Стойчо Младенов:Левски са отбора на власта,ясно е и на децат

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Стойчо Младенов:Левски са отбора на власта,ясно е и на децат

Мнениеот bobonikolov » 13 мар 2012 03:03

Ами същият човек беше да.Даже одеве в предаването пак каза "Чакай да не объркам името на стадиона,че ми идват други думи на устата".Никъде не съм казал,че обидите са нещо нормално.И не съм съгласен с това,треньор да използва обиди по отношение на противниците.Но отчасти оправдавам реакцията му.Говоря за мненията му за държавна намеса.Защото все пак всеки има право на мнение.В предишния ми пост написах какво е предизвикало държането му.Ти намираш ли за нормално това:
Боян Табаков: Смених "пикаещата" фланелка с друга, на която пише "Аз мразя ЦСКА"
Един от най-талантливите футболисти от ДЮШ на Левски - Боян Табаков, отново разбуни духовете, този път със скандално изказване.

Тинейджърът нашумя в мачовете срещу вечния съперник ЦСКА при юношите през миналата година.

Тогава при всеки свой отбелязан гол в противниковата врата, показваше фланелка (на снимката) под официалната, на която фен на Левски уринира над емблемата на "червените"
По този повод Табаков заяви , че вече я е сменил с още по-популярната, на която се мъдри надписът "Аз мразя ЦСКА". Припомняме, че за първи път тази фланелка се появи на гърба на Димитър Иванков на едно от награждаванията на Левски по случай шампионската титла преди години.

Или пък с поставения трибагреник на Айнфийлд по време на мача Ливърпуул-Левски,на който пишеше:"Шумен мрази ЦСКА"?
Истината,е че от подобни действия никой няма изгода.А омразата като цяло тръгна от синия лагер.Първо през 1999-та изпотрошиха за първи път стадион в България.После и тези тениски "Аз мразя ЦСКА".....

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 мар 2012 08:01

Кашчей написа:

Бобо, имам те за интелегентен човек, а не за Стойчо!Като чета написаното се чудя същият ли човек говореше за "говеждия стадион", като треньор или някой друг го е казал?!?Всичкото ми уважение към футболиста, елеминирал ливърпул, се изпари в точно този момент!

Сегашният ЦСКА, със кандирането КЗЛ, дори по време на мач, в който Л не участва, за уважение ли е?Стойчо уважава ли този ЦСКА?

Кашей, аз също те имам за умен и проницателен (въпреки, че си доста заядлив) човек, но тук мислиш малко плитко! Има една приказка - Каквото повикало, такова се обадило! Първо правиш ли разлика от тениски с надпис "Аз мразя ЦСКА", направени преди мач? Стойчо много добре го обясни: - Тези тениски са направени предварително, в което участие и съгласие е имало от цялото ръководство от собственика до чистачката. Това е то омразата! А не казана реплика след даден мач, преди който цялата синя ощественост плюеше по-него и накрая той (без някой да го карал или му е написал думите предварително) с доза ирония и облекчение казва: - "Станахме шампиони на говеждия стадион". Като тук трябва да отбележим, че това се случва след прословутите тениски, и както той каза: - след случая с тениските аз вече не уважавам този отбор... Между другото, аз помня стотици изказвания от страна на сини шефове и треньори по адрес на ЦСКА през годините на управлението на Батков. То не беше самият Батков (който почти няма интервю в което да не каже нещо подло ) , то не беше Вуцов (младши) с магаретата, то не беше Велев и т.н. и т.н. Обаче един Стойчо казал веднъж "говежди стадион" и това останало най- грозната дума в света.
И не ми излизай пак с думите, аз Батков и другите не коментирам . Защото , както казах в началото "Каквото повикало такова се обадило"!

