BERBO NIE SME SAS TEBE
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: BERBO NIE SME SAS TEBE
Овчите мозъци разсъждават над ситуацията и се опитват да иронизират положението заеби...
ilian78 написа:ЩО НЕ БЯХТЕ С НЕГО ДОКАТО БЕШЕ В цска!!! АМИ ГО ПЛЮЕХТЕ И ПСУВАХТЕ
В интерес на истината това е доста вярно макар, прасенцата да го отричат. Баща ми ми е разказвал как са го псували всеки мач докато е играл в ЦСКА..

- silver_sky_boy
- Контакти:
Всички фенове на ЦСКА сме с теб и те очакваме един ден да се завърнеш в игра за отбора които те създаде
Sneijder написа:ilian78 написа:ЩО НЕ БЯХТЕ С НЕГО ДОКАТО БЕШЕ В цска!!! АМИ ГО ПЛЮЕХТЕ И ПСУВАХТЕ
В интерес на истината това е доста вярно макар, прасенцата да го отричат. Баща ми ми е разказвал как са го псували всеки мач докато е играл в ЦСКА..
Хаха ти голям мъж си бил значи бе щом не помниш Бербатов когато е играл в ЦСКА

Какво си седнал да кртикуваш тука ЦСКА след като не си бил и замислен в славните времена на ЦСКА?Хайде махай се от тука пуберче

-
- Контакти:
berbo USPEH

Левскарите кога са имали футболист в голям европейски гранд?Никога !
Стоичков - Барселона
Бербатов - Манчестър Юнайтед
Левски
Боримиров - Мюнхен 1860
Гонзо - Рен
и пак кисне в Левски

Стоичков - Барселона
Бербатов - Манчестър Юнайтед
Левски
Боримиров - Мюнхен 1860
Гонзо - Рен

Бербо блесна най-вече с играта си в ЦСКА- вероятно единствения червен нападател, който не е вкарвал срещу Левски и със сигурност единственият, чиято майка плачеше неистово поради всенародната армейска "любов" към сина й.
Доктор Н написа:Бербо блесна най-вече с играта си в ЦСКА- вероятно единствения червен нападател, който не е вкарвал срещу Левски и със сигурност единственият, чиято майка плачеше неистово поради всенародната армейска "любов" към сина й.
E tva qvno nemu popre4i da stane vtoriq velik Bulgarski futbolist sled Ico.Za 50 4oveka koito v momentna qrost i negudovanie neslagaite vsi4ki pod ob6 znamenatel.Vinagi sme go obi4ali i vqrvali v nego!Jiv i Zdrav da nie !