Пансерайкос-цска

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskaraa
Контакти:

Re: Пансерайкос-цска

Мнениеот cskaraa » 05 сеп 2008 23:37

ave ei cska 1948 za mn golqm li sa misli6 kat si stoli4anin we ako ne sme nii ot provinciqta na ma4ove na cska 6e ima 500 4oveka we eii edvam se sabirame na domakinstva 2000 du6i apak kolko hora ima ot provinciqta :roll: :!:

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 06 сеп 2008 00:43

Еми първо след резила срещу европеиския колос Бате левскарите близките 3/4 години тряа да си мълчът, второ може да падаме в контролите но кво като пак си печелим шампионата

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Мнениеот ebalsammumaikata » 06 сеп 2008 01:47

teq naprao vi razpraha 4e za 16 min 2 gola i osven s tova sustava vi izob6to ne e slab minaliq sezon izpolzvahte mn ot teq futbolisti hahaahhaah
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 06 сеп 2008 02:41

ц(*ка - насерайкос посерковци!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2008 08:12

Red Army написа:Еми първо след резила срещу европеиския колос Бате левскарите близките 3/4 години тряа да си мълчът, второ може да падаме в контролите но кво като пак си печелим шампионата

Ще спечели шампионатът ? цска ?? Ти нормален ли си ??? Трябва да спреш пиенето....спешно !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 сеп 2008 09:28

Аз много ще се зарадвам, ако Черно море спечелят тази година, макар че се съмнявам че ще стан така. Но все пак добре би дошло малко разнообразие, нали?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 06 сеп 2008 10:15

k_oleto написа:
sin_gobg написа:Поздрав от Слънчева Гърция за всички Евровоайори от чорбарския отбор. Току що вашият Велик Евробоец загуби от евроколоса Пансерайкос!ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!!! :mrgreen:

Стартов състав:
1. Велинов
22. Маркес
30. Тодоров
84. Машадо
13. Бранеков
6. Котев (к)
32. Мороз
17. Зе Руи
28. Маркиньос
34. Гари
19. Йорданов

Както се вижда само Д. Тодоров, Маркиньос, Йорданов и Маркес са титулярите от нашите - с 4-ма толкова!

Поздрав от Словения - чакаме Ви!

Котев и Машадо не са ли титуляри?

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 06 сеп 2008 10:40

знам, че сте изгубили 2:0 и не ме интересува, няма да ви мрънкам като свекърва както си мрънкаме тука по форумите.

искам само да ви поздравя, че участвахте в благотворителен мач, приходите на който се събират за доизграждането на църква. ето това е достойното. не е важно левски или цска, в случая сте вие. нашите лигльовци също трябва да участват в такива срещи, дори и трябва да им връчат парцалите и да ходят да чистят събота и неделя съблекалнята на баскетболистите, примерно. и не само ние, ами всички останали клубове в а група.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 06 сеп 2008 10:52

А_У_А написа:знам, че сте изгубили 2:0 и не ме интересува, няма да ви мрънкам като свекърва както си мрънкаме тука по форумите.

искам само да ви поздравя, че участвахте в благотворителен мач, приходите на който се събират за доизграждането на църква. ето това е достойното. не е важно левски или цска, в случая сте вие. нашите лигльовци също трябва да участват в такива срещи, дори и трябва да им връчат парцалите и да ходят да чистят събота и неделя съблекалнята на баскетболистите, примерно. и не само ние, ами всички останали клубове в а група.

Eвала, пич. Е те това е истината. И не само събота и неделя, трябва и през другите дни. До обяд чистачки, след обяд на тренировка. Иначе кога ще направят 40 часова работна седмица. А взимат заплати, като за 200 часова.
А благотворителноста е един жест, на който трябва да се обърне сериозно внимание не само от футболните клубове, а и от други фирми, президенти и цялата общественност.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 сеп 2008 11:28

Най ме кефи заглавието в Гонга : Пансерайкос ПОДЧИНИ Цска :D :D :oops: :oops:

Върни се в “ЦСКА”