Апропо: Случайно да слушаш скандиранията на левскарите по време на мач, където независимо с кого играят се чува : - Какъв е гъза на маймуната? И отговора: - Червен! Или за теб това е само за украса и няма нищо общо с ЦСКА?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 мар 2012 09:26

Стойчо обаче се прави на много хитър. Като повечето легенди на ЦСКА говори за периода, когато и двата отбора станаха под шапката на властта и така 50:50. Обаче преди това Стойчо да се порови по - добре във времето и да си каже правичката, че до 1968 година неговата втора любов, защото "Берое" му е първата все пак, беше изцяло бутана по обективни причини от властта.
Ех, колко е удобно да се казват нещата, както ни се иска!
Аз Стойчо съм го разкрил още през 2002. Още тогава се опитваше да се вживява като Алекс Фъргюсън, но не го прави чак толкова успешно. Сега наистина измества вниманието на обществото или по - скоро му се иска, но хората не са балами.
Както казах малко по - горе, според мен на Младенов му плаща трети човек, за да говори така яко по съперника. Не е само тактика глупостите, които избълва. Този е готов да купи и продаде майка и баща си за пари. Кой напусна първи ЦСКА, когато загубихте лиценза?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 мар 2012 09:33

bobonikolov написа:Ами същият човек беше да.Даже одеве в предаването пак каза "Чакай да не объркам името на стадиона,че ми идват други думи на устата".Никъде не съм казал,че обидите са нещо нормално.И не съм съгласен с това,треньор да използва обиди по отношение на противниците.Но отчасти оправдавам реакцията му.Говоря за мненията му за държавна намеса.Защото все пак всеки има право на мнение.В предишния ми пост написах какво е предизвикало държането му.Ти намираш ли за нормално това:
Боян Табаков: Смених "пикаещата" фланелка с друга, на която пише "Аз мразя ЦСКА"
Един от най-талантливите футболисти от ДЮШ на Левски - Боян Табаков, отново разбуни духовете, този път със скандално изказване.

Тинейджърът нашумя в мачовете срещу вечния съперник ЦСКА при юношите през миналата година.

Тогава при всеки свой отбелязан гол в противниковата врата, показваше фланелка (на снимката) под официалната, на която фен на Левски уринира над емблемата на "червените"
По този повод Табаков заяви , че вече я е сменил с още по-популярната, на която се мъдри надписът "Аз мразя ЦСКА". Припомняме, че за първи път тази фланелка се появи на гърба на Димитър Иванков на едно от награждаванията на Левски по случай шампионската титла преди години.

Или пък с поставения трибагреник на Айнфийлд по време на мача Ливърпуул-Левски,на който пишеше:"Шумен мрази ЦСКА"?
Истината,е че от подобни действия никой няма изгода.А омразата като цяло тръгна от синия лагер.Първо през 1999-та изпотрошиха за първи път стадион в България.После и тези тениски "Аз мразя ЦСКА".....

Само че,къде е сега Табаков и кой говори за неговата "фанелка"?Докато Младенов е "медийна звезда" и продължава с простотиите.Схавщаш ли разликата или пак да ти обясня?
"А омразата като цяло тръгна от синия лагер.Първо през 1999-та изпотрошиха за първи път стадион в България."
До този момент,до тази 1999-та цесекарите обичаха Левски.И ЕДВА тогава...Това ли се опитваш да ни кажеш?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 мар 2012 10:11

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:Ами същият човек беше да.Даже одеве в предаването пак каза "Чакай да не объркам името на стадиона,че ми идват други думи на устата".Никъде не съм казал,че обидите са нещо нормално.И не съм съгласен с това,треньор да използва обиди по отношение на противниците.Но отчасти оправдавам реакцията му.Говоря за мненията му за държавна намеса.Защото все пак всеки има право на мнение.В предишния ми пост написах какво е предизвикало държането му.Ти намираш ли за нормално това:

Само че,къде е сега Табаков и кой говори за неговата "фанелка"?Докато Младенов е "медийна звезда" и продължава с простотиите.Схавщаш ли разликата или пак да ти обясня?
"А омразата като цяло тръгна от синия лагер.Първо през 1999-та изпотрошиха за първи път стадион в България."
До този момент,до тази 1999-та цесекарите обичаха Левски.И ЕДВА тогава...Това ли се опитваш да ни кажеш?

