Пансерайкос-цска

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Пансерайкос-цска

Мнениеот gzagorov » 06 сеп 2008 11:35

Като заговорихме за благотворителност - не виждам защо всяка контролна среща да не е с благотворителна цел. Хората с удоволствие биха дали по 1-2 лева, ако знаят че ще отидат за такава кауза. Поне аз бих дал. И тук ми се ще да поздравя ЦСКА за това че започват една добра традиция и да изразя някаква надежда, че и другите отбори ще започнат да го правят... но малко се съмнявам (чудно защо!). На запад си правят такива мачове, в баскетбола има мач на суперзвездите (включително и за България това не е нещо непознато), докато футболистите ни, макар че взимат много повече пари, продължават да дебелеят по плажовете. Няма ли да е добре в края на всеки сезон да има мач между два отбора, изградени от най-добрите играчи през сезона? Това най-малкото ще направи футбола една идея по-спортсменска игра, понеже в България напоследък той е по-скоро селска такава.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Пансерайкос-цска

Мнениеот TPAKTOP » 06 сеп 2008 12:19

gzagorov написа:Като заговорихме за благотворителност - не виждам защо всяка контролна среща да не е с благотворителна цел. Хората с удоволствие биха дали по 1-2 лева, ако знаят че ще отидат за такава кауза. Поне аз бих дал. И тук ми се ще да поздравя ЦСКА за това че започват една добра традиция и да изразя някаква надежда, че и другите отбори ще започнат да го правят... но малко се съмнявам (чудно защо!). На запад си правят такива мачове, в баскетбола има мач на суперзвездите (включително и за България това не е нещо непознато), докато футболистите ни, макар че взимат много повече пари, продължават да дебелеят по плажовете. Няма ли да е добре в края на всеки сезон да има мач между два отбора, изградени от най-добрите играчи през сезона? Това най-малкото ще направи футбола една идея по-спортсменска игра, понеже в България напоследък той е по-скоро селска такава.

Абсолютно съм съгласен с тебе. Само че тия контроли трябва да се рекламират и анонсират. Не може да не знаеш кога има контроа и в последния момент ти казват - абе ЦСКА игра с някой си на Панчарево. Трябва хората да са имформирани много по-рано
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”