Иска ли още ЦСКА Спас Делев?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

icanmecan

Re: Спас Делев

Мнениеот icanmecan » 02 авг 2009 12:40

kalimeno написа:За мен ТИТАН са прави не може да дадеш 150 000 евро за играч под наем от нашето първенство.Това е несериозно Делев е добър играч но не е някой марадона да се дават такива пари.Догодина какво ще стане ще искат 700 000-800 000 евро за него да го купим .Стига глупости

Спас трябва да се плати той е талант който може да е следващата звезда на България най-малкото е скромно момче което иска да играе голям футбол не го ли платят значи ТИТАН са поредното слабо ръководство на ЦСКА разбирам че завариха доста задължения но да са си правили сметката а и Борисов каза че ще го платят много липсваше според мен срещу Дери сити

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 02 авг 2009 13:07

kalimeno написа:За мен ТИТАН са прави не може да дадеш 150 000 евро за играч под наем от нашето първенство.Това е несериозно Делев е добър играч но не е някой марадона да се дават такива пари.Догодина какво ще стане ще искат 700 000-800 000 евро за него да го купим .Стига глупости

Веднъж взехте Бербатов за 40 чифта бутонки ... ама свърши тая :) Не може само да се краде. Литекс може да са всякакви, но примерно са си платили за Бодуров. В крайна сметка футболът е бизнес, ако искаме Европа трябва да разберем, че свърши тая с уреждането по втория начин от Партията на някой играч. Честно казано като гледам положението и на Левски, и на ЦСКА, ми е жал за бг футбол. Уж се водим професионални футболни клубове, но манталитетът ни е далавераджийски, т.е. аматьорски. Дано Титан платят парите, че така само разиграват най-вече един добър играч, който от това иди ми-дойди ми, може да тръгне и надолу, а според мен той е една надежда и за нац.отбор. Дано и Чичовото да го проумее по-скоро.
Последна промяна от friday на 02 авг 2009 15:37, променено общо 1 път.

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 02 авг 2009 13:32

с три мача футболист не се става 150.000 за наем е много

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 02 авг 2009 14:48

ivan727150 написа:най добре беше при комунизма когато ги взимахте войници без проблеми но нещата се промениха с тая пуста демокрация.Навремето женския ви баскетболен отбор изпадна в Б група и после го разформироваха защото жените не ходят в казармата

:x Ти що се обаждаш и рaсиш глупости там дето изобщо не ти е мястото, А?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 02 авг 2009 15:19

MuroCSKA написа:
ЕМИЛ написа:А защо винаги се чака последният момент?

Ами първо - българска работа. :) Второ - по-добре да си оперирати въртят тия пари още известно време и така.....

И трето Титан май ги боли за ЦСКА. Нали си взеха боклука в София. Пък и с новия премиер не се знае до кога, пък и е левскар.
P.S. А бе, къде е Пенко?! :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Върни се в “ЦСКА”