Любо Пенев към журналистите: Няма проблем, но и вашето го няма никъде по света
Пет, 2008-09-05 17:04
Помощник-треньорът на националния ни тим Любослав Пенев обясни ситуацията от вчера, когато в резиденция "Бояна" той влезе в кратко пререкание с фоторепортери, направили негови снимки в кафенето и в присъствието на половинката и детето му.
"Няма проблем между мен и репортерите. Но мисля, че трябва да се създадат твърди правила за работа с медиите, които и двете страни да спазват. Не е нормално най-напред да няма дистанция между тези, които са на пресконференцията – треньори или играчи, и вас журналистите. Не е нормално да си надничаме зад гърбовете. Това го няма никъде", каза Пенев пред "Дарик".
"Колкото до това, че леко се ядосах на тези, които ме снимаха – нервирах се, че докато траеше пресконференцията, никой не ме снима. После слязох долу и се започна. И не е това начина. Да ме помолят, ще взема, ако толкова искат детето, ще излезем навън и ще позираме за хубави снимки, колкото искат. Така е нормално, така смятам че е правилно. А не да се дебнем по тъмните коридори", допълни той.
Любо Пенев към журналистите: Няма проблем, но и вашето го ня
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Любо Пенев към журналистите: Няма проблем, но и вашето го ня
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Re: Любо Пенев към журналистите: Няма проблем, но и вашето го ня
журналята ни са си доста нахални,но има вина и в двете страни.И нашите играчи подхождат пренебрежително като само бербатов може да се смята за звезда другите въздуух (като изключим марто)
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
abe lainar,izvednaj stanahme mnogo golemi,..kade be6e dosega be,...4e 6te se pravi6 na vajen,krie6e se kato laluger,dori na armiqta ne stapva6e a izvenaj sam mnogo vajen....smotanqk...van ot nacionalnia,toi ne e za predateli kato teb 
da turim mo6en *** na cecka v guza....uraaaaaaaaa
Прав е Любо Пенев. Журналисти,коментатори са много слаби .
Гонят само клюките.Три -четири години говорят с клишета-та/т.к. КАМПАНИЯ и други.../,
Нямат речник.КЕЛЕШИ и буклуци!?
А-РИ.....

Гонят само клюките.Три -четири години говорят с клишета-та/т.к. КАМПАНИЯ и други.../,
А-РИ.....
- TPAKTOP
- Контакти:
моряка написа:Прав е Любо Пенев. Журналисти,коментатори са много слаби .
А-РИ.....![]()
![]()
Бате, за това се кефя на Ники Александров и Томислав Русев!!! Защото те са хора с лично мнение и са много емоционални!!! При тях винги е казват това, което се случва в сърцето. Поради тая пречина си пускам телевизора на MUTE и ги слушам по радиото...
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата