Според мен от заглавието трябва да се махне "армейци" !!!
Всеки който може..да отива !!! Независимо от кой отбор е !!! Днес това се случва на ЦСКА..утре ще е на Левски или Литекс или който и да е !!!ВСИЧКИ ТАМ !!!
Всички армейци да сринем сградата на БФС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Всички армейци да сринем сградата на БФС
viroglav написа:Проданов, мерси, че ме подмлади сигурно с поне двайсет години...![]()
![]()
![]()
Ми ти и на 200 да си, разсъжденията ти пак са като на лапе. Поне лапето има шанс за развитие, ти не

a boy named goo схванал си донякъде очевидно, че нямахте право да продължите в А група, а БФС ви остави заради интереси. То все още си има интересите и затова няма да си промени отношението. Няма синьо или червено бфс, има интереси. Тая фенщина, дето я виждате в тоя орган... трябва да си малоумен, честно... Вие сигурно си мислите, че титаните са цскари, батков е левскар, христолов е канар и кво ли не, глупости, елементарни разсъждения...
tprodanov написа:viroglav написа:Проданов, мерси, че ме подмлади сигурно с поне двайсет години...![]()
![]()
![]()
Ми ти и на 200 да си, разсъжденията ти пак са като на лапе. Поне лапето има шанс за развитие, ти не![]()
a boy named goo схванал си донякъде очевидно, че нямахте право да продължите в А група, а БФС ви остави заради интереси. То все още си има интересите и затова няма да си промени отношението. Няма синьо или червено бфс, има интереси. Тая фенщина, дето я виждате в тоя орган... трябва да си малоумен, честно... Вие сигурно си мислите, че титаните са цскари, батков е левскар, христолов е канар и кво ли не, глупости, елементарни разсъждения...
Значи представи си колко много съм се развил досега, щом няма мегдан за повече...

delqnski47 написа:Абе не знам защо ''сините'' фенове си мислят,че ''Левски'' ни е виновен!Тук говорим за БФС,ама айде да минава......
Ами виж изказванията на повечето тук или те мързи да четеш. Още на 1ва страница те удря гневното изказване на дуена в тая област- БГ Арми ....

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
viroglav написа:UltraBlue написа:
За Левски ми дреме толкова много, че дори факта, че ме досърбяха мъдете ми се струва много по-сериозно нещо в сравнение с Левски...![]()
![]()
Бе не знам на теб какво ти дреме, ама се огледай в постовете на съмишлениците си и ще ти стане ясно какво имам в предвид
Съвсем нормално, като плюеш по любимия ни отбор. Аз ако влезна във форума на Левски и започна да ви говоря против синята идея ти сигурно ще ми ръкопляскаш.

Ами виж кой започва по кой да плюе и май сам ще стигнеш до верния отговор ... Ако все пакс е затрудниш, ще се радвам да помогна

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
ти разлика между трактор и багер правиш ли бе пич?
А ти, между багер и фадрома

Кой беше тоя малоумник, който пусна този чаршафи другите след него, които го цитираха с чаршафа заедно.Ебати и малоумниците.. пфуууу

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Бижутера
- Контакти:
Армейци,пак ли БФС ви е виновен?
Почвате да ставате наистина комични...все БФС е виновен

Почвате да ставате наистина комични...все БФС е виновен

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
UltraBlue, вашето /синьото/ посещение във форума на ЦСКА винаги е било с цел
провокация. Има и обратните варианти разбира се, но те са значително по-малко
и са провокирани от синята простотия в нашия форум.
провокация. Има и обратните варианти разбира се, но те са значително по-малко
и са провокирани от синята простотия в нашия форум.

- delqnski47
- Контакти:
Бижутера написа:Армейци,пак ли БФС ви е виновен?
Почвате да ставате наистина комични...все БФС е виновен![]()
![]()
![]()
Еми бате,БФС и на вас ви беше виновен след мача ни със Славия нали?Истината е че БФС е пълно с некадърници това е!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Съмнявам се и тоя път да сте много чисти. Просто шефовете ви манипулират както си искат. Същото беше и при Томов с безсмислените протести пред БФС, когато явно вината беше у вашето ръководство. А щом правата ще ви ги защитава Градев, направо го отписвайте това дело - тоя смешник освен да дрънка простотии друго не знае.
Защо играчите не са разтрогнали в Арбитражния съд, където е редно, а по местни съдилища? Само допускам, но замислете се, че е много по-лесно да бутнеш пари на някой корумпиран съдия и да ти се опече работата.
Защо играчите не са разтрогнали в Арбитражния съд, където е редно, а по местни съдилища? Само допускам, но замислете се, че е много по-лесно да бутнеш пари на някой корумпиран съдия и да ти се опече работата.