toffees написа:captain_drifuss написа:toffees написа:Аз пък си имам една мечта: Да станем шампиони и да влезнем в групите на ШЛ само с наши ЮНОШИ или поне 80%, без никакви там знаини и незнаини чужденци-аматьори (естествено че има изключения) който мислят само за пари и въобще не милеят за името ЦСКА
брат, това са детски разсъждения! видяхме ги нашите юноши- лигльовци и п*тки до един, нито един не става за шампионска лига като качества на футболист (може би с изключение на Сашо Тонев и Иван Иванов)... а за милеене за ЦСКА- те си показаха колко милеят- Караджата, Русия, Виданов, Мартин Тошев, Томи- всичките са алчни курвета! кажи ми с какви юноши ще атакуваме ШЛ, като ние не сме направили юноши годни дори за А група...
Брат по принцип си прав , но имам предвид още от школите да има дисциплина да се работи правилно и тн. като едно време то е ясно че всичко започва от школата в най ранна детска възраст със връзки , на тате баровеца синчето не може да я спира ама титулярче всеки мач , аз лично съм го преживял и повярвай много ама много найстина кадърни момчета сами се отказват поради липса на връзки или бедни родители.Също така съм играл и по селските групи и мога да ти кажа че има много талантливи момчета който няма кой да ги забележи бате, а купуваме някви недоказани или престарели чужденци. Предполагам ми схвана мисълта.
Повечето деца в България се идентифицират като левскари или ЦСКА-ри.Ето затова скаутите трябва да се оглеждат за фенчетата,защото само те биха били готови на всичко.Така се гради школа и ОТБОР впоследствие.