истината.
А защо Младенов не напомни защо беше потрошен стадионът на ЦСКА? Хората са го казали - "Крушката си има опашка".
Имаше един идиот Румен Янков, който през цялото време настройваше агитките едни срещу други, като че ще има война. Кой в онзи мач ходи пеша и бос до стадиона? Кой беше тероризиран преди самата среща?
Тогава ЦСКА правилно беше наказан с невъзможността да използва силните си чужденци, защото пак не си бяха платили сметките. И така до безкрай нали?
Стойчо казва само "удобната" истина и повечето заблудени му пригласят.
Учуден съм, че болшинството от запалянковците на ЦСКА са болни манчестърци. Или по - скоро бях учуден преди време, но е ясно защо е така. Когато властта ти подарява титли, се кефиш, но когато палачинката се обърне, всички са ти виновни. Дори и чистачката.
Не му прави чест на Стойчо казаното.
Когато спрат да му плащат третите лица, пак ще обърне плочата и ще си иска парите от вас. Мизерник!