Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Bourgas написа:А относно протеста, аз лично бих го направил пред офисите на Титан и навсчкъде извън стадиона. На стадиона всички футболисти имат нужда от подкрепа. ЦСКА не е моят отбор, но казвам как бих постъпил аз в случая.
[offtopic]Егати модерирането, честно, тук по-зле и от тоталитаризъм![/offtopic]
blacky написа:Смешковци сме? Заповядай в неделя в 13:30 при нас, бих искал да ми го кажеш лично, ще те чакам! Като имате проблем с начина НИ на протест, елате, споделете го с нас, предложете ни друго. Докато си лафите в тоя форум сте едни форумни мишки, които не са си мръднали пръста за развитието на сектора! Това за простия народ и слабата държава важи точно за вас, плачковци! Имаме четвърти треньор за една година, ако ще и Моуриньо да е, това не е нормално! Нямаме стадион, нямаме школа, пада ни единствения (!) балон, разпродават ни отбора на полусезона, циркове с Диого, Станко Йовчев и Диого да ги коментираме ли?! Гледат ни в очите и ни се подиграват, а вие си седите вкъщи и се радвате, че Стойчо Младенов ни е треньор! Е, супер, а титла кога? А стадиона кога? А школата? А пробив в Европа? Докато има балъци ще има и тарикати...
И се постарайте да си мерите приказките тип "глупаци", "смешковци" и подобни... Ако не можеш да кажеш нещо в очите на някого на стадиона, то е смешно да го правиш по разни форумчета!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта