ЦСКА - Пролет 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

batebo
Контакти:

Re: ЦСКА - Пролет 2012

Мнениеот batebo » 26 яну 2012 11:55

toffees написа:
captain_drifuss написа:
toffees написа:Аз пък си имам една мечта: Да станем шампиони и да влезнем в групите на ШЛ само с наши ЮНОШИ или поне 80%, без никакви там знаини и незнаини чужденци-аматьори (естествено че има изключения) който мислят само за пари и въобще не милеят за името ЦСКА

брат, това са детски разсъждения! видяхме ги нашите юноши- лигльовци и п*тки до един, нито един не става за шампионска лига като качества на футболист (може би с изключение на Сашо Тонев и Иван Иванов)... а за милеене за ЦСКА- те си показаха колко милеят- Караджата, Русия, Виданов, Мартин Тошев, Томи- всичките са алчни курвета! кажи ми с какви юноши ще атакуваме ШЛ, като ние не сме направили юноши годни дори за А група...

Брат по принцип си прав , но имам предвид още от школите да има дисциплина да се работи правилно и тн. като едно време то е ясно че всичко започва от школата в най ранна детска възраст със връзки , на тате баровеца синчето не може да я спира ама титулярче всеки мач , аз лично съм го преживял и повярвай много ама много найстина кадърни момчета сами се отказват поради липса на връзки или бедни родители.Също така съм играл и по селските групи и мога да ти кажа че има много талантливи момчета който няма кой да ги забележи бате, а купуваме някви недоказани или престарели чужденци. Предполагам ми схвана мисълта.

Повечето деца в България се идентифицират като левскари или ЦСКА-ри.Ето затова скаутите трябва да се оглеждат за фенчетата,защото само те биха били готови на всичко.Така се гради школа и ОТБОР впоследствие.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 26 яну 2012 12:03

toffees написа:
captain_drifuss написа:
toffees написа:Аз пък си имам една мечта: Да станем шампиони и да влезнем в групите на ШЛ само с наши ЮНОШИ или поне 80%, без никакви там знаини и незнаини чужденци-аматьори (естествено че има изключения) който мислят само за пари и въобще не милеят за името ЦСКА

брат, това са детски разсъждения! видяхме ги нашите юноши- лигльовци и п*тки до един, нито един не става за шампионска лига като качества на футболист (може би с изключение на Сашо Тонев и Иван Иванов)... а за милеене за ЦСКА- те си показаха колко милеят- Караджата, Русия, Виданов, Мартин Тошев, Томи- всичките са алчни курвета! кажи ми с какви юноши ще атакуваме ШЛ, като ние не сме направили юноши годни дори за А група...

Брат по принцип си прав , но имам предвид още от школите да има дисциплина да се работи правилно и тн. като едно време то е ясно че всичко започва от школата в най ранна детска възраст със връзки , на тате баровеца синчето не може да я спира ама титулярче всеки мач , аз лично съм го преживял и повярвай много ама много найстина кадърни момчета сами се отказват поради липса на връзки или бедни родители.Също така съм играл и по селските групи и мога да ти кажа че има много талантливи момчета който няма кой да ги забележи бате, а купуваме някви недоказани или престарели чужденци. Предполагам ми схвана мисълта.

селските групи са едно, ЦСКА е друго, шампионската лига е трето... но има резон- ето Спас Делев и Галчев играха във В група малко преди да пристигнат при нас, Апата и Крачунов също, но от тях може би само Спас (засега) има качества да е титуляр в отбор в шампионската лига...

Ognyan
Контакти:

Мнениеот Ognyan » 27 яну 2012 09:24

Мисля, че на този етап да говорим за ШЛ е малко нереалистично. Усилията трябва да са концентрирани върху спечелването на титлата. След това ще правим другите сметки. Но да се изхвърляме сега с големи очаквания, а после да псуваме футболисти, треньори и ръководство е глупаво.

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 27 яну 2012 11:59

В ЦСКА не са се отказали от колумбиец

Въпреки информациите отпреди няколко дни, че ръководството на кипърския Анортозис е отхвърлило оферта на ЦСКА за колумбийското крило Рикардо Лаборде, от „Армията” изобщо не са се отказали от намерението да го привлекат в редиците си за пролетния дял на първенството.

Обяснението от Кипър бе, че наставникът на Анортозис Рони Леви държи изключително много на 23-годишният си играч. Статистиката също сочи, че Лаборде започва неизменно като титуляр в последните двубои на тима, който се намира в изключително успешна серия и води в класирането на местното първенство.

