Всички армейци да сринем сградата на БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Всички армейци да сринем сградата на БФС

Мнениеот 0007 » 27 юли 2009 23:16

защо написа:0007, като не те интересува, що досаждаш? Върви на ливадата, или където има интересни за теб неща и остави хората да се занимават с техните работи! Той Олд Дет си е виновен, щото ви се връзва, а после се оплаква, че бил като в училище за бавноразвиващи.

[offtopic]Въобще няма да ходя на "ливадата".Имам си работа,която си "гледам.И не ме наричай бавноразвиващ,защото аз мога да кажа същото за вас примерно(но няма да го направя).Просто сме от различни отбори и никога няма да стигнем до консенсус.Както ако Левски вземе ШЛ,другият отбор никога няма да признае,че е по-слаб ;) И съм нямал намерение да се заяждам,за разлика от теб.
П.С.Ако пак ме наречеш бавноразвиващ няма да съм така сдържан :evil: ( :lol: )[/offtopic]
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 юли 2009 06:19

от защо на 27 Юли 2009 19:07

0007, като не те интересува, що досаждаш? Върви на ливадата, или където има интересни за теб неща и остави хората да се занимават с техните работи! Той Олд Дет си е виновен, щото ви се връзва, а после се оплаква, че бил като в училище за бавноразвиващи.

Недей да търсиш вината във мене.Точно нашето половинвековно мълчание е причина за създаването и утвърждаването на синята комплексарска митология.Напълно ги разбирам,но те не желаят да признаят мотивировката си.Поколения наред сините фенове не могат да ни простят поредицата от титли през 60-те години!Злобата и зависта им,както и нашето мълчание ги накараха да изопачат историята и да оплюят тотално ЦСКА.Някои казват:"Убий глупакът с мълчание!"Аз мразя тоя девиз,защото мълчанието е тор за простотията!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 28 юли 2009 06:52

Е защо им се връзваш?
Те и по-умните от тях съзнават що за анти-комунисти са с другаря-господин Батков начело и как добре приляга на името Левски кандидат-кмета от ДПС-Искренов.
Аз заради едно нещо съм от ЦСКА- неприримостта на публиката.Понякога е дори за по-лошо като смяната Божков-Митал(Лупи), но дори и на Черепа му се наложи да затвори сектор Г и платените фенчета около Дучето не смееха да го защитават. Левскарите си пазят Батков нищо, че е абсолютен антипод на форумните им мнения.Въобще в ЦСКА все още съществува макар и извратен идеализъм.При стадните популации-не.Там са на принципа: "Преклонена главичка сабя не я сече" и са другарчета с всеки, от когото биха имали полза.Типично стадо, затова и прякора им е такъв :mrgreen:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 юли 2009 07:09

Хайде стига вече глупости, а? Приказвате тъй, сякаш едните са много оцапани, а другите са чистички. Поне се усетете малко. То велики публики, не може да напълним 1/3 стадион, миналата година на митинга за клуба ви бяхте една шепа и вместо да милеете за клуба си, който е в беда, вие пак го избихте на омраза към другите. Слушам Олд Дет и разбирам, че в периода от 44-а до 89-а Левски е бил най- лошия отбор, въплъщаваш всичко най- гадно и омразно, а за ЦСКА не се споменава нито дума, вярно- те са стояли настрана от цялата тази мръсотия.
Сигурно като вадите факти опреди 40- 50 години и ви става много хубаво, а? Смятате, че сте натрили носа на отсрещната страна? Ето затова все повече хора в така наречената провинция ненавиждат софийските отбори и в частност жителите на столицата, могат да еВат майката на всички останали отбори и градове, обаче до последно ще се изкарват по между си по- велики.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 28 юли 2009 07:20

Е та аз поне на митинг организиран от Дучко и ГА работа нямам.По нищо не се различават от сините им еквиваленти.А и си бяхме с наакани дупета и м.г. за лиценза, че и сега не сме се избърсали покрай картотеките.Това, че целият футбол е на кафЕво с БФС начело не променя фактите.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 юли 2009 07:33

