Темата е сериозна, хората заслужават уважение,
напоследък всеки ден си правят гаргара с малоумниците от БФС, и страшно много ме забавляват!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Юристите на ЦСКА
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

DANS написа:Темата е сериозна, хората заслужават уважение,
напоследък всеки ден си правят гаргара с малоумниците от БФС, и страшно много ме забавляват!
Тук нямам какво да кажа, няма да ме разбереш, ми става ясно....

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Според мен, проблема е че смяташ тази тема за сериозна.
Като осъдите и Лупи в Люксембургския окръжен съд ще ви призная юристите.Засега са минали само 2 години от внасянето на иска, но що е време-пред нас е.Ще поживеем и дано го доживеем.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Bourgas написа: Но иде Видовден.
Не пунтирай вожда си ...

- samocskasamo
- Контакти:
Радостин Василев го познавам от години.Луд фен е на ЦСКА от мальк.От Плевен е,баща му е известен адвокат там а маика му известна зьболекарка,Момчето е болно след загуби на ЦСКА.Скоро маи му предстои и сватба с прекрасна девоика от органите на МВР,с която от скоро живее заедно.Да им е честито
Последна промяна от samocskasamo на 17 фев 2012 18:28, променено общо 1 път.
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Явно хората си разбират от работата, но понякога и те безсилни пред глупостите на Титан. Последно време ЦСКА загуби загуби почти всички дела срещу футболисти. Изпуснахме Караджов, Халилович, Томи Костадинов, а за пари плачат Шеридън и Велинов. Като не са плащали навреме, няма как да разчитат, че адвокатите все ще ги спасяват. Аз чакам с най-голям интерес развръзката с Анеси, защото и този казус е неясен. Титани се бият в гърдите, че са прави, но дали е така? Отделно във Българи законите не се спазват и решението може да е всякакво. Вярвам на адвокатите и съм сигурен, че са си свършили работата професионално. Въпроса е дали БФС ще отсъди по документи или ще се потдаде на натиска от Черноморец. Един такъв прецедент вече стана, като ни наказаха за Мездра. Никъде в световната практика не се наказва отбора гост, заради лошата охрана и организация на домакина. Навсякъде по света, такъв мач нямаше изобщо да започне!
leski написа:Bourgas написа: Но иде Видовден.
Не пунтирай вожда си ...
Кого визираш? Аз вожд нямам, то това е в една друга епоха. Тук в Бургас отдавна сме еволюирали. Пак те питам, темата сериозна ли е? Не се излагай, помоли да я махнат. Просто е срамота

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- krasimilkov
- Контакти:
Странно,би трябвало футболистите да са героите,но при нас всичко е сбъркано!!!Някой да знае,кои са юристите на Ман Ю и Барселона,а!!!leski написа:Феновете на ЦСКА поискаха в световната социална мрежа "Фейсбук" да бъдат изработени и открити звезди в Алеята на славата на стадион "Българска армия" на адвокатите на "армейците".
Предложението бе внесено от софиянеца Димитър Николов, член "Фенове единствено и само на ЦСКА СОФИЯ !!!". Тази група бе основана преди двадесетина дни от Галин Кунев, един от учредителите и двигателите на фенклуба "Чикаго Редс" в Чикаго.
Повод за емоционалната, но не и нелогична реакция, бяха поредните действия на младите юристи в ЦСКА. В последните две години те спасиха милиони на клуба, парираха десетки атаки, спечелиха почти всичко, което може да се спечели в съда. Включително и на пръв поглед безнадеждни казуси. Като "Случая Паунич" например. Отиващата си седмица пък бе лектория на тема "Що е то спортно право и има ли то почва в българския футбол?". Главни лектори - Радостин Василев, Кирил Калинков и Борис Колев.
Кои всъщност са героите на червените фенове? Къде и как са учили?
Радостин Василев - юрисконсулт и секретар на УС и НС на ЦСКА. Завършил е с отличие специалност "Право" в Софийския университет "Св.Климент Охридски";
Кирил Калинков - юрисконсулт на ЦСКА. Отличник и гордост на Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград. Специалност "Право".
Борис Колев - нещатен юристконсулт. Магистър по международно бизнес право на Централно-европейския университет в Будапеща. Специализирал е международно спортно право в Центъра по международно спортно право в института "Ассер" в Хага (Холандия). Съавтор и автор на глава България в "библията" - "PLAYER'S AGENTS WORLD WIDE - LEGAL ASPECTS", издание на института "Ассер". В около 900 страници са събрани на практика всички аспекти на чисто футболната проблематика и нейните казуси от целия свят.

Последна промяна от krasimilkov на 17 фев 2012 19:00, променено общо 1 път.
redpride написа:Явно хората си разбират от работата, но понякога и те безсилни пред глупостите на Титан. Последно време ЦСКА загуби загуби почти всички дела срещу футболисти. Изпуснахме Караджов, Халилович, Томи Костадинов, а за пари плачат Шеридън и Велинов. Като не са плащали навреме, няма как да разчитат, че адвокатите все ще ги спасяват. Аз чакам с най-голям интерес развръзката с Анеси, защото и този казус е неясен. Титани се бият в гърдите, че са прави, но дали е така? Отделно във Българи законите не се спазват и решението може да е всякакво. Вярвам на адвокатите и съм сигурен, че са си свършили работата професионално. Въпроса е дали БФС ще отсъди по документи или ще се потдаде на натиска от Черноморец. Един такъв прецедент вече стана, като ни наказаха за Мездра. Никъде в световната практика не се наказва отбора гост, заради лошата охрана и организация на домакина. Навсякъде по света, такъв мач нямаше изобщо да започне!
Позволи само едно нещо да напиша, каквото и да става не смятам, че подобно навлизане на публика на терен е адекватна реакция, както и атаките и заплахите им към мирната публика на Локото. И да не забравяне, че това не е единствения случай с нахлуване...
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]