Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Re: Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Мнениеот ruslankonev » 08 мар 2012 08:47

Моля ви нямам ама нищо общо с тази фракциика от около 300 човека аз ще си бъда на стадиона и ще си подкрепа отбора и Стойчо.Ако някой има нещо против Титан имат си офис да отиват там... :shock: :shock: :shock:
1948

tytti
Контакти:

Мнениеот tytti » 08 мар 2012 08:52

"Офанзива" ли сте или "Дефанзива", вие трябва да се срамувате да се наречете фенове на най - великия отбор в България. Вие сте позор за ЦСКА. Стойчо Ви помоли да подкрепите отбора в тези трудни моменти, а вие ще пиете бира и ще пушите в Борисовата градина. Това ли е подкрепата Ви за отбора?! Има начини да се протестира срещу ръководството, подкрепяйки с песни отбора, пуснете си малко мачове от Европа и вижте че хората използват бели кърпички. Но това е Ваш избор. Все пак Вие сте "най - великите фенове" на нашия отбор.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 мар 2012 08:56

А относно протеста, аз лично бих го направил пред офисите на Титан и навсчкъде извън стадиона. На стадиона всички футболисти имат нужда от подкрепа. ЦСКА не е моят отбор, но казвам как бих постъпил аз в случая.
[offtopic]Егати модерирането, честно, тук по-зле и от тоталитаризъм![/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 мар 2012 09:48

Bourgas написа:А относно протеста, аз лично бих го направил пред офисите на Титан и навсчкъде извън стадиона. На стадиона всички футболисти имат нужда от подкрепа. ЦСКА не е моят отбор, но казвам как бих постъпил аз в случая.
[offtopic]Егати модерирането, честно, тук по-зле и от тоталитаризъм![/offtopic]

аз кат казах , че на фашизЪм мяза работата и ми скочиха жедаити :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 08 мар 2012 09:56

Тея за кво въобще ще стъпват на стадиона?? Ми като протестират с/у Титан да идат пред офиса им. Много им пука на титаните, че някой дошъл и си тръгнал. Ама ние нали така сме свикнали, да изоставяме отбора в най-трудните моменти...

[offtopic]ВЪН БОКЛУЦИТЕ![/offtopic]
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 08 мар 2012 10:02

Това е глупаво.Отидете на стадиона,покажете уважение към Стойчо и подкрепяйте отбора.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 мар 2012 10:04

Един явно член на Офанзива призовава в сектора да се кажели тия неща. Аз да го питам. Той сериозно ли го казва това или просто ей така да запълва форума. Има ли си на идея, че да кажеш подобно нещо сред 200-300 или 2000 човека в сектор пълен с хора на Офанзива значи да те изкарват с полиция или линейка от стадиона. Ако имаше нормално общуване щяха да излязат много истини. Не вярвам всички фенове да са на мнение, че трябва 90 минути да се вика вън този или онзи. Това не е подкрепа за отбора. Подкрепа беше преди година когато при негативен резултата целия сектор дори на гостуване пее с цяло гърло. Пее за ЦСКА, за играчите с червени фланелки, за треньора. Не като в момента. Разцепление и едните правят едно, а другите друго. ЦСКА е само един. Няма 2 отбора ЦСКА за да има 2 различни агитки. Сектора не е на тази или друга фракция. Сектор Г е за всички които обичат ЦСКА и са там за да подкрепят. Идеята е да се види, че ОТБОРЪТ ЦСКА И АГИТКАТА СА ЕДНО ЦЯЛО, а не две различни неща. Стойчо Младенов може би точно тези фенове помни. Тези които 90 минути пеят песните за отбора и са зад футболистите и не се интересуват по време на мач кой е собственика. Те са на стадиона заради червените фланелки.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 08 мар 2012 10:11

Аз със сигурност съм на стадиона да подкрепям отбора си, а не титаните. И въобще тези момчета не мисля, че са наясно точно срещу какво и кого трябва да протестират.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 мар 2012 10:26

blacky написа:Смешковци сме? Заповядай в неделя в 13:30 при нас, бих искал да ми го кажеш лично, ще те чакам! Като имате проблем с начина НИ на протест, елате, споделете го с нас, предложете ни друго. Докато си лафите в тоя форум сте едни форумни мишки, които не са си мръднали пръста за развитието на сектора! Това за простия народ и слабата държава важи точно за вас, плачковци! Имаме четвърти треньор за една година, ако ще и Моуриньо да е, това не е нормално! Нямаме стадион, нямаме школа, пада ни единствения (!) балон, разпродават ни отбора на полусезона, циркове с Диого, Станко Йовчев и Диого да ги коментираме ли?! Гледат ни в очите и ни се подиграват, а вие си седите вкъщи и се радвате, че Стойчо Младенов ни е треньор! Е, супер, а титла кога? А стадиона кога? А школата? А пробив в Европа? Докато има балъци ще има и тарикати...

И се постарайте да си мерите приказките тип "глупаци", "смешковци" и подобни... Ако не можеш да кажеш нещо в очите на някого на стадиона, то е смешно да го правиш по разни форумчета!

Значи ти се бориш за развитие на сектора.Сега ми стана ясно що за стока сте.Борба за надмощие , а ЦСКА кучета го яли използвате за параван проблемите за да си постигнете собствените цели.Не желая да имам нищо общо с вас.Аз ще създам фракция за превземането на сектор"В" и се разграничавам от вас :) :) :) ! Търся съмишленици за превземането на "В " :) !А по натам и на " А".

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 08 мар 2012 10:27

Проблемът на ЦСКА далеч не са пернишките малоумници, които управляват фирмата "ПФК ЦСКА" АД. Проблемите са много по-дълбоки, а протестите и разединението на феновете само сипват вода в мелницата на тия, които се опитват да унищожат ЦСКА. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !!! Титан ще се махнат, но който и да дойде положението ще е същото, докато не се промени отношението на държавата към ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”