Съгласен съм общо взето с всичко само дето според мен Мигел трябва да е наистина по назад - ако може да е някаде зад вратата перфектно - просто не е за ЦСКА от никаде...не може да налагат некаф смешник дето не може да спре топката, нито пас да даде при положение че в школата има момчета колкото искаш който знаят какво е ЦСКА...
Тва е моето мнение...
Любо Пенев и Титулярите на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Lord_Dexter
- Контакти:
Re: Любо Пенев и Титулярите на ЦСКА
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Напълно подкрепям автора на темата. Тодоров и Саидходжа трябваше да играят вчера. Може да не са някакви извънземни футболисти, но на този етап превъзхождат Виданов и Мигел. На мен Маркиньос не ми хареса и вчера. Делев когато се картотекира се надявам той да е по крилото ни, макар че си мисля и че като втори напател ще пасне най-добре за неговата игра.Трябва ни и един плеймейкър, само Тимонов не е достатъчен да вързва играта.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Не знам за вас, ама на мене Орлинов ми направи много добро впечатление. Тва момче нямаше загубена топка. Има добра техника и трябва да му се дават шансове да се налага в титулярния състав.
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
Нещо не ми вдъхва доверие чичовото. За да си треньор в 21-ви век трябва да си преди всичко добър психолог и да успееш да мотивираш и обединиш отбора, не само да викаш пред камерите че момчетата трябва да са спокойни. Е как да са спокойни и да си играят играта като самия ти не си спокоен?
Отдавам го на младостта му и ми харесва че той самия гори за ЦСКА. Не е глупав- само трябва да намери баланса за да не се стига до пренавиване и спичане във важни мачове. Имаме достатъчно играчи на вс.постове- дано с времето се сработят, само дето на нас феновете не ни се чака много и изкаме да виждаме резултати!
Отдавам го на младостта му и ми харесва че той самия гори за ЦСКА. Не е глупав- само трябва да намери баланса за да не се стига до пренавиване и спичане във важни мачове. Имаме достатъчно играчи на вс.постове- дано с времето се сработят, само дето на нас феновете не ни се чака много и изкаме да виждаме резултати!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER