ЦСКА - Пролет 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА все пак изглежда добре!
Зле сме си това е истината за съжаление!нямаме защита и опорни халфове!!!А Сапата няма да го бъде-от това което гледах днес!!!!!!!!
percival написа:Кашчей написа:Това момче, доколкото видях не е свободен агент, а други вече няма как да акостират в отбора (ако не са под наем или свободни агенти), евентуално някой, който играе в първенство пролет-есен.
Това, за Бекали, нали не го казваш сериозно?
Ей компетенция ,пак се изказваш неподготвен ! Ходи си научи домашното и пак ела !
Я се изкажи ти, с наученото домашно, че да разберем, какво означава Deal until 2016 например!Или да ни обясниш, как ще купите играч, дори и от четвърта лига в Англия, след 31.01!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:percival написа:Кашчей написа:Това момче, доколкото видях не е свободен агент, а други вече няма как да акостират в отбора (ако не са под наем или свободни агенти), евентуално някой, който играе в първенство пролет-есен.
Ей компетенция ,пак се изказваш неподготвен ! Ходи си научи домашното и пак ела !
Я се изкажи ти, с наученото домашно, че да разберем, какво означава Deal until 2016 например!Или да ни обясниш, как ще купите играч, дори и от четвърта лига в Англия, след 31.01!
Нападателят на Арсенал Андрей Аршавин е отговорил отрицателно на оферта от свръхбогатия Анжи. Руският национал упорито е свързван с трансфер в клуба от Махачкала, но винаги е твърдял, че в родината си би играл единствено за Зенит. Според неговия агент - Фил Смит, Аршавин е амбициран да си върне титулярното място при "топчиите", а за трансфер може да се мисли чак през лятото.
"На Аршавин му е рано да се връща в Русия. Той има какво да даде на Арсенал и много иска да спечели нещо с отбора. Андрей е сигурен, че ще е във форма до края на сезона", каза Смит.
Той добави, че очаква от Анжи да са още по-настоятелни в следващите седмици, защото трансферният прозорец в Русия затваря на 24 февруари.
Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес може все още да напусне клуба, пише в днешния си брой таблоидът "Мирър".
Аржентинецът ясно осъзнава, че трансферният прозорец в Русия е отворен и има много голяма вероятност да се възползва от това и да заиграе в някой руски клуб.
Източници близки до нападателя твърдят, че Тевес е силно разтревожен около неговата несигурност и е готов да се заточи в Източна Европа, само и само да играе редовно.
Смята се, че Анжи е един от претендентите за аржентинеца, но все още не е ясно, дали Тевес иска да премине в руски клуб просто до лятото или за постоянно.
Трансферният прозорец в руското първенство затваря врати на 24-и февруари, а дотогава има достатъчно време Карлитос да си намери нов отбор.
Анжи има желание да привлече играчи от Висшата лига, като до този момент се споменаваше името на бившия капитан на Зенит Андрей Аршавин.
това са новини от днес 03.02.2012г

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: ЦСКА - Пролет 2012
добре бе ми нестава ли някои от тея малките костов или карачанаков да е в центъра като плеймейкър или атакуващ халф заедно с галчев дефанзивен например
и да решим проблема в центъра. а пък в защита тоя попов оправи ли се вече и тренира ли

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- captain_drifuss
- Контакти:
оцапахте темата с глупости, но каквото и да се говори видяхте вчера Мораеш и Платини влязоха и играта живна, вкараха голове- а и двамата до вчера бяха на облекчен режим и това им е първи мач от три месеца...
captain_drifuss написа:оцапахте темата с глупости, но каквото и да се говори видяхте вчера Мораеш и Платини влязоха и играта живна, вкараха голове- а и двамата до вчера бяха на облекчен режим и това им е първи мач от три месеца...
Срещу тия ресторантьори двама играчи могат да ви помогнат,но в сериозните мачове не виждам как ще стане.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:добре бе ми нестава ли някои от тея малките костов или карачанаков да е в центъра като плеймейкър или атакуващ халф заедно с галчев дефанзивен напримери да решим проблема в центъра. а пък в защита тоя попов оправи ли се вече и тренира ли
Абе то за България става, ще се запълват по някакъв начин дупките и ще влезнем в 3ката, но за шампиони и нещо в евротурнирите просто си трябва класа !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
За състава ЦСКА със сигурност няма да изглежда по-зле от есента. По програма: Ако си вземем мача с Локо Сф. /в което не се съмнявам/ и мача с Черноморец в Бургас /което е крайно съмнително/ нещата ще потръгнат със сигурност. Ще изненадам всички и ще кажа, че Зику хич не ме впечатляваше - обаче момчето просто знаеше къде да застане и как да вкара. Делев и Нелсън са заменими от всякъде и не мисля, че Анисе или Присо, или Карачанаков, или Якимов са по-зле от тях. Напротив, а и последните двама - със сигурност има накъде да се развиват. Проблем остава единствено намирането на футболист - тип Зику /който може да бележи/ В средата сме най-зле. Истински се зарадвах като махнахме Янев, а сега ще трябва да стискам палци да е здрав, щот иначе няма кой да играе.......липсва опорен халф и разиграващ такъв. Не знам къде ще използват П.Стоянов - Коцето ще го няма /поне в началото/, опорен халф нямаме...., но където и да играе - далеч е от нивото на ЦСКА. Костов, според мен - слиза надолу. Или иначе казано - не търпи прогрес, което ме изенадва и дано ме опровергае момчето. Лошото е, че вече ще могат да се взимат само свободни агенти, но и Титан не са се убили да купуват - значи има време......В защита нещата също не са розови. Там.......даречем - освен Бандата - никой не заслужава да носи екипа на ЦСКА. Но след всичката критика - не мисля, че ще сме по-зле от есента. В България е такова нивото, че на някой постове и юноши да имаме - пак ще се справим.
