CSKARED написа:Theos написа:madbutcher написа:Стойчо завинаги ще остане в сърцето ми и като играч и като треньор. Титам мислят, че с този ход ще спрът протестите, но това не трябва да става. Не трябва пак да ни замажат очите. Не разбирам, как Младенов се е съгласил да работи с Титан. Той е сериозен и праволинеен не знам, как ще го склонят да участва в игрите им. Отделно той е от треньорите, които искат играчи и то скъпи чужденци. Трансферния прозорец затвори, а съм сигурен, че Стойчо ще иска попълнения. Пожелавам му успех, макар според мен да бърка с идването си този момент. Залага на карта цялата си харизма на победител.
Аз не разбирам как го приемате при положение ,че в най-тежкия момент от историята на клуба ви ви изостави, и показа какво му е истинското лице, жаден за пари.
Ама стана: Шампион на говеж-ия стадион нали.
Иначе ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
Ако не бяха боклуците, сега щяхте да играете в някоя долна дивизия, добре ,че погасяват дълговете на Тройчо и Лупи, иначе нямаше да видите Лига Европа.
Не че ги оправдавам, но ако не са те загивате. Пак ще събирате пари с смси а и Тройчо без пари не работи, така ,че ще сте и без него, сега остава да върнат Костадинов и става забавно.