Едно време цесекарите бяха една шепа хора. Днес това представляват мразещите "Левски". Това е истината.
А защо Младенов не напомни защо беше потрошен стадионът на ЦСКА? Хората са го казали - "Крушката си има опашка".
Имаше един идиот Румен Янков, който през цялото време настройваше агитките едни срещу други, като че ще има война. Кой в онзи мач ходи пеша и бос до стадиона? Кой беше тероризиран преди самата среща?
Тогава ЦСКА правилно беше наказан с невъзможността да използва силните си чужденци, защото пак не си бяха платили сметките. И така до безкрай нали?
Стойчо казва само "удобната" истина и повечето заблудени му пригласят.
Учуден съм, че болшинството от запалянковците на ЦСКА са болни манчестърци. Или по - скоро бях учуден преди време, но е ясно защо е така. Когато властта ти подарява титли, се кефиш, но когато палачинката се обърне, всички са ти виновни. Дори и чистачката.
Не му прави чест на Стойчо казаното.
Когато спрат да му плащат третите лица, пак ще обърне плочата и ще си иска парите от вас. Мизерник!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 мар 2012 10:57

Пф ... Омразата била почнала от Левски ... :roll:

Омразата започна през далечната 1948 г. !
Едни типове създадоха от нищото, един отбор, унищожавайки други.
Тия същите типове обявиха Левски за - "фашисти !!!
И обявиха целите: Със създаването на "народен" отбор, на "народната" армия, ще се разнасят "ценностите" на социалистическият спорт и трябва да бъде мачкан "Фашисткият" отбор.

Кой е започнал омразата ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

st4ng0
Контакти:

Мнениеот st4ng0 » 13 мар 2012 11:38

Относно тази тениска на Димитър Иванков или на някой друг от Левски - "Аз мразя ЦСКА", има ли някой снимка или може ли да я намери в Интернет. От два дни се опитвам да намеря нещо, но не успявам. Просто от любопитство ми е интересно да я видя.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 мар 2012 12:42

Виждам как сините фенове отклоняват основния въпрос за власта с омрази ,палежи и т.н. Пускам едно постче от нашия форум:

2006 - 59 000, 2007 - 276 000, 2008 - 268 000, 2009 - 437 000, 2010 - 452 000 това прогресивно увеличение на наемите съвпада точно с управлението на Боко Тиквата и то при положение че имаме една база по-малко тая на 4 ти километър

Сигурно и на Паро му плащат него защо не го коментирате? Но , да се върнем на темата помощта понякога е и косвена. Погледнете горните цифри след като на с ни задушават икономически, а вие нищо не плащате от години, а сега и вече и спонсори имате защото държавата създаде сигурна икономическа среда за тези които инвестират в Левски.Човек трябва да е сляп за да ни си направи някои изводи.При нас никой разумен бизнесмен няма да инвестира след като знае , че синята власт не одобрява подобни начинания.Единствения изход е или външен инвеститор и то мощен тип Газпром или просто да пометем на изборите ГРОБ от властта.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 мар 2012 12:57

onegavon написа:При нас никой разумен бизнесмен няма да инвестира след като знае , че синята власт не одобрява подобни начинания.

Това няма нищо общо с истината и ти го знаеш много добре.

При вас, никой разумен бизнесмен и фирма не иска да инвестира, защото е крещящо, какъв батак от далавери представлява ЦСКА в момента !
То не са задължения, към държава и частни лица, то не са допинги, то не са кражби на футболисти, то не са проблеми с УЕФА, то не са неизплащане на заплати, то не са съдилища и т. н.

За всичко това, сте си виновни единствено и само ВИЕ ... :!:

Прехвърлянето на тези проблеми към НАС, не са нищо повече от опити за замазване на собствената ви несъстоятелност. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 мар 2012 13:05

THE G.A.M.E написа:Пф ... Омразата била почнала от Левски ... :roll:

Омразата започна през далечната 1948 г. !
Едни типове създадоха от нищото, един отбор, унищожавайки други.
Тия същите типове обявиха Левски за - "фашисти !!!
И обявиха целите: Със създаването на "народен" отбор, на "народната" армия, ще се разнасят "ценностите" на социалистическият спорт и трябва да бъде мачкан "Фашисткият" отбор.

Кой е започнал омразата ?

И как точно реши, че някой някога е искал да бъдете мачкани? Нещо като цитат имаш ли под ръка или отново само общите приказки и митове как вие сте репресирани и онеправдани?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Върни се в “ЦСКА”