За организацията в клуба и за собствениците му Абе писна ми да не си знаем лагера и контролите. Първо сме в Испания, после си влачим чантите из цяла Турция /може самолетът на Лудогорец да ни е стоварил някъде по погрешка/, после не са ясни и мачовете ни, не е ясно дори кой може да играе и кой не. Пълен хаос. Пък на автогарата чичо Митко казва: ми........аз не исках в Испания - запитан за това - дали са се променили плановете след отпадане на варианта Испания за подготовка. Еми.........КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ определя къде ще е подготовката, ако не тренера ?? За Титан - абе писна ми да ни съдят за щяло и нещяло, писна ми все скандали, писна ми все някой да реве срещу нас, писна ми да има задкулисни игри, омръзна ми от скапананата им трансферна политика. Не може на всеки 15 мача да сменят по 15 човека от отбора. На всичкото отгоре - не ни съдят само тия, които сме освободили по взаимно съгласие. Даже и тия които сме продали - пак имат претенции /пример: Иван Стоянов и Гъргоров/ Един колега запита по-горе: Къде са червените легенди: Защо Дуци е в ЦСКА и какво прави там ? Нищо против и чичо Митко, ма човека си е изпял песента вече. За мен Каубоя бе олицетворение на корумпиран съдия - той какво прави в ЦСКА ? Защо се разпада ДЮШ и бягат децата ? Защо Българска армия не прилича на стадион ? и т.н и т.н въпроси могат да се поставят доста, но аз мисля, че вече всичката тази простотия не може да се търпи. Прекланям се пред феновете на Ботев Пд, мисля че е назрял момента и тези на ЦСКА да изразим някаква позиция
За организацията в клуба и за собствениците му Абе писна ми да не си знаем лагера и контролите. Първо сме в Испания, после си влачим чантите из цяла Турция /може самолетът на Лудогорец да ни е стоварил някъде по погрешка/, после не са ясни и мачовете ни, не е ясно дори кой може да играе и кой не. Пълен хаос. Пък на автогарата чичо Митко казва: ми........аз не исках в Испания - запитан за това - дали са се променили плановете след отпадане на варианта Испания за подготовка. Еми.........КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ определя къде ще е подготовката, ако не тренера ?? За Титан - абе писна ми да ни съдят за щяло и нещяло, писна ми все скандали, писна ми все някой да реве срещу нас, писна ми да има задкулисни игри, омръзна ми от скапананата им трансферна политика. Не може на всеки 15 мача да сменят по 15 човека от отбора. На всичкото отгоре - не ни съдят само тия, които сме освободили по взаимно съгласие. Даже и тия които сме продали - пак имат претенции /пример: Иван Стоянов и Гъргоров/ Един колега запита по-горе: Къде са червените легенди: Защо Дуци е в ЦСКА и какво прави там ? Нищо против и чичо Митко, ма човека си е изпял песента вече. За мен Каубоя бе олицетворение на корумпиран съдия - той какво прави в ЦСКА ? Защо се разпада ДЮШ и бягат децата ? Защо Българска армия не прилича на стадион ? и т.н и т.н въпроси могат да се поставят доста, но аз мисля, че вече всичката тази простотия не може да се търпи. Прекланям се пред феновете на Ботев Пд, мисля че е назрял момента и тези на ЦСКА да изразим някаква позиция
Кашчей написа:percival написа:Кашчей написа:Това момче, доколкото видях не е свободен агент, а други вече няма как да акостират в отбора (ако не са под наем или свободни агенти), евентуално някой, който играе в първенство пролет-есен.
Я си прочете кога затваря трансферният прозорец в България ,аз знам че е в края на ФЕВРУАРИ ! Ама ти нали си голямото добро утрo и всичко знаеш ,нужно ли беше да ти казвам кога е ?
Пишман да стане човек от тия форумни герои тук!Като си направил грешка признай си ,а не да се опитваш да замажеш и още повече да се омазваш !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Ognyan написа: Така според мен в момента отбора изглежда по следния начин:
[center]М`Боли
Бандаловски Диого Крачунов Адемар
Присо Галчев П. Стоянов Анисе
Мораес Платини[/center]
Но резерви няма и при отсъствието на един от тези футболисти, ще зейнат сериозни пробойни. Дано в следващте дни да се поработи и в тази посока.
Почти един месец по-късно и една седмица преди подновяването на първенството нещата не изглеждат кой знае колко по-добре. Диого така и не се появи, след като подписа, Анисе все още е спорен и не се знае какво ще бъде решението за него, а Платини вече не е в отбора.
[center]М`Боли
Бандаловски Хадад Крачунов Адемар
Присо Галчев Томас Карачанаков
Мораес Костов[/center]
Като евентуални резерви се очертават Макенджиев, Дечев, Грънчов, П.Стоянов и до тук. Недоразумения като Йовчев, Мечев, Дюлгеров, Янев и т.н нямат място дори на скамейката на клуб като ЦСКА.