Код червено в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Артилериста
- Контакти:
Re: Код червено в ЦСКА
Хора,не ви ли омръзна да се занимавате с ЦСКА?Разберете,въпреки калпавото управление и слабата селекция това е най-добрият български клуб за всички времена.ЦСКА го е имало,имаго и ще го има,колкото и да не ви се иска 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
saigon написа:bianchi написа:Защо аз да видя?След като дьлжите парите питам коя година, ще ги дадат титан след като прибраха 5 милиона от траснфери ?
Ама за какво питаш, че не разбирам? Питаш за нещо, за което нямаш документ. Чул си някъде, че някой имал да дава на някой... По тая логика, аз мога да попитам, кога ще си платиш вересията в магазина до вас?
Ей хитрец, ами вие откъде знаете кво са платили Титан и т.н. И вие се информирате от пресата или кво е казал тоя и оня...

-
- Контакти:
[/quote][/quote]blue avalanche написа:Да беше коментирал първите 2 изречения? Ако го беше направил, би трябвало да си отговориш и на тези въпроси, съответно и смисълът на този твой пост щеше да се изгуби, но...
Ето ти коментар на първите изречения:
Що не купиха Левски с "подарения стадион" и с "най-мощния спонсор"?
Левски ли е виновен,че нямаме дългове,а,пък,вие имате?
Тонев:
""Наистина в клуба вече влязоха пари по новия спонсорски договор, но те веднага отидоха за покриване на част от най-належащите задължения. "
Гарибов:"През 2007 г. решихме да насочим парите към селекция за шампионски отбор, вместо да покриваме дългове"
Открий разликите...
ПП.Впрочем,кой е "най-мощния спонсор" в България,че не се сещам?
Никой не е карал ТИТАН насила да купуват ЦСКА![/quote]
Ще ти отворя пак очите.От 1990г до 1997г.Левски не е внесъл една стотинка за ползването на стадиона си,а е трябвало да плаща наем.В последния ден на служебното правителство на видният левскар Ст.Софиянски стадион "Г.Аспарухов" беше преотстъпен за безвъзмездно ползване на ПФК Левски и опростени наемите от 1990г.Докато на ЦСКА им поискаха до стотинка да си платят всичко към държавата за да имат право на концесия.Даже за последните месеци плащаха двоен наем,защото срока на договора им беше изтекъл.А за спонсора не ми отваряй устата че и там разрови ли се доста мирише.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Артилериста написа:Хора,не ви ли омръзна да се занимавате с ЦСКА?Разберете,въпреки калпавото управление и слабата селекция това е най-добрият български клуб за всички времена.ЦСКА го е имало,имаго и ще го има,колкото и да не ви се иска
Никой не може да отнеме историята и успехите на ЦСКА и аз като фен на Левски не ги оспорвам или поставям под съмнение

terata написа:saigon написа:bianchi написа:Защо аз да видя?След като дьлжите парите питам коя година, ще ги дадат титан след като прибраха 5 милиона от траснфери ?
Ама за какво питаш, че не разбирам? Питаш за нещо, за което нямаш документ. Чул си някъде, че някой имал да дава на някой... По тая логика, аз мога да попитам, кога ще си платиш вересията в магазина до вас?
Ей хитрец, ами вие откъде знаете кво са платили Титан и т.н. И вие се информирате от пресата или кво е казал тоя и оня...А разбирам..тц,тц, чекай колко съм прост, значи ако се пише позитивно за вас, значи е истина, ама ако е негативно е лъжа, конспирация на ФУФА, ПУФА, медиите, НАТО, ООН, държавата, Бат Бойко, Доган, Станишев, ДАНС ит.н, с цел да злепоставят свещените четири букви, харизмата и прочие. Пфу ма съм прост
Как пък си избрал точно тоя коментар, като надолу има още. Явно нямаш кво да кажеш по темата, а просто тънко да се заяждаш. А, сори, ти си го написал, че си прост...
Последна промяна от saigon на 17 фев 2012 14:12, променено общо 1 път.
terata написа:Артилериста написа:Хора,не ви ли омръзна да се занимавате с ЦСКА?Разберете,въпреки калпавото управление и слабата селекция това е най-добрият български клуб за всички времена.ЦСКА го е имало,имаго и ще го има,колкото и да не ви се иска
Никой не може да отнеме историята и успехите на ЦСКА и аз като фен на Левски не ги оспорвам или поставям под съмнениеНо в момента Титаните ви пикаят на тая история, а вие вместо да видите какво се случва и поне да се опитате да вземете мерки, ги оставяте да правят каквото си искат и да ви правят за резил. Толкоз ли не ви пука ебати? Как може да сте толкоз заслепени и да не виждате какво правят те. То не беха кражби на играчи, допинги, рухнал стадион, занемарена школа, влачене по съдилища, дългове и т.н.
Хохохохохох, ама колко си загрижен само. Да не беше последното ти изречение тип "зомбиран фен на левски", щях да ти се вържа.
molba,Molia vi mnogo ako niakoi znae i ima rezultatite na cska v turnira za kupata na Bulgaria 1981-82 neka mi gi prati valentin.velizarov@abv.bgP.s znaq che tova nee po temata no vypreki tova vi molia
- blue avalanche
- Контакти:
Артилериста написа:Хора,не ви ли омръзна да се занимавате с ЦСКА?Разберете,въпреки калпавото управление и слабата селекция това е най-добрият български клуб за всички времена.ЦСКА го е имало,имаго и ще го има,колкото и да не ви се иска
Напротив!Поради калпавото управление и слабата селекция това НЕ Е най-добрия клуб в СЕГАШНО време!
Ако теб те топлят някакви други "времена"...
jas написа:molba,Molia vi mnogo ako niakoi znae i ima rezultatite na cska v turnira za kupata na Bulgaria 1981-82 neka mi gi prati valentin.velizarov@abv.bgP.s znaq che tova nee po temata no vypreki tova vi molia
Мога да ти кажа как завърши участието на ЦСКА в турнира- на финал с Левски. Запомнил съм го защото беше в същия ден в който Алжир с великия Маджер победи ГФР с 2:1 на световното в Испания, а не можах да догледам мача, бързайки за ст.Васил Левски. Финалът завърши 4:0 за Левски. Доколкото си спомням Пепи Курдов заби 2 гола.
saigon написа:terata написа:Артилериста написа:Хора,не ви ли омръзна да се занимавате с ЦСКА?Разберете,въпреки калпавото управление и слабата селекция това е най-добрият български клуб за всички времена.ЦСКА го е имало,имаго и ще го има,колкото и да не ви се иска
Никой не може да отнеме историята и успехите на ЦСКА и аз като фен на Левски не ги оспорвам или поставям под съмнениеНо в момента Титаните ви пикаят на тая история, а вие вместо да видите какво се случва и поне да се опитате да вземете мерки, ги оставяте да правят каквото си искат и да ви правят за резил. Толкоз ли не ви пука ебати? Как може да сте толкоз заслепени и да не виждате какво правят те. То не беха кражби на играчи, допинги, рухнал стадион, занемарена школа, влачене по съдилища, дългове и т.н.
Хохохохохох, ама колко си загрижен само. Да не беше последното ти изречение тип "зомбиран фен на левски", щях да ти се вържа.
Прост съм да, щото все се надявах да може да разговаряш (пишеш) нормално с фен на друг отбор без глупости и заяждания. Ти обаче едва ли имаш толкоз мозък в малоумната си розова тиква са да разбереш какво се опитвам да ти кажа