Любо Пенев - странните решения на спеца!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

danko_28

Re: Любо Пенев - странните решения на спеца!

Мнениеот danko_28 » 07 авг 2009 23:29

go6o ku4ev написа:точно това ме издразни срещу дери мача не върви няма гол тои не пуща муши а някав измислен орлинов въпреки че съм левскар той не признава грешките си и ме дразни 2-0 за левски тои доволен в австрия пак а бе мн са нещата аре успех

Не вярвам да е доволен. това е за пред камерите. В съблекалнята е друго. За Орлинов не мога да кажа нищо, не съм го гледал достатъчно. Муши не е някакъв топнападател, но за момента е единственият типичен централен нападател, а и мисля, че има нюх пред гола. Просто е малко муден и бавен. Ние феновете на ЦСКА сме достатъчно умни и търпеливи и виждаме грешките му. Но засега той има кредит на доверие и от нас феновете и от титаните. Дори и да отпаднем от Динамо така и ще бъде. Но ако на полусезона имаме някаква разлика примерно над 7-8 точки от първия и нещата продължават така, мисля че Любо трябва да си ходи. Може да остане в клуба като някакъв директор, но ще трябва нов треньор

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Мнениеот buhinho » 07 авг 2009 23:30

go6o ku4ev написа:ама няма резултати

няма още! Никъде ги няма за една година.. отбор за 7-8-10 месеца не се гради! Трябва време, ама хората в България мислят от днес за утре и така никога доникъде няма да достигнем..
... and You'll Never Wall Alone...

Jorekss

Мнениеот Jorekss » 07 авг 2009 23:31

[quote="danko_28"]По този въпрос мога да напиша вече едно малко романче. Миналата година директно и безцеремонно хвърли юношите ни направо в пещта, на най-силния огън. Да припомням ли, че в някои мачове на скамейката бяха Лазаров и Тодоров, но наш Любо предпочиташе в най-напечените ситуации да пусне Зехиров, Тонев или Тошев. За мен това е убийство. Накрая на сезона го обраха точно те- голобрадите юноши. вижте аз не съм против менажера Любо Пенев. Смятач, че прави доста хубави неща в ЦСКА. Откак дойде създаде дисциплина, на която дори и Стойчо Младенов би завидял. Въведе някой европейски порядки. Направи хубава подготовка с много мачове и физическо натоварване, подобно на европейските отбори. Трудолюбив е много и е отдаден на работа. Свръхамбициозен също.
Но аз съм против треньора Любо Пенев. Този който реди състава. И също така негодувам, че отписа титлата миналата година. Защото това да пускаш юноши в най-напечените мачове за мен означаваше точна това, че той е отписал първото място. Силно се надявам да няма такова отписване и сега срещу Динамо. Треньорът пенев очевидно не може да намери точния състав. Постоянно прави вариации на позициите на играчите и на самите играчи, което пречи да се обиграят. Така и не може да намери точната формация в зашита, а тя му е нарисувана пред очите. Данчо Тодоров -десен бек. Минев- ляв. Това пречи на сработката между бековете и хората пред тях. Смятам че Данчо би се сработил много добре със Стоянов, а пък Минев с един Делев да речем. Срещу Дери в София беше длъжен да заложи на Муши. В Ирландия играе със схема 4-2-4-0, което е нелепо срещу тим като Дери. Беше налял гипса много яко. Язък че беше нападател, а играе така защитно сякаш играе с Реал Мадрид на Бернабеу. Спирам дотук. Днес казах, че можем да бием Динамо и седя зад думите си. ЦСКА може да победи всеки във всеки един момент. Духа, емблемата, историята на клуба е способна да победи всеки тим. Надявам се Любо да намери точния състав и точната тактика срещу Динамо. Можем да ги победим. Динамо не са някакъв извънземен тим![/quot
левскар сам но по принцип до някаде си прав .. но, сагласи се че цска щеше да има по голям шанс ако динамо се беше паднал на цска другата година.. не се заяждам но много се самнявам да ги ОТСТРАНИТЕ ...все пак колкото повече български отбори в лига европа толкова по добре..