Именно, оставете историята на мира, ако ЦСКА бяха репресирани или Левски, не само че нямаше да видят титли, а дори нямаше да си спомняме за съществуването им сега. Толкова сме зле в момента, че няма накъде, вие сте седнали да се карате кой е бил по- велик преди 50 години. Досадно е вече, банално беше преди доста годни.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 28 юли 2009 07:42

Да де, ама малките теленца(както и прасенца предполагам) трябва да бъдат слагани на място, а и да се учат да четкат.Иначе стават Дучковци или София-Западняци. А като четкат има надежда у някое да се развие мисъл под акнето.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 юли 2009 13:39

от mike28 на 28 Юли 2009 07:09

Хайде стига вече глупости, а? Приказвате тъй, сякаш едните са много оцапани, а другите са чистички. Поне се усетете малко. То велики публики, не може да напълним 1/3 стадион, миналата година на митинга за клуба ви бяхте една шепа и вместо да милеете за клуба си, който е в беда, вие пак го избихте на омраза към другите. Слушам Олд Дет и разбирам, че в периода от 44-а до 89-а Левски е бил най- лошия отбор, въплъщаваш всичко най- гадно и омразно, а за ЦСКА не се споменава нито дума, вярно- те са стояли настрана от цялата тази мръсотия.

Майки,ти си разумно момче и винаги ми е било приятно да беседвам с тебе.Ако всички привърженици на сините бяха като тебе,нямаше сега,половин век по късно,да робуваме на двуполюсния модел и да ставаме жертви на разделението и посятата омраза.Не съм толкова тъп за да не осъзнавам,че всеки медал си има и обратната страна.Никога не съм твърдял,че през годините си на съществуване ЦСКА са били света вода ненапита.И двата отбора бяха толерирани от ръководни дейци в държавата за сметка на по малките клубове и особено на тия от провинцията.Но ако ти е направило впечатление във всичките си постове съм се възмущавал от извиването ръцете на историята с цел да се изкара Левски "десидентски" отбор.Живо съм се интересувал от историята и тя е моя слабост.Пределно ми е ясно,че тя се чете в угода на тоя,който е на власт.Винаги съм ненавиждал лъжата в каквито и ще форми да е била.За това не мога да премълчавам,когато привърженици на един клуб,който в по новата си история е бил безочливо поддържан от всички,които са били на власт,се изкарват репресирани и прехвърлят греховете на управляващите ги върху други!Поне ние в историята си нямаме такива фрапиращи случаи на политическа и държавна подкрепа,каквито изложих!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 юли 2009 16:50

Ядосах се, заради:
0007 написа:Мен не ме интересуват тези данни.
Напоследък тука се напълни с хора, които коментират неща, дето не ги интересуват и взе да става досадно. А иначе съм напълно съгласен, че
Old_death написа: мълчанието е тор за простотията
И е хубаво, че има някой да ги пише тия неща и децата да разберат за какво става въпрос, макар че тези легенди са доста смешни, аз още не съм виждал и левскар, който да им вярва, освен когато играе на „точна плюнка в цел“.

Майк, а и преди 50 години също са живели хора, бе, човек. И са правили нещо и то е имало смисъл. То защо да се играе и сега футбол, ако след няколко години няма да ни интересува какво е станало. Все едно сега да не те интересува, че 94-та сме стигнали полуфинал на световно и ако някой заговори за Пенев или Стоичков, да питаш кви са пък тия. Не че няма по-важни неща, или по-актуални, ама и историята е интересна.

А, 0007, не си прав, ако спечелите Шампионската Лига, обещавам да напиша с най-големия позволен шрифт, че Левски е по-добър от ЦСКА :) . Успех довечера и в следващите 16 крачки до целта! :!: :!: :!:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 28 юли 2009 23:32

Момчета, тя историята си е добре и без нас - гледайте сега как онези "принципните" от БФС ще отложат мача за суперкупата заради отбора на Батков :lol:
Просто гледайте :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”