П.П. Катро стана дума за терена на Дери,някой може ли да изкопае от някъде снимки,да видим що за технологично чудо е това и наистина ли Любо е бил прав като каза,че това е очертана поляна с няколко пейки около нея?
Треньора изтрещя напълно
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Треньора изтрещя напълно
Момчета,отборът вие млад и се е събрал едва преди има-няма месец!Още играчите не са се сработили,повечето нямат опит и в Европа!Вчера ви беше втория официален мач,не може да се иска всичко да е на 100%. Отчетете го това нещо!Всяко начало е трудно,но после идват и успехите.Късмет във жребия,а след това и в мачовете! 
П.П. Катро стана дума за терена на Дери,някой може ли да изкопае от някъде снимки,да видим що за технологично чудо е това и наистина ли Любо е бил прав като каза,че това е очертана поляна с няколко пейки около нея?
Последна промяна от Sleepwalker на 07 авг 2009 11:36, променено общо 1 път.

За мен Любчо е пълна карикатура на треньор. Въпрос на време е да му бият шута но тогава вече за поред път ще сме изгубили шанс да се борим за каквото и да е.
Само си спомнете мача с Черно Море когато имахме един удар във вратата и паднахме 1-0. След мача Любчо каза че тва е играта и иска отбора да играе точно така..............
Дано не стане така както си мисля, но се съмнявам.
Само си спомнете мача с Черно Море когато имахме един удар във вратата и паднахме 1-0. След мача Любчо каза че тва е играта и иска отбора да играе точно така..............
Дано не стане така както си мисля, но се съмнявам.
Айде стига го хвалете тоя смешник Стойчо Младенов.Показа ,че парите за него са пред ЦСКА.Да не забравяме колко слаби трансфери е направил с цел комисионни,какви легендарни играчи са идвали заради него и са взимали колосални заплати.Стойчо е пълен мушкач и не е кой знае какъв треньор.А нека дадем шанс на Любо Пенев защото е млад наставник играл е на най-виоко ниво футбол и знае как трябва да ги тренира.С добра тактика си излезна просто играчите са несработени още а и половината сигурно за първи път напускат държавата
.
- Sleepwalker
- Контакти:
За стадиона на Дери намерих само това:
http://img.freebase.com/api/trans/image ... xwidth=510
Не ми изглежда да е толкова зле,въпреки че е малък...
http://img.freebase.com/api/trans/image ... xwidth=510
Не ми изглежда да е толкова зле,въпреки че е малък...

По отношение на твърденията, че Колъо Спасов е голям тренъор и е сглобил супер отбор, бих казал, че по-скоро отбора го сглобиха парите на ТИМ. Играчи като Милен Петков, Алекс и други- с опит от по над 10-15 години в футбола понякога сами знаят какво трябва да се направи дори и тренера да прецака нещо, докато юношите на ЦСКА за първи път виждат европейски турнир и е нормално да са се бетонирали, да не говорим за тези псевдозвезди от Ботев, които дойдоха и на които скоро ще им се търсят нови отбори.
Чета, че има изказвания срещу Стойчо Младенов- този човек колкото пъти е бил в ЦСКА, толкова пъти отбора е играе футбол. Да, прецака един-два мача с куца тактика, но поне имаше облик. А сега това какво е? Пълна нула....
Чета, че има изказвания срещу Стойчо Младенов- този човек колкото пъти е бил в ЦСКА, толкова пъти отбора е играе футбол. Да, прецака един-два мача с куца тактика, но поне имаше облик. А сега това какво е? Пълна нула....
Трапатони, Липи, Моуриньо, даже и Сър Алекс да дойде в тази ситуация - толкова! Разбира се, че може да се подобри нещо, но нали ние все разбираме повече от треньорите, та затова все сме критични. Наистина можехме да излезем поне с 1 чист нападател, но пък и дргото е вярно - не загубихме и ги отстранихме. Обратното също е вярно. Смятям, че няма нищо по-полезно треньор да е ЦСКА-р. А това, че Любо е в началото на кариерата си, не е болка за умиране. Тепърва ще бърка, но кой е безгрешен. Да не забравяме, че не сме това, което бяхме преди 15-ина години. И до този хал ни доведоха все псевдо-ЦСКА-ри и алчни комисионери. Дори и да не влезем тази година или догодина в ЛЕ, по-важното е да се изгради дългосрочна стратегия, за да имаме не само отбор, а истински клуб!!! Това важи не само за нас, а и за всички БГ отбори. Защото да станеш БГ шампион е лесно, но след това идват БАТЕ, Олимпия, Омония, че и Хайдук-Кула и Публикум.
-
radko piratko
- Контакти:
без Маркиньос и Иван Стоянов с този треньор при тези съперници мисията невъзможна
-
raikonen22
- Контакти:
Съгласен съм! Пак изговори един куп щуротии Любо Пенев! Без нападател! Жалко и за коеф. на ЦСКА и за този на всички бълг. отбори. Трябваше да бият. Иначе днес за жребия - Металург и Динамо за мен са адски кофти вариати, Карабах и Кощице е добре!