Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kartago написа:Аха, надявай се! Мислиш ли, че не съм звънял да пуснат Евроком! Щот не знаеш, къв радетел за правда е собственика на нашата кабеларка, с едно такова огрооооомно самочувствие! Какво са за него хората?! Некви си, дет му плащат и толкоз!
red_guy написа:Миналата година се сещам куриозен случай Литекс срещу Нетания (мисля с този израелски отбор беше) играха в Ловеч и нито една БГ телевизия не излъчваше мача. За сметка на това израелска ТВ го предаваше и го гледах в нета. За какво да говорим! Кур за жалките БГ телевизии - затрупайте народа с "риалита" и чалга и се радвайте как затъпява. Майка ви да еба - писна ми всеки път да се надявам да върви добре картината в нета вместо да гледам с всички удобства по ТВ.
Последните слухове са,че Бундеслига и Примера през новия сезон ще са достъпни само за абонати на Булсатком. Половината оператори не излъчват Евроком, където дават бразилски футбол. Въобще - на колко оператори трябва да плащаме и колко БГ телевизии са нужни за излъчването/гледането на 1 мач?
Кур за тях!
Въпреки всички наши опити да предадем срещата на Левски, за жалост поради независещи от нас причини няма да имаме тази възможност.
Продължаваме работа по мачовете на ЦСКА и Черно море и се надяваме да успеем да предадем тях.
С уважение,
PRO.BG
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта