Ето официалното решение на БОК за допингираните от ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Re: Ето официалното решение на БОК за допингираните от ЦСКА

Мнениеот toffees » 31 яну 2012 14:17

Captain Stottlemeyer написа:
dreben23 написа:Голям кеф! Всички "доброжелатели" останаха с пръст в уста! Нали искахте наказание, на ви го сега наказанието! Май само шепата, които се подписахме под онази анкетка, имаме право да се радваме най-много, а другите сте пишман цесекари, щом не си подкрепяте отбора до дупка. Виновен или не-нашата работа е да ги подкрепяме, дори и когато грешат! .....

"Мен хулите не ме смущават,
врагът с които те покри —
аз знам, аз вярвам, че си права,
когато съгрешиш дори!"
Христо Радевски - "Към Партията"
:lol: :lol: :lol:

Бате понеже намекваш нещо да ви махнем 14 титли от 1945-1989г. понеже не сте били от партията и ДС
ИзображениеИзображение

marian80
Контакти:

Re: По 3 месеца наказание за играчите на ЦСКА

Мнениеот marian80 » 31 яну 2012 14:21

toffees написа:Сините, вие въобще правите ли разлика от взимане на допинг, зобене, и тн. и тн. доктора им е давал ДОБАВКА В КОЯТО Е ИМАЛО ЗАБРАНЕНА СЪСТАВКА, ПОВТАРЯМ ЗА МАЛО-М---Е СЪСТАВКА КЪДЕТО НИКЪДА В ЕТИКЕТА И В СЪДЪРЖАНИЕТО НЕ Е БИЛА НАПИСАНА, такива коктейли за сила и въстановяване взимат почти всички играчи по света , дори и по време на мачове.
Какво само плюете и обиждате , иска ви се да го няма ЦСКА ама няма да ви огрее, ясно е че доста сме ви комплексирали пред годините.
П.П. Относно Дембеле и шофирането пиян с фалшива книжка по закон трябваше да лежи от 3г. до 5г. а какво стана може ли някой да ми отговори? Ако не играеше кой щеше да ви вкарва голове и с колко точки щяхте да сте- не било повлияло.

САМО ЦСКА СОФИЯ

Хайде ми кажи кой е лежал за това в затвора,защото аз познавам обикновен човек,на който му дадоха само обществено полезен труд

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 31 яну 2012 14:28

Кокала за допинг-скандала в ЦСКА: Подигравка, сега всички ще "гълтат" :arrow: Наставникът на Локомотив (Пловидв) Емил Велев коментира наказанието на допингираните футболисти на ЦСКА, които ще бъдат извън терени за три месеца.
"Това е гавра с Локомотив, с всички отбори, които играят честно в първенството. Пък твърдя, в ЦСКА се взима системно допинг. И неслучайно пробите са от два мача. С това си решение от БОК подтикват всички да почват "да гълтат". Зобаш се, биеш, а като те проверят, те наказват тогава, когато всички и без това почиват. Решението по скандала "ЦСКА" е унизително за футбола въобще. Само преди 48 часа наказаха вратаря на Шахтьор за две години за същото престъпление. У нас - правим, струваме, но видяхте какво измислихме. Явно в ЦСКА ги е страх изключително много от Локомотив (Пловдив), след като така рязаха и мериха наказанието, че футболистите да са на линия за гостуването на "Лаута". Пак повтарям, това решение е края на морала в българския футбол", категоричен е Емил Велев.
Снимка: Цветан Инджов/SportaBG.com
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 31 яну 2012 14:34

Това унизително решение е гавра със спорта. Многократно сме ставали свидетели на какви ли не неправди, но такава подигравка не е имало. Едва ли и самите фенове на ЦСКА биха се чувствали уютно от явно манипулираното решение. Спортист с допинг е срам за отбора който предствалява. Да толерираш обаче цял отбор, който очевидно редовно се зоби е срам за цялата държава.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 яну 2012 14:34

От ЦСКА съм но наказанието е смешно !!!
"Санитарният" минимум за мен е 6 месеца което дори е малко.
Накзанието трябваше да бъде поне 8/9 месеца или 1г.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 31 яну 2012 14:36

kambata написа:Призовавам левскарите и феновете на другите отбори да напуснат форума им и да ги оставим сами да се търкалят в л****та. Коментарите са излишни.

Много добре ще направите. 15 страници само рев и полза няма. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 31 яну 2012 14:39

от цска съм, но трябва да ни закрият.иначе ония-вечно втори.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: По 3 месеца наказание за играчите на ЦСКА

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 яну 2012 14:41

Bourgas написа:Голям смях пада тук. Чета как левскари се дракат с цесекари, че били отбор на властта и обратното - Левски са отбора на властта. Момчета, слепи ли сте, какви сте? Глухи, не сте ходили по мачове, не сте живели? В тази страна има държавни отбори - Левски и ЦСКА. И преди е било така, и след мен сигурно ще е така......

Приятелю, преди да избухне демокрацията всички отбори бяха държавни, защото бяха на хранилка при държавни ведомства, общини, държавни предприятия. Нещо да кажеш, кого издържаха държавният "Нефтохим" или община Бургас? ;) Някои отбори са държавни и сега по същата причина. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 31 яну 2012 14:43, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 яну 2012 14:46

Който каквото ще да говори но след това решение би трябвало всички които са го подписали
да напуснат незабавно БОК и комисията която представляват .
Явно най-добрия вариант е УЕФА да вземе решение че тя ще разглежда случаите с допинг на футболисти
и ще взима крайни решения за наказанията .

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 31 яну 2012 14:48

Не е справедливо наказанието. При положение, че лекарят си е признал и момчетата не са взимали нищо съзнателно, не е справедливо. Наказанието трябва да е отправено към собствениците и към лекарят, които не са знаели какво дават. Но явно допинговите агенции си имат някакви норми, които не могат да се нарушат. Може би така и трябва да е, за да внимават вече всички доктори и ръководствата да следят какво се дава, а и играчите да имат едно наум (макар, че никой от тях не очаква да са химици).

Офтопик:
Нали не мислите, че играч като Тошко Янчев, символ на футболно кавалерство и мъжество, сдържаност, пример за подражание на подрастващите футболисти, а и не само в ЦСКА би взел каквото и да е забранено вещество на своя глава. Това е пълен абсурд.

За това и твърденията на всякакви смешковци, като Кокала, с купени трофеи или дори "специалисти" без трофеи граничат с простотията и умопобъркаността ("Зобете на воля и ще ви наказват по три месеца") - естествено, че ако играч вземе сам, на своя глава забранени стимуланти съзнателно - две години не му мърдат - мисля, че това е извън съмнение, така че не ставайте смешни, драги приятели от Подуяне. ;)

Върни се в “ЦСКА”