Ще ги дават ли по ТВ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: ЩЕ ГИ ДАВАТ!!!!!!!!
то точно един от много важните мачове няма да дават 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
KingForadayy написа:Кои точно останали эа ЦСКА е ясно , эащото са домакини , но за Черно море не ви се вярва да платят тия боклуци.
+1 ..и на ЦСКА няма да дават вторият мач ...вярвайте ми

ЛЕВСКАР до гроб!
- KingForadayy
- Контакти:
Хахахах ,гавра току що каэаха - гледайте мачовете на трите ни участника- само домакинските ! Еее не тия са ебати наглите типове
- WestCoast2
- Контакти:
Няма да има интрига...дано Цска да бият поне 3:0
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
KingForadayy написа:Хахахах ,гавра току що каэаха - гледайте мачовете на трите ни участника- само домакинските ! Еее не тия са ебати наглите типове
Нормално,все пак живеем в България.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина
WestCoast2 написа:Няма да има интрига...дано Цска да бият поне 3:0
Абе дано няма ...но излезе ли под 3:0 на тия няма да им се излъчват мачовете от "А" Група цеял сезон от стадионите на грандовете

ЛЕВСКАР до гроб!
- Sleepwalker
- Контакти:
ПРО/РИНГ от как имат нов собственик,станаха мошеници и долни боклуци!Като обявиха,че ще има нова спортна ТВ си казах,че най-сетне ще гледаме българските мачове с кеф и добри коментатори с добро качество на продукта.Просто им трябваха 2 месеца да се осерат тотално!!!Дано фалират!!! 

какво значи всички мачове на бг участниците? Мачовете им като влязат в групите ли.Понеже и на мен не ми се вярва тия измекяри да платят на холандците за да им пуснат сигнал.А и то стана като приказката за лъжливото овчарче,понеже и преди много тръбяха,че са взели правата за мачовете на левски и ч.море,а кво стана,гледахме само домакинствата.Сега погледнах в сайта на ринг и нищо не пише там за даването на мачовете 

За вас моряци ний живеем...
Ама това сериозно ли са го казали , че ще предават само домакинските мачове?
пс. Успех на всички евроучстници!
пс. Успех на всички евроучстници!
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
кво ме топли домакинския мач на Черно Море като ще съм в Бургас бахти простите телевизии 

HASTA DE LA VICTORIA