Ако евентуално се стигне до привличането на Лаборде, то това ще бъде втория зимен трансфер на ЦСКА на играч от кипърското първенство. Преди няколко дни 4червените” вече си осигуриха подписа на Нджонго Присо, играл досега в АЕК Ларнака.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 27 яну 2012 12:31

за кво говорим.кипър са светлинни години пред нас.защото,когато навремето тренери и сециалисти като спас джежизов например тренираха кипърски отбори-в цска работеха с некви смешници като гьоко хаджиевски.от там насетне-регрес.по едно време като върнаха паро никодимов-имаше надежда.после-мъка.в цска отдавна не се разчита на основно ядро играчи,както навремето-школата-казарма обединяваше поколенията.стоичков,костадинов,любо-се преляха в отбора с поколението на джеки,йончев,ст.младенов,ради здравков и т.н.сега ядрото е-тодор янчев.егати отбора сме.затова трябва да се радваме като се привличат играчи от силното кипърско първенство.ако някой от удинезе дойде-добре.но трябва да се гради ядро.
[center]Изображение[/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 30 яну 2012 17:12

Не виждам, какъв е проблема да вземем играч от Кипър. Първенството им вече е по-силно от нашето, а преди 20 години не ги брояхме за живи. От тогава те се развиха и тръгнаха нагоре, а ние всяка година все по-зле и по-зле. Българските играчи и сега са по талантливи от кипърските, но те модернизираха всичко, от базите до медицината. Отборите им играя в Лигата, а нашите се молят за Лига Европа и пак не става. Не случайно на ниво нац. отбор ни биха с четири гола. Затова трябва да се радваме, че вси още има пари за играчи, като Присо. Тъжно е, но е факт, вече не знам, какво трябва да се промени. Вероятно всичко, защото ако така се продължава и такива трансфери ще останат само спомен.

Ognyan
Контакти:

Мнениеот Ognyan » 01 фев 2012 19:36

След втория мач от подготовката нещата почват, да ми се струват още по-трудни. Знам,че сега всички ще кажат, че резултатите в тези мачове не са най-важното, но ако не тук то къде прословутите таланти на ЦСКА, ще си покажат възможностите. Едва ли в шампионатните двубои с Лудогорец, Левски и Литекс или в сряда от 21:45, както ни обещава Симонович. Та с оглед на видяното си задавам въпросите: "Има ли място в отбора играч като Станко Йовчев?", "Кога потенциалните надежди Костов и Карачанаков ще успеят, да покажат поне частица от големия си талант, за който само четем по вестниците, но още не сме го видяли?". Останалите, да не ги изреждам, също показват футбол на ниво Б група. Уж щяхме да надграждаме, а май ще кърпим положението някак...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 фев 2012 20:32

Ognyan написа:"Кога потенциалните надежди Костов и Карачанаков ще успеят, да покажат поне частица от големия си талант, за който само четем по вестниците, но още не сме го видяли?".

Карачанаков през второто полувреме показа, че иска още съвсем малко, за да разкрие пълния си потенциал. Той е много по-стабилният психически от двамата, перде е. Костов е с по-голям талант, но много притеснен. Все пак мисля, че и двамата заслужават да получават шансове през пролетта.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Ognyan
Контакти:

Мнениеот Ognyan » 01 фев 2012 21:15

mistreated написа:
Ognyan написа:"Кога потенциалните надежди Костов и Карачанаков ще успеят, да покажат поне частица от големия си талант, за който само четем по вестниците, но още не сме го видяли?".

Карачанаков през второто полувреме показа, че иска още съвсем малко, за да разкрие пълния си потенциал. Той е много по-стабилният психически от двамата, перде е. Костов е с по-голям талант, но много притеснен. Все пак мисля, че и двамата заслужават да получават шансове през пролетта.

Нека им се дават шансове, но да спрем тогава, да говорим за титла, купа и Шампионска Лига. Просто ще обиграваме различни футболисти пък каквото дойде.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 02 фев 2012 00:23

Ognyan написа:
mistreated написа:

Нека им се дават шансове, но да спрем тогава, да говорим за титла, купа и Шампионска Лига. Просто ще обиграваме различни футболисти пък каквото дойде.

По скоро може да се каже така : " Нека им се дават шансове, но да спрем тогава, да говорим за титла, купа и Шампионска Лига. Просто ще обиграваме различни футболисти пък" който стана веднага ще бъде продаден през лятото и така .....
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”