Дери Сити(Ирландия)-ЦСКА(България)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Расате
Контакти:

Re: Дери Сити(Ирландия)-ЦСКА(България)

Мнениеот Расате » 02 авг 2009 18:21

Аз писах на БНТ, защо не пишем всички по нещо - утре мисля и да се обадя по телефона. Мисля си, че като видят, че има голяма заинтересованост няма къде да идат и ще ни пуснат мача. Защо не се включите всички? Все пак миналата седмица направиха невъзможното и даваха мача на Левски!

Delux
Контакти:

Мнениеот Delux » 02 авг 2009 19:16

Расате написа:Аз писах на БНТ, защо не пишем всички по нещо - утре мисля и да се обадя по телефона. Мисля си, че като видят, че има голяма заинтересованост няма къде да идат и ще ни пуснат мача. Защо не се включите всички? Все пак миналата седмица направиха невъзможното и даваха мача на Левски!

паднах от стола като го прочетох това :lol: :lol:

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 02 авг 2009 19:28

хехе, много си забавен! Репортер съм в една телевизия и знам, че за БНТ това би било от значение и би имало ефект! Познавам и хора от БНТ, които ми го предложиха. Но иначе можеш да пробваш отново да изложиш специфичния си хумор! Знаеш ли, че пощата и телефоните на БНТ са били прегрели от привържаници на Левски преди да стане ясно дали ще предават техния мач в Азърбайджан?

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 02 авг 2009 21:05

Мисля че ще ги отстраним без проблеми.....колкото до телевизията аз се научих да не разчитам на нея.Всичко може да се гледа по интернет!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 02 авг 2009 22:12

Rodn1 написа:Мисля че ще ги отстраним без проблеми.....колкото до телевизията аз се научих да не разчитам на нея.Всичко може да се гледа по интернет!

Така е.Аз гледах Морето и ПСВ на супер качество-ще има поне 3 линка към този мач-да го лапат посраните ни телевизии!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
stani_ls
Контакти:

Мнениеот stani_ls » 03 авг 2009 23:11

Не ми напомняй за моряците че сърцето още ме боли за 2 ситаций от мача гредата на Кривия и гола в 94-тата минута :( а по темата ... мисля че цска показа не лош футбол онзи ден с доста малшансове но в крайна сметка се радвам за победата им защото са Бългаски отбор и печелят точки за Европа . Ако играят по същия начин с в ирландия мисля че Дери Сити няма да успеят да им попречат на класирането за плей-офф-ите

Върни се в “ЦСКА”