Мистерията Дери Сити-Сериозен отбор.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Re: Мистерията Дери Сити-Сериозен отбор.

Мнениеот portokal » 29 юли 2009 23:13

Е и аз съм ги гледам и съм почти убеден , че повече от 1 гол на тия мноооого трудно може да им се вкара, дано греша!
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 29 юли 2009 23:15

portokal написа:Не искам да стряскам цесекарите ама си мисля , че ич няма да е лесно

И аз така мисля.Мачът в София утре ще е особено важен,ако бием 2:0 3:1 ще е спокойно и много добре,при 1:0 ще треперим,0:0 нищо не се знае,а има и други варианти,но за тях не ми се мисли...абе ще ги бием,ако трябва и с 3 дузпи! :lol:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 29 юли 2009 23:15

portokal написа:Е и аз съм ги гледам и съм почти убеден , че повече от 1 гол на тия мноооого трудно може да им се вкара, дано греша!

Вярно ли е,че имат много добра защита?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 29 юли 2009 23:23

НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ! ТРЯБВА ДА ГИ СМАЧКАТЕ!!! Както и ние трябва да смачкаме Баку в реванша не трябва такива отборчета да ни правят мизерии.. ако тези не можем да отстраним да си гледаме и коментираме мачовете с Монтана , Своге.. и т.н и това е ...

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 29 юли 2009 23:45

Стига глупости ейре и уелс имат най-слабите първенства в цяла европа.. може би само андора, сан марино и ватикана са по зле от тея :lol: като им слушам резултатите и се ужасявам как губят с резултати от сорта на 2:5, 1:4, 1:3 и то от албанци, грузинци ... изобщо, който ги хване ги дере.. учудвам се, че дори са преминали един кръг :? .. "Баку" поне имаха разни легионери латиноси и сърби, а тея са сбирщина местни пиянки с червени бузки и некадърници от школите на чемпиъншип и английската и шотландска първа лига.. абсолютен смях ще е ако си тръгнат с празна кошница :!:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 29 юли 2009 23:53

a boy named goo написа:Колкото повече приближава мача с Дери, толкова повече започвам да се притеснявам,имам чувствтото, че все едно няма да играем с Дери Сити, а с Арсенал. Знам, че ирландците не са нищо особено, но въпреки това в никакъв случай не бива да ги подценяваме, тъй като може да ни коства много. Днес в "Спортно шоу Гонг" Ники Александров каза, че преди няколко години същите тези ирландци са стигнали до продължения с ПСЖ, което все пак трябва да ни покаже, че не са баш толкова слаби, за колкото ги мислим.

Сериозно ли така е казал Ники Александров? :lol:
Всъщност ПСЖ ги отстраниха без кой знае какъв проблем с 0:0 там и 2:0 като домакини,това беше през 2006 и ПСЖ бяха в голяма криза.Гледах единия мач,нищо особено не са Дери ама знае ли човек срещу нашите "грандове" какво може да стане. :roll:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 30 юли 2009 00:01

Жалко,че вече се плашим от такива отбори!

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 30 юли 2009 04:54

Е то аз си спомням преди 14 години какъв зор беше за Локо София да ги отстрани тея 1-0 загуба в 1-вия мач в Ирландия и в реванша с 300 зора 2-0 биха Локото в София и ги отстраниха, а трябва да имаме предвид, че тогава още не беше толкова слабо първенството ни.

10.8.1995 - предварителен кръг
ДЕРИ СИТИ (Ирландия) - ЛОКОМОТИВ (София) - 1:0

24.8.1995 - предварителен кръг (реванш)
ЛОКОМОТИВ (София) - ДЕРИ СИТИ - 2:0

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 юли 2009 10:22

Коментара на Пенев е доста притеснителен. Не знам наистина ли си мисли, че двата мача ще ги биете с разлика? Та вие си сменихте половината отбор?!?! Ние с един отбор от 1 година се мъчихме срещу шампиона на Азербайджан (не и без изключителната помощ на господин мустакатият педер*ст). Ако не се раздадат на 120% нищо добро не ви чака, колкото и да са слаби и да нямат успехи в Европа. Както виждате в днешно време сме я позакъсали... За победа с разлика ми се струва, че трябва да забравите. Тук говорим единствено и само за отстраняване... Успех!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”