Новия ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Новия ЦСКА

Мнениеот shumnaliq » 24 юли 2009 17:01

emi_cska написа:Искам за 100тен или поне за сетен път да ви помоля дайте шанс на Любо Пенев до края на сезона - и тогава ми казвайте че нямаме треньор.
Едно нещо на 100% ме дразни и това е че Кирил Котев е резерва, а той трябваше да е капитан на отбора а не Данчо тъча. Нека Данчо да се маха и тогава ще се зарадвам.

КАКВООООО. " Нека Данчо да се маха ???? " Ти добре ли си . От 7 години той е един от най -сърцатите футболисти на ЦСКА и в България . Вярно че прави грешки но няма безгрешни хора
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 24 юли 2009 17:03

emi_cska написа:Искам за 100тен или поне за сетен път да ви помоля дайте шанс на Любо Пенев до края на сезона - и тогава ми казвайте че нямаме треньор.
Едно нещо на 100% ме дразни и това е че Кирил Котев е резерва, а той трябваше да е капитан на отбора а не Данчо тъча. Нека Данчо да се маха и тогава ще се зарадвам.

А-а-а, Еми - не с лошо за Данчо, че ставам лош :evil:

Що бил капитан - ами защото като го няма Тошо, Данчо е от най-дълго време в отбора, заедно със завърналия се Светльо Петров ( но той отсъства известно време )...
За раздаване на тренировки и в официалните мачове няма какво да говорим....
Това е едната причина, а другата според мен е че на Котев му предстои трансфер, затова не го пускат често в игра...Ако го продадат обаче ще е жалко, защото двойката централни бранители Кирчо Котев - Иван Иванов е най-добрата за мен в родното първенство.

А новия ЦСКА ми харесва - има скорост, има и агресивност.Само синхрон още няма, но и това ще стане с времето....
Другата седмица откриваме евро кампанията - трябва да сме поне 20 хиляди на "Васил Левски" :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 юли 2009 17:09

shumnaliq написа:

КАКВООООО. " Нека Данчо да се маха ???? " Ти добре ли си . От 7 години той е един от най -сърцатите футболисти на ЦСКА и в България . Вярно че прави грешки но няма безгрешни хора

Данчо за винаги в нашите сърца :mrgreen: Дано все при вас играе, така всичко е по-лесно :mrgreen:

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 24 юли 2009 17:37

Аз лично още не съм ви гледал,но мои познати,фенове на ЦСКА бяха вчера на мача и не са очаровани.Дали има нов ЦСКА ще се види в официалните мачове-първият е с Дери.Тия въобще не ги подценявайте,щото ще стане страшно.Някой се изказа,че са ниво след 10 място в А група,но аз се съмнявам-много ни е слаб шампионата.И аз на първо четене си виках-кви са тия Баку,но като гледах вчера какво направиха сънародниците им с Розенборг,вече се позамислям.Въобще-дотук бяха коментарите,идва часът на истината.Желая ви успех,дано в 6 кръг най-сетне видим дерби с качествен футбол,да влезем по групите,пък после ще мислим.Инак-лошо...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юли 2009 17:37

lacho_trepacho написа:
cska_90 написа:По крилата нещата за сега ясни-отдясно ще играе Иван Стоянов, а отляво Любо залага на бисера засега в селекцията-принца на Пловдив-Тодор Тимонов-които впечатлява много по време на подготовката определено е най-добрия в предсезонните контроли

УСПЕХ АРМЕЙЦИ!

Вчера на мача с азерите Тимонов игра малко зад португалеца Мигел, докато Спас Делев беше пуснат по крилото. Така че е много възможно Тимонов да се налага на мястото на Маркиньош и да изпълнява роля подобна на тази на плеймейкъра.
Иначе за първи път Тимовов го гледах на живо и останах определено впечатлен от него. Просто от начина по който пипа топката си личи, че е класен. Някакси по маниер на игра ми прилича на Митко Бербатов, но е рано да се каже. Пък Тимонов ми се видя доста висок и после след справка се оказа, че е 185 см с завидна техника за ръста си.
Другият, който направи впечатление беше Делев. Въпреки че беше доста припрян в отиграванията си тича адски много и на моменти имах чувството, че ще игрине терена само и само да се докаже.
Големия проблем на отбора с момента обаче е несработеността на състезателите. Все още не сме отбор в пълния смисъл на думата. Дано в най-сроко време да свикнат един с друг и дай боже да направим един добър сезон. Все още е рано да се каже дали Новият ЦСКА ще изпълни целите си, но мисля че трябва да дадем шанс на отбора и на Любо Пенев. Нека не ги нападаме, ако не дай си боже отбора не потръгне още от началото така както ни се иска. Разбира се отхвърлям отпадане от аномимниците от Дери. :)

Дано си прав-защото Делев не става за нападател-крило си е,докато самия Тимонов каза,че се чувства по-добре като плеймейкър,вместо отляво.Ама аз го написах така,защото досега Тимонов играеше отляво,а Делев като нападател.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юли 2009 17:38

Айде и от мене един глас за Данчо!
Изображение

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 24 юли 2009 17:55

1-я кръг с вас на Лаута ще е доста интересно с три папагала в отбора с комплекса Локомотив ПД :mrgreen: .. Абонати :lol:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
shamara93
Контакти:

Мнениеот shamara93 » 24 юли 2009 18:51

Според мен лошо ще е само ако се продадат Мусчо и Котев - който трябва да са титуляри.Тоя Стоянов с нищо не впечетлява и според мен най-добре ще е Иванов и Котев в центъра на защитата.Докато се въстнови Манчев - Мусчо е единствения чист нападател.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 24 юли 2009 20:14

puffer написа:1-я кръг с вас на Лаута ще е доста интересно с три папагала в отбора с комплекса Локомотив ПД :mrgreen: .. Абонати :lol:

Виж,виж,оу да!

Изображение
:lol: :lol: :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 25 юли 2009 23:44

Онзи ден бях на мача и отбора определено не ми хареса .За жалост тези футболисти нямат качества за ЦСКА, половината изобщо не могат да спират топката .Да рано е още трябва им време ,но просто си личи ,че тези футболисти не стават .Отбора няма никакъв облик ,топката се изритва напред и там каквото стана.Замислите се хора направихме ли една сносна атака онзи ден ?
Няма да пиша повече надявам се в четвъртък отбора да ме опровергае и да направим един хубав мач и да бием без да допуснем гол .

САМО ЦСКА !

Върни се в “ЦСКА”