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 07 авг 2009 23:33

така е но феновете не чакат пич те искат титли супер купи европа групи и победи

kustev
Контакти:

Мнениеот kustev » 07 авг 2009 23:36

Аз съм левскар и не съм виждал толкова негативно отношение към ЦСКа от феновете им вярваъте им малко защото само вие им останахте иначе лупи добре ви нареди...аиде пък успех с динамо

danko_28

Мнениеот danko_28 » 07 авг 2009 23:39

левскар сам но по принцип до някаде си прав .. но, сагласи се че цска щеше да има по голям шанс ако динамо се беше паднал на цска другата година.. не се заяждам но много се самнявам да ги ОТСТРАНИТЕ ...все пак колкото повече български отбори в лига европа толкова по добре..[/quote]

И ти се съгласи с мен, че ЦСКА е марка, а понякога самото име дърпат отбора нагоре. Аз помня оня мач с Ювентус преди 10-на години. Ние не играехме много добре тогава, отборът имаще доста проблеми. Но някакси излезна и победи с 3:2 и то Юве! После стана служебна загуба, но самият факт че ги бихме в това състояние е показателен. Аз днес го написах в една тема. За мене с Делев, Манчев и капитана ни Тодор Янчев имаме шанс. А втория мач към тях ще се присъедини и Иван Стоянов. Ако Принца има ден(аз съм скептичен към него засега, получава се като с Давид Силва при него), а Принца има талант и страхотна тупалка с левия крак, като нищо може да ги бием в София.Просто ни трябва добър резултат в Москва, може да е с опълчение, но на едно 2:1 за Динамо ще съм доволен. И запомнете от мен Спас Делев е страхотен талант и скоро всички ще го разберете! Повярвайте ми!!!

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 07 авг 2009 23:40

не трябва да ви е яд толкова -ако беше всичко наред миналата година щяхте вие да сте в групите ама лупи ви претрепа сами сте си виновни а не ние- сега ще гледате отстрани жално това е истината знам че е гадно но !до декември ще играем а вие !!!!

Потребителски аватар
Beck's | ArSenal4o0o
Контакти:

Мнениеот Beck's | ArSenal4o0o » 07 авг 2009 23:44

ОСТАВЕТЕ ГО ДА РАБОТИ И ТОЗИ СЕЗОН И ШЕ ВИДИТЕ КАКЪВ ОТБОР ЩЕ ИМАМЕ

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Мнениеот buhinho » 07 авг 2009 23:47

Beck's | ArSenal4o0o написа:ОСТАВЕТЕ ГО ДА РАБОТИ И ТОЗИ СЕЗОН И ШЕ ВИДИТЕ КАКЪВ ОТБОР ЩЕ ИМАМЕ

Нали и аз това казвам. И ако не тоя.. следващия..
... and You'll Never Wall Alone...

danko_28

Мнениеот danko_28 » 07 авг 2009 23:51

go6o ku4ev написа:не трябва да ви е яд толкова -ако беше всичко наред миналата година щяхте вие да сте в групите ама лупи ви претрепа сами сте си виновни а не ние- сега ще гледате отстрани жално това е истината знам че е гадно но !до декември ще играем а вие !!!!

Приятелю ти не бързай да се радваш, защото и вие не сте втасали. Успехите на Мъри дойдоха след целенасочена и дълга работа. Мисля че план 2007 се наричаше, но се случи 2006-та. Т.е. тук говорим за някакъв целенасочен процес. Сега какво е това, което става с Левски. Тук нямаше план, тук всичко стана по някакви други закони. Не казвам, че е случайно но в Левски не се работи в перспектива в момента. Взехте футболисти на възраст, но след 1-2 години те няма да играят. Кой ще ги замести? Трябват 1-2 години докато млади играчи свикнат с отбора и почнат да играят на ниво. Трудно се намират такива, които веднага пасват на отбора. И защо ви е този Симонович? Имате вече трима човека на един пост- Дарко, Бардон и сега Симонович. Сърмов виси с картон, кой ще го замести, ако се контузи или получи втори? Там ви трябваше човек, не Симонович

Върни се в “ЦСКА”